כמה קטנות מהחודשים האחרונים

pix37

New member
כמה קטנות מהחודשים האחרונים

כרגיל אני רואה שאני לא מצליח להגיע לכתוב ביקורות מלאות אז כמה קטנות (טובות ורעות)

pix37

New member
המסעדה הלבונית אבו גוש - הכי גרוע שיכול להיות

חזרתי מהעליון, לא היה לי זמן לסיבוב בשוק - אז החלטתי בניגוד לשכל הישר לעצור לקטנה בלבנונית בכניסה לאבו גוש.

המלצר היה איום - נראה שאין לו כח לשרת ולא עניין במקצוע. לגיטימי אבל כלקוח אני לא צריך להרגיש את זה.

פול סטנדרטי מינוס עם פיתות זקנות. כבר אכלתי גרוע יותר במקומות אחרים
צ'יפס שככל הנראה טוגן בבוקר והוגש בשעות אחה"צ - אסור להגיש דבר כזה זה פשוט מראה זלזול בלקוח
פלאפל כנ"ל
קולה חמה
הכל נשאר על השולחן והחוצפן עוד העיז להעיר כי המחיר לא כולל שרות

פשוט לוותר

נפלת על הכי גרועה שם...

אם שוב תזדמן נסה את נאג'י, בסמטה איפה שהייתה פעם החומוס של שוקרי. מאחורי הכנסייה.
יחסית לכל השאר היא בהחלט סבירה יחסית לאחרות. מה עוד שכל פעם שהייתי שם עמדו בני הכפר כדי לקחת אוכל טייק אווי הבייתה.
ובפעם האחרונה, הביאו לנו כנאפה ממאפית עוגות מזרחיות שנפתחה מחדש, לידם. הכנאפה הייתה מצויינת.

pix37

New member
הרפובליקה דה רוני מוטי - נהדר

פשוט מסעדה טובה
מחירים סבירים שרות מקצועי למעט הופעת אורח קצרצרה של חמוצית שבאה להתווכח איתי על כך שהזמנתי ג'ין ולא ויסקי ג'ים בים.

היינו שולחן גדול עם טעמים משונים ואהבנו כמעט הכל
ראויים לציון בעיקר מנת הספייריבס מהספיישלים של אותו היום שהיתה נהדרת ופוקצ'ות הבית שהיו ראויות לציון.

אני הזמנתי ריזוטו שהיה נחמד מאוד (קשה לנצח את זה של יולי'ס) וגם מנות פירות הים הצטיינו.

גם הקינוחים על אף שהיו שגרתיים היו נחמדים ועשויים היטב

בהחלט מקום טוב למפגשים משפחתיים עם תמורה הוגנת לכסף

pix37

New member
ריזוטו טבעוני של יולי'ס לאנץ בוקס - מנת VFM הטובה בישראל

אין לי מושג איך הם עושים את זה בל הריזוטו הטבעוני שלהם טוב עשרות מונים מכל ריזוטו אחר שהוגש לי בארץ (וגם באיטליה)

בימים בהם הוא מוגש במסגרת הספיישלים תמורת 42 ש"ח מקבלים מנה ענקית של ריזוטו (פטריות/ אפונה / או עגבניות) סלט קטן וכוס תה קר כאשר גולת הכותרת היא הריזוטו - פשוט נהדר קרמי עשיר בטעמי הירקות והאורז פשוט מנה מופלאה. כאשר למעלה לא שוכחים "פרמזן" טבעוני שאין לי מושג ממה הוא עשוי אבל גם הוא טעים יותר מרוב מה שאפשר למצוא בארץ.

חיפאים עשו לעצמכם טובה ופשוט גשו לשם.

pix37

New member
דולפין - מסעדת דגים בת גלים חיפה

מסעדה ותיקה מאוד
ממוצבת גבוה יותר מאשר מתחרותיה בסביבה (מסעדג או אבו זיד)
מפות לבנות שרות מקצועי - רמת מחירים מעט יותר גבוה אבל לא בהרבה
האוכל שגרתי לסוג כזה של מסעדות עם טוויסט לכיוון המעט מורכב יותר
אין חלופות צמחוניות סבירות בכלל (במאמץ הצלחתי לשכנע אותם להכין לי תפו"א בתנור)
שותפותי לארוחה הזמינו מנות פירות ים אחת מטוגנת אחת בשמנת והיו מרוצות מאוד
פלטת הסלטים בהתחלה היתה נהדרת, מורכבת ומכילה כמה דברים שלרוב נדיר לקבל במסעדות הפשוטות יותר - איקרה תוצרת בית, מנות על בסיס סוראמי, סלט ביצים וכו'...

מצחיק, אותי הפילו לשם בערב החג השני לצהריים לא מתוכננים.

בשתי מילים?
נורא ואיום.
מנת מולים שלא ראויה למאכל אדם וחלק מהמולים מעלות צחנה (אנשים, זה צדפות, לא צחוק, תהרגו מישהוא ככה ).
מנת קלמרי שהוחזרה מיידית והוחלפה למנת שרימפס שגם הם היו לא ראויים להגשה במסעדה.
מנה מעורבת ,ל שרימפס וקלמרי בשמנת ושום שפשוט נשרפה על האש במהלך החימום או ההכנה.
וקלמרי נוסף שגם לא היה אכיל עקב היותו מסטיקי לחלוטין.
והכי מצחיק כשמישהוא שאל לגבי קינוחים המלצר ענה לו ''עדיף שלא''...
נורא ואיום...

pix37

New member
מעניין - איזה מזל שאני צמחוני

לגופו של עניין אני מניח שמדובר ביום מטבח רע במיוחד )(למרות שגם זה לא תרוץ למה שתארת)

תודה רבה על הדיווחים!!!

חבל שלא קמתם והלכתם מהמסעדה באבוגוש, למיטב ידעתי יש שם מבחר רחב (הרוב מלכודות תיירים) ואין סיבה לשלם כסף למישהו שעושה לכם טובה בזה שהוא עושה את העבודה שלו. מקווה שלא השארתם טיפ.
המנחה שלי באונברסיטה עשתה לנו הפתעה טהביאה לנו פעם חומוס, לבנה, פלאפל ועוד כל מיני דברים שהיו ממש טעימים, בעיקר הלבנה שהגיע בתיבול נענע אם אני לא טועה.
לצערי אני לא זוכרת את שם המקום אבל הכל היה ממש טעים!
&nbsp
איך גודל המנות ברונימוטי?
אני זוכרת שקראתי שהמנות יחסית קטונות...
&nbsp
מאוד מעניין הריזוטו הטבעוני...
אני חושהבת שמאוד קשה להכין ריזוטו מוצלח ועוד טבעוני...
נשמע לי כמו משימה בלת אפשרית...אולי אסע לשם במיוחד ביום חופש....
&nbsp
מעולם לא קרה לי שהייתי במסעדת בשרים/דגים ולא היה לי מה לאכול..
מסכימה שסלטים בדכ לא מספיקים אבל תמיד הוגשה איזו תוספת...
מוזר שממש היית צריך לשכנע אותם...
האם הדגים לא מגיעים עם תוספת כלשהי?..
&nbsp
שוב, תודה על הדיווחים המעניינים.!

החתולית

New member
על הדיווחים

לאבו גוש הפסקנו לנסוע, בגלל כמה נפילות.

למעלה