כמה קלוריות יש באיקקלומין??

באבו

New member
כמה קלוריות יש באיקקלומין?? ../images/Emo58.gif

היי, היום יצא לי להסתכל שוב בתמונות מהחתונה שלי, שאגב - לא היתה מזמן.. אני רוצה להגיד לכן - כאב לב!
מאז שאני עם הטיפולים האלה, כל כך תפחתי!!!!! יו, פשוט לא האמנתי.
... כמה קלוריות יש באיקקלומין? כמה אחוזי שומן יש בפיוריגון?? מה זה??! "פעם", הייתי עם גוף די בסדר..
- אוי לי, מה שההורמונים האלה עושים.. והפצעים בפנים?? תגידו, זה לכולן??? גם אתן משתנות? אני לא יודעת מה יהיה הסוף עם זה.. אתן חושבות שיש טעם ללכת לטפל בפנים אצל קוסמטיקאית או שאין טעם לגעת בזה??? ודיאטה???
יש איזה קסם??? אואואואואףףףף... שיגמר כבר הכל, ואוכל להיות שמנה ממשהו שחי אצלי בבטן..
חיבוק שמן לכולם..

אי אפשר להגיד לגוף להתכונן להריון

ולצפות ממנו לא לפעול בהתאם !!! ואי אפשר לחזור קצת לגיל ההתבגרות (והורמוניו) ולהאמין שהעור לא יקח את זה בחשבון .... אבל לדעתי זה לא רק ההורמונים. אני לא לקחתי מעולם הורמונים (מסיבות השמורות במערכת) ובכל זאת העלתי יחד עם חנה את אותו מספר הק"ג קרי 10 כל אחד וזה בשלוש השנים האחרונות. זה המתח והעובדה שיש פחות חשק וכוח לבחון מה נכנס לפה. אני חושב שקשה ולפעמים גם לא רצוי להלחם בכמה חזיתות. וחזית ההריון לדעתי קודמת. אז לא להתפרע, ולא למהר להאשים את המתח ואת ההורמונים כתירוץ לאכילה אבל לא באותה אדיקות כמו בעבר. ושיהיה בהצלחה. ליאור

אולה *

New member
אחרי שהתחלתי בטיפולים

מצאתי תירוץ מצויין -כל פעם שאמא שלי מתחילה להגיד שאני צריכה לרדת 3 קילו
, אני מזכירה לה שאני צורכת הורמונים בכמויות מסחריות. שנינו עלינו 10 ק"ג מאז החתונה. בעלי אפילו יותר, והאמת - זה ממש מתאים לו, הוא כבר לא דומה למקל.
אבל לי כבר מספיק. מה לעשות - אני אוהבת מסעדות. בתאבון לכולם!

עמית@

New member
יוסי, מה לעשות רק נעשה יותר רזה עם

הזמן.
אני לעומת זאת מתאבחנת בתופעה משונה (הידועה בכינוייה "החיים הדו שבועיים") בשבועיים של הטיפול עד השאיבה הייתי כל כך נפוחה שלא האמנתי על עצמי (ואני במקור רזה) ממש מבעית, חזה, בטן, פנים. והיום- שבועיים אחרי השלילי->כמו שהייתי (אותו דבר היה עם האיקק´ אף על פי שהוא לא השפיע עלי במובן המבייץ של המילה) אין מה לעשות- זה משפיע,

רוני@30

New member
אוף... אני כל כך מזדהה איתך... ../images/Emo21.gif

ושיא הבעסה זה שברור לכולנו שעודף משקל רק מקשה עוד יותר על כניסה להריון - ככה שאנחנו תוקעות לעצמנו יחד עם האוכל גם גול עצמי.... וכמעט כל יום אני מחליטה ש"ממחר" ומחר מגיע ואיתו חוסר המשמעת העצמית... וחוצמיזה - שאני, בתור פוליציסטית עקשנית (אני לא יודעת מה את...) סובלת גם מסממנים שעירים ומגעילים שקודם נשלטו היטב בעזרת הגלולות. בקיצור - אם היינו צריכות לחפש עוד סיבה ללמה כדאי להכנס כבר להריון - אז מצאנו. אולי נקים קבוצת תמיכה דיאטטית וירטואלית? נקרא לה שומרי מסך במקום שומרי משקל...
רוני

