כמה קשה היא ההתמדה אבל...

Devani

New member
כמה קשה היא ההתמדה אבל...

כל מיני דברים שרציתי לחלוק עם הפורום :)

יוצא שאני מן מבקרת, ותמיד כל כמה זמן כותבת הודעה, אבל רציתי לומר שאני הרבה הרבה קוראת את הדברים שאתם כותבים ואין לי הרבה מה להשיב כי על אף שחוויתי חלומות צלולים אני מרגישה שהניסיון שלי דל, וגם..דרך הפלאפון קשה לי לכתוב הודעות באופן ראוי בפורום..

חייבת לומר שהפורום עוזר לי להמשיך להתעסק, בחלומות הצלולים והלא צלולים שלי... (שזה גם עולם שמספק ומרתק אותי בפני עצמו..)
כיאילו אני מבינה עד כמה אני זקוקה לדבר החיצוני הזה(הפורום) לחזור אליו, לקרוא קצת מה אחרים כותבים.. לדפדף... לחשוב הלאה, לעלות דברים למודעות

התקופה האחרונה הייתה מדהימה, אין חלומות צלולים, אבל אני מרגישה שעזבתי את הלחץ הזה "שיהיה כבר!".. אני פשוט נהנת מהיכולת שאני מפתחת לזכרון של חלומות, אני ישנה הרבה יותר טוב- מרגישה שישנתי יותר כשאני יודעת שחלמתי כמה וכמה חלומות שאני זוכרת...
אז בנתיים הפירות שלי הם הזכרון החד הזה שהתפתח...יודעת שהצלולים יגיעו כשיגיעו(גם שבאמת תהיה ההשקעה הראויה בכך)

בצבא זה כמעט בלתי אפשרי לכתוב יומן, אבל אני מנסה לפעמים בכותרות ונקודות לכתוב את החלומות

וגם אני חייבת לומר דבר נוסף.. אני נחשפתי לחלימה מודעת, לפני שנתיים בערך... אז ,זה היה נושא כזה מסתורי וכל אדם שאיך שהוא נוצרה לי שיחה איתו, הדבר ריתק וסיקרן אותו ואף אחד כיאילו לא שמע על זה.. ושמתי לב לאחרונה שהרבה אנשים מכירים יודעים\ שמעו על זה ואף ניסו..
אני בטוחה שזה לא מפתיע אתכם- יותר ויותר אנשים מתעסקים בחלומות צלולים, או שלפחות יודעים מה זה... וזה ממש מגניב!

שבוע טוב :)
דבאני

וולפהרט

New member
הי דבאני

שמחה שבאת:) או ששבת בעצם
יש מצב שהיוזר ניים שלך מוכר לי, אני צודקת?
אין לזלזל גם בחלומות רגילים כמובן, ולפעמים דנים בדברים שקשורים בהם גם. מקווה שהשהות בפורום תחזיר לך גם את החלימה הצלולה!

long time no see

היי דבאני, ממצב?
שמח שאת עדיין פה, ואשמח לקרוא מה שקורה איתך (כן כן, אפילו אם זה לא חצלולים).
בצבא באמת קשה. אני פשוט לקחתי הפסקה רוב התקופה. אם את מצליחה בכל זאת קצת להשקיע- kudos.

אל על2

New member
תספרי לי על זה...

חח סתם אני בטוח שבצבא יותר קשה מאשר בבית ספר XD
ודרך אגב (אני מתייחס ל'פסקה' האחרונה שלך) באמת הרבה אנשים מכירים את הנושא..כתבתי על זה שאפילו פעם שמעתי
שני ילדים בבית הספר שלי (אנלא מכיר אותם) מדברים על זה..
זה נשמע האמת שכבר את באמת רגועה יותר אפילו אם אין לך חלומות צלולים..
שבוע טוב דבאני :)

למעלה