כמה קשה

SHOOGIE

New member
כמה קשה

אבא שלי מסרב לקבל שאני אפוטרופסית עליו ומאיים להרוג אותי אני מפחדת ללכת לבקר אותו

שוגי - תמיד תלכי עם משהי/ו לבקר

את אבא ותגידי לו שאת לא עושה משהו נגדו רק לטובתו וברשותו את יכולה לשקר לו כי הוא לא תמיד גם יזכור מה אמרת לו. בשורות טובות

למה הוא צריך לדעת על זה?

אם מצבו כזה שהוא יודע מה קורה מסביבו ברמה של מודעות כזאת שהוא מבין שמונעים ממנו שליטה בענינים, למה הוא צריך אפוטרופוס? ואם הוא סתם מתרגז מעצם הרעיון, מה הבעיה פשוט להכחיש לו את זה? וכשהוא מבקש משהו, פשוט למצוא דרך למלא את רצונו ב"כאילו". להביא לו טפסים לחתום עליהם גם אם הם ילכו לפח, להביא לו כמה שקלים, פה ושם, ולומר לו שהכספומט היה מקולקל או משהו. קצת יצירתיות. אחד הדברים שכולנו למדנו, בשלב זה או אחר, זה שאין טעם להלחם וללכת איתם ראש בראש, פשוט למצוא את הדרך הטובה ביותר בין הטיפות. ואני באמת סוברת שזה כואב ועצוב כשפוחדים מאבא.

ronnyw

New member
לא לגמרי ברור לי.

אם את אפוטרופסית, זה נובע מכך שאינו אחראי למעשיו ואינו יודע מה בדיוק קורה סביבו. אז למה לערב אותו בסוגיה? למה לדבר על זה בכלל? ואם הוא שואל או רוצה לדעת - למה לספר לו? אגב, אם הוא - למרות אי כשירותו והעובדה שמינו לו אפוטרופוס - ממשיך לנהוג כרגיל (למשל, ממשיך להתקשר לבנק לתת הוראות כספיות) - עליכם לפנות לכל המקומות האלו, להציג את טופס האפוטרופסות ולדרוש שלא ישתפו איתו פעולה. הם מציינים את זה ליד פרטיו האישיים, ומאז כל פעולה שנעשית, ללא אישור שלכם, אינה חוקית !! ולגבי האיום בהריגה - האם הוא אכן אלים? אולי זו רק דרך דיבור? השתדלי לבקר אותו עם עוד בן משפחה, או יחד עם עובד במקום (לפי נוסח דבריך אני מבינה שהוא נמצא באיזה מוסד. אולי כדאי ליידע את צוות המוסד לגבי האיומים, על מנת שיתנו לו טיפול הולם?)

למעלה