כמה קלוריות יש בשאוורמה בלאפה הערות: עם חומוס בערך כף כף וחצי. ללא ציפס אבל עם ירקות.
I imthe1 New member 6/3/05 #1 כמה קלוריות יש בשאוורמה בלאפה הערות: עם חומוס בערך כף כף וחצי. ללא ציפס אבל עם ירקות.
ר רון ו New member 6/3/05 #2 לפחות 1200 קלוריות קשה לדייק בגודל הפיתה כמות הבשר והשמן שמתווסף מעליו. למטרת דיאטה עדיף סטיק הודו בגריל עם סלט, כף חומוס וחצי פיתה מלאה.
לפחות 1200 קלוריות קשה לדייק בגודל הפיתה כמות הבשר והשמן שמתווסף מעליו. למטרת דיאטה עדיף סטיק הודו בגריל עם סלט, כף חומוס וחצי פיתה מלאה.
I imthe1 New member 7/3/05 #3 אז זה בסדר אתמול רכבתי 40 ק"מ אז שרפתי את זה בכייף. לפחות שעון הפולאר שלי אמר לי ששרפתי את זה בכייף. אז בסך הכול אתמול היה יום טוב. אריק
אז זה בסדר אתמול רכבתי 40 ק"מ אז שרפתי את זה בכייף. לפחות שעון הפולאר שלי אמר לי ששרפתי את זה בכייף. אז בסך הכול אתמול היה יום טוב. אריק
ר רוני ברוך דיאטנית New member 8/3/05 #4 כמה קלוריות..... בהערכה - לפה +שוארמה +חומוס +ירקות = כ-900 - 800-קקל בתאבון
ו וסל New member 8/3/05 #5 רוניייייייייייייייילה ברוך אחרי שציין את החיר הקלורי העצום לא בטוח שיהיה לו בתיאבון....רעה שכמותך!!! למה להלחיץ אותו?!!!
רוניייייייייייייייילה ברוך אחרי שציין את החיר הקלורי העצום לא בטוח שיהיה לו בתיאבון....רעה שכמותך!!! למה להלחיץ אותו?!!!