כמה קבוצות בחברה מתלוננות על הפורום

KarlMarx

New member
כמה קבוצות בחברה מתלוננות על הפורום

נא להפסיק לצחוק על עיוורים,הם לא רואים זאת בעין יפה. נא להפסיק לצחוק על אלמים,אם לא הם יקללו אתכם בכל כוחם. נא להפסיק לצחוק על נכים,הם כבר רוצים לרוץ אחריכם כדי להרביץ לכם. נא להפסיק לצחוק על חרשים,מה שהם שמעו על הפורום הזה הרגיז אותם מאוד. נא להפסיק לצחוק על

el presidente

New member
עוד אחד

נא להפסיק לצחוק על שבירת אגנים של ילדות..השכנים מיתלוננים על הרעש.

el presidente

New member
זה כורבי אשם....פעם אחת ישבנו

ככה כל החבר'ה..דיברנו...שתינו..צחוקים....פתאום כרובי.... מיסתכל שאין אף אחד מסביב..ומוציא איזה בעלת אגן מהאוטו... אמר לנו "זה טיבעי..תנסה פעם אחת...מה איכפת לך!?"... מאז...אני מכור..זה חזק ממני....

אנבלrh

New member
אני מציעה שפשוט תפגשו

אני בטוחה שתבין יותר טוב אח"כ ואם לא...נמצא כבר מישהו שיסביר לך. תגיד לאמא שאתה בידיים טובות.

fayd

New member
אךךךךךךךך אגנים טובים באמצע הדרך...

מה הסיפור עם אגנים? פשוט מאוד הרי ידוע הסיפור על אנשים שמתמכרים לקולות ל משל אנשים שלא מצליחים לישון יכולים לישון רק כשהחתול שלהם מגרגר עליהם _דבר דפוק בצורה מוגזמת עם החתול שלי ינסה משהו כזה עלי אני עוטף אותו בדגל ישראל ומעיף אותו בבליסטרא לגרמניה) אז אנחנו קבוצה קטנה של אנשים אשר התמכרנו לרעש הקראק שמשמיע אגן רך וצעיר בימים של ילדות קטנות ובתולות. האגן הקטן והרך נישבר כשזין בגודל עשרים סנטימטר מנסה לחדור אליהם....... זאת לא אמשתינו זאת אשמתו של הטבע!@

למעלה