כמה קלוריות שורפים ביחסי מין פעילים

אוsנת

New member
כמה קלוריות שורפים ביחסי מין פעילים

אני קצת מתביישת לשאול על דברים אינטמיים הנעשים בחדרי המיטות. אך מה לעשות, אני נשואה לבעל "מטדור-הרבעה" גיזעי, הדורש את סיפוקו הים-יומי... לעתים כמו שכתוב בתורה "בשכבך ובקומך" (יעני פעמים ביום). ברצוני לשאול את המומחים: 1. כמה קלוריות שורפים בקיום יחסי מין רגילים? 2. האם הגבר והאישה שורפים אותה מידה של קלוריות? 3. האם זו בכלל דרך חיובית ורצויה להרזיה? תודה, אוסנת הסקרנית .

זירעון

New member
70 קלוריות (חפוזון) או 230 (להוטון)

אוסנת יקרה אני כל כך מצטער, שאיש מהמומחים המקצועיים לא טרח להשיב לך. ניראה שאנחנו עדיין חיים בתקופה הוויקטורינית. קשה מאוד לאמוד את כמות הקלוריות המדויקת שאנו שורפים, כאשר אנו עושים אהבה. זאת, מאחר ולא כולנו מבצעים את אותו הריטואל באותו זמן קצוב. הספרות המקצועית מדווחת על שריפת קלוריות החל מ- 70 (חפוזון) ועד 230 קלוריות (עשיית אהבה לוהטת וממושכת). לגבי שאלתך המסקרנת, מי שורף יותר קלוריות, הגבר או האישה? אני פשוט לא יודע את התשובה המדויקת. לגבי שאלתך האחרונה, האם ניתן להרזות בעשיית אהבה מרובה? תשובתי היא בהחלט חיובית. כל פעילות ששורפת קלוריות מורידה משקל. בהצלחה. זירעון .

תוספת ותיקונון קטנוני

מי שורף יותר, הגבר או האישה - הגבר, מהסיבה הפשוטה שמסת הגוף שלו (ברב המקרים) גדולה יותר, מסת השריר שלו (ברב המקרים) גדולה יותר, ורמת הפעילות שלו (בחלק גדול מהמקרים) נמרצת יותר. והתיקון הקטנוני - לא נכון להגיד שכל פעילות ששורפת קלוריות מורידה במשקל. הירידה במשקל תלויה אך ורק במאזן הקלורי הכולל, ובתוכו לתזונה יש חשיבות מכרעת ולפעילות אירובית חשיבות משנית ולעיתים אף די זניחה. (לא שזה סותר את זה שזו דרך מצוינת ליהנות מפעילות גופנית
)

זירעון

New member
אוסנת יקרה, בעלך הוא נורמלי לחלוטין

נתבקשתי הבוקר על ידי צוות הרופאים במחלקה, שקראו בפורום הזה את תשובתי המפורטת אליך. להוסיף שבעלך הוא בהחלט נורמלי לחלוטין... כל טוב!

למה להתבייש

1. העדויות מדווחות על ממוצע של 200 קלוריות בשעה של התניית אהבים, אך בודאי ידוע לך שגם משך פעילות זו תלוי בלא מעט גורמים (לא רק הכמות אלא האיכות... ועוד). 2. הגברים תמיד "שורפים" יותר כי הם גברים. 3. לא הייתי למרות התדירות בונה על "פעילות" זו להרזיה, אבל תמשיכו להנות וחפשי דרכים נוספות ויעילות יותר להעלאת חילוף החומרים בהקשר של הרזיה.

למעלה