כמה קישורים מהשרת העיוור

כמה קישורים מהשרת העיוור

השבוע פורסם בשרת העיוור ביקורת חדשה ל magical mystery tour לכבוד הארוע, מצורפים שאר הביקורות מהשרת לאלבומי הביטלס: sgt. pepper's lonely hearts club band rubber soul (עכשיו חתימה ומתחת עוד קצת)

Another Girl

New member
תודה!

אין,אין כמוך.

John LennonS

New member
תגיד, ניבלו

אתה קראת במקרה את הביקורת שנתת פה על Magical? אני האמת לא בטוח אם אני מסכים איתה... מה דעתך?

John LennonS

New member
אני עוד לא בטוח אם אני מסכים עם זה

אבל זה נכון - Magical Mystery Tour הוא אלבום ביטלס שנעשה לו עוול ממשי. כל רשימת 100 האלבומים הטובים בהיסטוריה שעושה כל מקומון הדל תקציב ביותר, תכלול תמיד את סרג'נט פפר, אבי רואד, האלבום הלבן, ריבולבר, ולפעמים אפילו את "Let It Be", ובצדק לגמרי. אבל "מסע הקסם", שלדעתי הוא פסגת הפסגות, לא נכלל אף פעם! הכיצד? מי יעדיף את "ריבולבר" על יצירת מופת כמו מסע הקסם? מי ירצה לשמוע את עשרות הפילרים שבאלבום הלבן (מישהו אמר "רבולושן 9"?) לעומת שירים כמו שיר הנושא או "Strawberry Fields Forever"?! אני מבין מאיפה הוא אומר את הדברים. בקיצור עוד לא החלטתי אם הוא ואני באותו ראש... אולי בעתיד אבל עכשיו אני עוד חוכך בדעתי את העניין חוץ מזה. תודה על הקישורים

תראה

זה חלק ממהגזמה שנוקטים כשכותבים ביקורת חיובית לאלבום, הופכים לאלבום הכי טוב בהיסטוריה, ומאחר ומדובר בביקורת של גולש בפורום (ולא של מישהו שכותב בשביל כסף) אז אם הוא טרח וכתב דפים ייתכן שהוא באמת חושב שזה האלבום הכי טוב של הביטלס, אישית, אגב אני חושב שכל אלבומי הביטלס הם אלבומי ענק וכל אחד בדרכו הוא האלבום הכי טוב שלהם ולכל אחד בדרכו מקום בכל רשימת 100 אלבומים שהיא, לבחור אלבום אחד של הביטלס זה בעיני כמו לבחור בין הילדים שלך או להחליט את מי אתה אוהב יותר את אבא או אמא (אישית תמיד העדפתי את השכנים
)

למעלה