כמה קשה זה ילד חולה...

SaTLaN32

New member
כמה קשה זה ילד חולה... ../images/Emo10.gif

הבונבון חולה מיום שישי, קצת השתפר לו אבל הוא כל כך סובל... בקושי אוכל, מתעורר כל איזה חצי שעה, בוכה המון בכי מסכן כזה שרואים שהוא סובל ממשהו כבר אין לו קול... נראה גם שהשיניים לא עוזרות בקטע הזה, יאללה כבר שיוציא... 3 חודשים הוא כבר מושך עם סימנים... אוף... (בקטע של אנחה)

ferdinand

New member
../images/Emo24.gif

שיעבור מהר. כן, זה קשה מכל הכיוונים. קשה לראות את האפרוח סובל. וגם קשה פיסית/טכנית מתיש, מורט עצבים. צריך נשימה ארוכה, והרבה סבלנות. בשונה ממבוגרים, ילדים בד"כ לא "מיתחלים" לפעמים גם עם חום ואפילו כאבים, הם משתוללים, צוחקים, שמחים הם לא מרגישים צורך להראות שהם חולים בשביל לקבל תשומי של חולים. ואם הם נשפכים, סמרטוטיים, בוכים נודניקים זה כי הם מרגישים ממש ממש לא טוב!
ואגב, הרבה פעמים השיניים לא סתם עוזרות! בקיעת שיניים יכולה להיות הסיבה הגורם לכל מה שמסביב. תחזיקו מעמד.

akavishon

New member
אני חושב שאחד הדברים הכי קשים

במחלה של ילד זה חוסר האונים שלנו בזה שאי אפשר להקל את הכאבים / חוסר הנוחות שלהם. אם רק היינו יכולים לסבול את הכאבים במקומם... למרות שאומרים שמבוגרים לא יעמדו בזה...

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo201.gifהחלמה מהירה! זה מזכיר לי את תשובתה של אם ל10 ילדים לשאלה"וזה לא קשה?" "כשהם בריאים, זה לא קשה". בימים (ולילות...) כאלה, אני מנחמת את עצמי עם שורה משיר גרמני- (בתרגום חופשי) ", וצינָנו מצח לוהט, עד שמצאנו מנוחה בָּתשישות". חיזקו ואימצו!../images/Emo24.gif

SaTLaN32

New member
היה וירוס של דרכי הנשימה

כנראה שזה עוד אחד מהרג'קטים של שני הורים אלרגיים וסופש"ש אביבי בדרום... ובכלל המזג אוויר שיגע אותו לגמרי... מזל שהוא אוהב מאווררים..

Master Stav

New member
תתחיל להשתמש בGSE ....

אם תרצה פרטים אשמחלהעביר במסר לא רוצה לעשות פרסום ברשותך מה שכן אני יכול לומר הוא שאצלי הבעיה ניפתרה כמעט לחלוטין

למעלה