כמה קשה להיות מתבגר....

kissa

New member
כמה קשה להיות מתבגר....

אוףףףף! אתם לא מתארים לעצמכם איזו באסה זה כשכל השכבה חושבת שאני כלבה ואני אפילו לא עשיתי שום דבר לאף אחד!!!! החברה הכי טובה שלי נחשבה לכלבה שנה שעברה (למרות שהיא בכלל לא!!) ובגלל שעכשיו אני מסתובבת איתה, אני גם נחשבת לכלבה... בנוסף כל הבנות פה ממש שמנות ואני רזה ואני מסתובבת עם בנים גדולים ממני, אז אמרו לי שהם פשוט מקנאות. כל פעם שאני הולכת לאן שהוא אני שומעת איך מדברים עליי ומרכלים עליי ואומרים שאני כלבה למרות שאף פעם לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד. להיפך, אני כל הזמן מנסה לחייך ולעזור. אני יודעת שאני לא צריכה להתייחס, אבל זה ממש קשה כשכולם חושבים עליי ככה! מה לעשות??? כבר חשבתי על לעבור בי"ס, כי אני לא יכולה ככה! עזרה.... בבקשה....

kissa קבלי ../images/Emo24.gif

אל תדאגי, אני יודעת שזה קשה אבל את חייבת להתעלם עם הזמן הם יראו שאת לא מתייחסת הם יעזבו אותך לנפשך. אוהבת אותך:) מיכל :)

אגסית

New member
תיראי..

לפי דעתי....את צריכה להבהיר פה כמה דברים: 1) כל פעם שאת שומעת משהו מרכל עליך-תבתכלי עליו במבט מגעיל! תפסיקי להיות כל כך טובה!!!את לא עשית שום דבר, אז את צריכה לעמוד על שלך ולא לתת לכןלם לרדת עליך!!!! אני לא מסכימה איתך מיכל, קרה לי פעם מקרה מעצבן שילד כל הזמן הציק לי וירד עלי (מסיבות שידועות לכם...) וניסיתי להתעלם כל הזמן וזה לא עבד, אז עשיתי משהו בקשר לזה: באסיפת ההורים אמרתי למורה שלי, ולפתע פתאום-יום למחרת הוא הפסיק לגמרי!!!!!!!!!! מאחלת לך הצלחה!!!! גלית

**Blue-Lagoon**

New member
מה אכפת לך?

מי שמרכל עלייך תדפקי לו פרצוף מגעיל כזה או שתתעלמי זה יעבור להם יאללה יש לך חברים אז מה את שמה על השאר?! לא צריך להיות כאלה נחמדים לכולם?!

sihaya

New member
אממממממ... הכי טוב

להתעלם . ולשים רק על החברות שלך ושהשאר ילכו לעזאזל. עלי היום המון שמועות ... אני שרמוטה ... ואמ כלמיני .... וכרגע יש גם כמה בנות שלא היו מתנדגות לתפוס אותי אחרי בית ספר לדפוק בי מכות... אבל את יודעת איך זה ... להתעלם והם ישטקו ואם הן מקנאות שיקנאו!

לך חמודה........

מתבגר זאת דווקא התקופה הכי קלה חכי כשתהיי מבוגרת כמוני
אני חושבת שפשוט תעמידי פנים עם אלה שמדברים עלייך ופשוט תשאלי אותהם למה הם אומרים כך ומה בדיוק הבעיה... אמא שלי אמרה לי פעם שאם מדברים עלייך סימן שאת חשובה מספיק ואם לא מדברים עלייך,אז יש על מה לדאוג
יכול להיות שהן מקנאות, אני חושבת שאת פשוט צריכה להיותת עצמך.... ועל תחשבי על כזה כיוון דרסטי ולעבור בי"הס תמיד יכולות להיות בעיות הכי חשוב ונכון זה להתמודד עם הבעיות..... יהיה טוב חמודה תאמיני לי הכל עובר
חוקרת

kissa

New member
תודה לכם!

בהחלט הצלחתם לעודד אותי... מתה עליכם!!!!
תודה!!!

למעלה