כמה קשה !! חדשה זקוקה לעידודים

כמה קשה !! חדשה זקוקה לעידודים../images/Emo4.gif

שלום לכולן אני כבר חודשים וחצי אחרי הלידה (בבית, לא מתוכנן, אבל היה מדהים!) מתקשה מאוד לקבל את עצמי עם עודף של 8 ק"ג מיותרים. (עליתי כ13 אחרי הלידה, תוך כמה ימים זה התאזן ומאז אני תקועה שם.) מדהים איך ביום אחד הפכתי מאשה יפה, הריונית עם בטן גאה, לאמא לבת מדהימה אבל עם בטן גדולה מיותרת ומבוישת. אני עדין לובשת רק נכהסי הריון, כל השאר גם אם חלק עולים עלי, פשוט גורמים לי לכאב מרוב שזה לוחץ. אני קצת מיואשת, אני משתדלת לשמור על עצמי,אפילו קצת מתעמלת בבית, אבל גם פוחדת להזיק לכמות החלב, אני מניקה בלבד. עד כאן בינתיים... שוקו קוביות!

חן123

New member
ברוכה הבאה

ניתן לעשות דיאטה בהנקה, אבל בעדינות. ועצה - נסי להיות קצת יותר סבלנית כלפי הגוף שלך. אל תשכחי שלקח לך 9 חודשים לעלות את זה בהצלחה חן

קצת קיטורים וקצת אופטימיות../images/Emo8.gif

אמנם לקח 9 חודשים לעלות אותם, אבל אני מרגישה שאין לי לגיטימציה להיות במצבי השמן לעוד הרבה זמן.אני מבקשת מהסביבה שלא לשפוט אותי, בעודי שופטת את עצמי... דוקא היום התעוררתי עם הבנה שאם אכנע לתחושת המסכנות המזמינה, אני עלולה להחמיר את מצבי,ובעצם כך אני מאמינה שאין לי כח לשנות את המצב, אז עכשיו אני דוקא קצת אופטימית, למרות שהבוקר המשקל טען שעליתי עוד קילו!!! עכשיו היעד עלה למינוס 9...

תומרותם

New member
הרבה אופטימיות

1. אל תישקלי כל יום או יומיים. פעם בשבוע מספיק. 2. לפי מה שאת כותבת, אני מניחה שלפני ההריון היית מרוצה מגופך ומהאופן בו נראית. קשה מאוד ממצב כזה (במיוחד לאחר ההריון בו "מותר" להיות עגלגלות וכמו שרשמת "הריונית גאה") לעבור ל"צד השני", של אלו שנלחמות כל חייהן להיות מרוצות ממראן. אל תשפטי את עצמך, המצב אינו קל, אבל בהחלט ניתן לשיפור ושינוי. זה לא יקח יום, ולא יומיים. יכול להיות שגם לא חודשיים. אבל עם רצון והתמדה את תחזרי להיות מרוצה מעצמך - כי זה כנראה באופי. את לא נראית לי אחת שתוותר לפני שתגיע לזה. ולכן, עם כל זה איתך, ויחד עם הקילואים העודפים, צאי למסע של ירידה מתונה ובריאה במשקל. המשיכי להניק, זה הכי חשוב. המשיכי לאכול נכון, תתייעצי עם אנשי מקצוע, חברות, הפורום. המשיכי להתעמל, ללכת עם העגלה (אם אפשרי), לעלות מדרגות ברגל ולא במעלית... רק לא להתייאש. גם אם רואים עלייה, הכל לשם ירידה בסופו של דבר !! אצלי הירידה הגיעה בסופו של דבר רק כ-9 חודשים אחרי הלידה הראשונה, ויותר משנה אחרי השניה. לפעמים גם לגוף עצמו לוקח זמן להשתכנע שזה מה שהוא צריך לעשות... אז בהצלחה !!!

אויש איזה כיף לקבל חיזוקים../images/Emo140.gif

האמת היא שאכן אני נשקלת כל יום... מעכשיו אתחיל למתן את השקילות לפחות לפעם בשבוע. אני באמת לא רוצה לוותר, ומאוד מעונינת לחזור לגזרה הצרה והמחמיאה. החלטתי לעשות מעשה! קבעתי פגישה עם הנטורופת שאליו הלכתי לפני תקופת ההריון למטרות בריאות, ועכשיו אני פותחת פרק חדש, לבריאות אבל גם להרזיה. תודה על העידוד, זה באמת עוזר. אתמול יצאתי עם בעלי וויתרנו על המנה האחרונה, ויותר מאוחר לא התפתתי לארוחה לילית מיותרת, וגם אני לומדת להשתחרר מהקבעון שליד הקפה חייב להיות משהו... לאט לאט אבל בטוח, אני מקווה.

אורלי14

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב.

הרצון להתחיל והשאיפה לחזור למידות קודמות - הם הצעדים הראשונים בדרך הארוכה הזו. תצליחי ולא צריך לוותר על ההנקה כשרוצים לרדת!!!

שאלת השאלות...

תודה על הברכות וברוכות הנמצאות.
אז איך עושים את זה? אוקי, יש לי רצון, אבל תחלס, איך אני מתחילה לחזור לשגרה בריאה שלא תזיק להנקה אבל תביא לתוצאות. יש רעיונות מעשיים???

אורלי14

New member
ברור, להתייעץ עם דיאטנית למשל,

להירשם לשומרי משקל או כדומה, וכן הלאה. הרעיון הוא שחייבים לאכול מכל אבות המזון כל יום ולא להוריד שום מרכיב. להקפיד על מס' קלוריות מסוים שיספק גם אותך וגם את היונק... תתחילי...

למעלה