באבו

New member
צרת רבים.. חצי נחמה ../images/Emo9.gif

זה נכון שזה לא רק ההורמונים... וזה נכון שאני מזמן לא בוחנת מה שאני אוכלת.. (רק מסתכלת שזה כשר, ויאלה - אודרוב לפה!) עד הפיוריגון, זה היה רק שומן.. אז מילא.. ועכשיו - גם הפנים שלי מתמלאות פצעים.. כל יום באזור אחר.. בלחי הימנית אחרי הזריקה הראשונה, אח"כ עבר למצח, יחד עם הזריקה השניה.. והזריקה השלישית כבר הביאה את הלחי השמאלית.. היום זה בסנטר.. נשבעת לכן! - כאילו שכבר אין מקום בפנים, וההורמונים רודפים אחרי אזורים חלקים... עוד מעט בתוסיק?? אני עומדת לעבור הזרעה ראשונה עוד כמה ימים (אגב, משקשקת..) - אם זה לא הולך, אני לוקחת הפסקה עד חנוכה, לרזות קצת, לנקות את הפנים ולהמשיך.. איזה חמוד בעלי - באחד הפעמים שעמדתי מיואשת מול המראה אמרתי לו "נכון שנורא שמנתי"
.. והוא, כדי לא להסתבך.. אמר : "לא יודע, לא שמתי לב".. הוא יודע שתשובת "כן" תמחץ אותו, ותשובת "לא" תפיל עליו תיק שהוא לא אומר את האמת...
. אז זהו, החלטתי - או בחנוכה מלחמה חדשה, או שאני עוברת עכשיו לפורום הריון.. אוהבת את כולכן..

אז תחשבי איזה קשיים יש למי שאפילו

כשרות לא בודק !!! הנקודה שבאמת צריך להקפיד עליה היא לא לחרוג ממשקל סביר ולהזהר עם הסוכר. וטוב שבעלך חמוד - זה מקל על הקשיים. ליאור

אמא של 2

New member
באבו - תתנחמי שבעלי השמין יותר ממני ../images/Emo21.gif

כל הריון אני ירדתי בהתחלה פחד אלוהים - ואל דאגה החזרתי בריבית דריבית...והוא נשאר שמן נראה אותו אומר לי להרזות... קודם שהוא יוריד את הכרס שהעלה בשתי ההריונות שלי... ולענין השומן בתור פוליציסטית עבר הווה עתיד עם שערות בפנים
בידיים ברגליים (אפידורל היה שווה רק לשעווה שבאה אחרי שהורידו הפלסטרים...)אז נשארתי שמנה ! וכנראה לנצח גם אחרי... אבל זה שווה בנות מה שיוצא אחר כך.. נכון באבו תודי שהם שווים ! שאני רק חושבת מה יקרה לי בפעם השלישית שאני יתחיל טיפול... בטח תשמעו
זה מה שיקרה לי כנראה... נו חייכת זה מה שאתן צריכים לעשות ! לחשוב רק חיובי שמה שאתן עוברות זה שווה כל שניה ממה שתקבלו אחר כך.. אוהבת

באבו

New member
נושוש... הילדים שלך שווים כל

גרם של שומן, כל פצע, כל אכזבה ... המעלפים האלה..! נראה לי שילדים מהורמנים... (שבאו מהורמונים) הרבה יותר בונבונים.. נשיקות וחיבוקים חמים
באבו

אמא של 2

New member
גם אני אתמול ניסתי את שאלת מליון ה$

תגיד לי השמתי ? אז הוא התחיל לא יודע...... (מתחמק...) תלוי ממתי ? (מה ממתי עד כדי כך לא רואים ?? ויש לו עוד משקפיים 4 +) מאז הלידה ענתי.... כן אולי ? ואז עניתי לו תגיד שאתה מתחמק אם תגיד כן תסבול תגיד לא גם תסבול...והוא חייך לו שם בשקט... נו האיש שלי אוהב אותי...

רומי 007

New member
באבו החמודה והמצחיקה

(אני מודה שלפעמים אני צוחקת עד דמעות מהתאורים שלך). את צודקת, ההורמונים אכן מחזירים אותנו לגיל העשרה, עם פצעים על הפנים. זה כמובן תלוי בתגובה של כל אחת מאיתנו ואת כנראה רגישה יותר. התגובה הראשונה שלי לאיקקלומין במינון מזערי היתה פצעים על הפנים ועל הכתפיים. אח"כ אמרו לי שיש "איזור אקנטיים" (של אקנה = פצעי בגרות) שהם הראשונים להפגע. מהכפתיים זה עבר לגב והרגשתי ממש דוחה ומצורעת. לשימחתי זה עבר תוך שלושה חודשים ובהריון שבא בעקבותיהם היה לי עור זוהר כפי שלא הרגשתי מעולם. אז חכי עוד קצת ואני בטוחה שהפיצוי בדרך... עכשיו בעקבות הזריקות אני שוב חוטפת פצעים, גם על איזור המחשוף ועסוקה בלהסתיר. מקווה שגם הפעם יחלוף מהר + פיצוי.

