כמה קל לומר "אני אוהב "....

ה מוזה

New member
כמה קל לומר "אני אוהב "....

כל התחלה מסעירה את הלב כל שניה היא קסם בלתי נשכח כל דקה מפריחה פרפרים אל על רוקדים על הקשת שבענן .. כמה קל לומר "אני אוהב".. שתי מילים קטנות ולא יותר .. איך יודעים אם זה נגמר .. מחכים לאיזה מכתב .. למה כל כך קשה לומר .. אני כבר לא אוהב .. רמזים סמויים לפזר .. כמה קל לומר "אני אוהב".. שתי מילים קטנות ולא יותר .. איך יודעים כשהקסם פג .. מנסים להבין כל מבט .. מפרשים מילה בודדה .. מעיד המעשה יותר מכל מילה .. למה לא פשוט יותר לומר .. אני כבר לא מאוהב .. כמה קל לומר "אני אוהב".. שתי מילים קטנות ולא יותר.. איך יודעים כשפרפרים מתים .. מדמיינים ומנחשים .. מנסים להבין מעשים .. למה לא פשוט יותר לומר .. אני כבר לא מאוהב .. מכתב פרידה הונח על כר.. חלום מתנפץ לו ללילה קר .. אי שם ילדה בוכה .. מנסה להבין את שאירע .. לאן נעלמה כל האהבה .. קל לומר אני אוהב ..

volnerable

New member
התחלה אמצע וסוף

האם חשת בפרפרים? התרגשת מכל פרט ,ידעת התאהבות לאט ,זה ממיר את עצמו לאהבה. חלומות כולנו רוקמים. במציאות, יש שניים והתחלה מבטיחה. האמצע ,תלוי רק בהם ובמפעל הזה שנקרא אהבה. עבודת צוות, היא דבר חשוב, אחד לבד לא ישרוד. ולגבי הסוף? ובכן שזה מגיע ,המפעל נסגר. הלא כן?

למעלה