מרב.

New member
אוי, רוני, אז אני לא לבד??

אחת התופעות הכאובות שאני אזכור מכל התקופה הזו, תהיה השיעור. משך כמעט מחצית משנות חיי הייתי עם גלולות עקב בעיות הורמונליות, ומזה שנתיים שאני כבר בלי גלולות- והתוצאה: השערות גודלות בקצב, בסייקל קבוע מדי טיפול, בלי להאיט, לנוח או להתחשב, ובמקומות הכי כואבים (תרתי משמע) חידשתי קשרי עם הקוסמטיקאית שלי, ואני מקטרת או בולעת דמעות- תלוי במצב רוח, ויודעת שאי אפשר להילחם בשתי החזיתות, כי אלו מלחמות מנוגדות. והמחשבה אם לחזור או לא לחזור לגלולות אחרי ההריון היא בעייתית בשבילי, כי לחזור זה אומר שיכול להיות ששוב נחזור לטיפולים לילד הבא, ולא לחזור זה אומר שצריך למצוא דרך אחרת לטפל בזה... אוי גדול מאוד מרב

רוני@30

New member
מרב - אנחנו יחד באותה פינצטה... ../images/Emo69.gif

סתם מסקרנות: מה את עושה אצל הקוסמטיקאית? אפילציה או שעווה? אני עוד לא חשבתי מה אעשה אחרי ההריון - קצת גדול עלי - אבל במקרה שלי לא נראה לי שלגלולות יש השפעה על הצורך או אי הצורך בטיפול - בכל מקרה יהיה צורך... חוצמיזה, הפנטזיה שלי היא שההריון ישנה לנו את האיזונים ההורמונליים ושאחריו נהיה פוריות, חלקות, ואולי גם בלונדיניות...
בכל מקרה, בינתיים, העם עם הפינצטה. רוני

מרב.

New member
אפילציה, אפילציה- ../images/Emo46.gif

וללא שום ספק אני בחורה מאוד מחשמלת. אני דואגת לפרנסתה של יותר מקוסמטיקאית אחת- יש לי עוד קוסמטיקאית אצלה אני עושה טיפול אחר, גם לצמיתות- את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל אם זה מעניין אותך. למרוט ולבכות
, מרב

טביקאט

New member
איך מזדהה!

אני סירבתי להצטלם שנה שלמה בגלל הפצעים והשיער. במצב כזה לא הייתי אפילו בגיל ההתבגרות! אין טעם ללכת לקוסמטיקאית (וממילא אם הקוסמטיקאית טובה היא לא תסכים לגעת בפצעים...) יכולה רק לנחם אותך שזה עובר! לגבי המשקל- מעדיפה לא לדבר. שמנתי 15 ק"ג מאז החתונה...

../images/Emo21.gif אצלי זה הולך ככה...

ההורמונים מנפחים; אכילת יתר זה סוג של פיצוי; וגם פחות התעמלות כי עושים טיפולים וממילא כל הזמן מפסידים שיעורים אז למה להירשם? חוץ מזה, שהזמן עובר והגיל עושה את שלו. אז נכון שאני חיה בהכחשה מתמדת לגבי הגיל (אני בת עשרים ואחת-עשרה
), אבל בכל זאת. לא נראה לי שכל החיים אני אהיה מידה 36... הפצעים - זו תכונה מופלאה של ההורמונים המשתוללים. שמתי לב שכשהגוף מסתגל לכמויות ההורמונים החדשות שנוספו לו, הפצעים נעלמים. ואז באה תקופת הפסקה מטיפולים ושוב מופיעים כל הפצעים
כמובן שהפתרון האולטימטיבי לכל הבעיות האלה זה להכנס להריון
. בואו נחליט על הצלחה גורפת לכולן ונשאיר את בעיות ההשמנה והפצעים שישתעממו להם לבד כאן. מרב

למעלה