כמה קשוחים אתם עם עצמכם? (BRM)

shaywh

New member
כמה קשוחים אתם עם עצמכם? (BRM)

הנה משהו שמעניין אותי לדעת. גם אני נכנסתי לרשת עם הכסף של פוקר סטרטג'י, לא גמרתי אותו אחרי ששיחקתי כבר פרק זמן לא רע (איבדתי כבר כמה מאות דולרים לרייק הארור הזה) אבל אני גם לא מצליח להתרומם איתו אחרי ששיחקתי כמות רצינית של ידיים. מה הבעיה? אני לא מספיק קשוח עם עצמי. אני לא יכול לכפות על עצמי לא לשחק כשאני עייף או לא בפוקוס אם אין לי משהו יותר מעניין לעשות וההפסדים יהיו בטוחים והרבה פעמים עולה לבליינדים גבוהים מדי בהרבה דווקא במצב הזה. אני מסוגל לגריינדינג רציני, פעמיים הורדתי את החשבון מתחת ל10 כשאני משחק עם נטייה אובדנית, החלטתי להתאפס על עצמי והחזרתי אותו אל מעבר לנקודת הפתיחה של החמישים דולר, אבל לאורך זמן אני מגיע מתישהו לנקודת שבירה כלשהי ומפסיד את כל מה שהרווחתי. אז השאלות הן בגדול, האם אתם "קשוחים עם עצמכם"? (לא מצאתי ניסוח יותר טוב) שומרים על BRM מסוים ולא זזים ממנו? איך אתם עושים את זה?

modz0r

New member
דיי "קשוח", לדעתי לפחות

כשאני עייף או מרגיש שאני לא משחק כמו שצריך, אני מיד מפסיק לשחק אלא אם כן אני בטורניר כמובן, ואז אני סוגר את חלונות חוץ משל הטורניר. מבחינת BRM, אני עובד עם כמה חוקים דיי נוקשים, שלדעתי גורמים לזה שאני לא אשתגע ואפסיד הרבה כסף מתי שלא הולך לי. אומנם זה מגביל את הרווחים שלי, אבל יותר חשוב לא להפסיד את כל הכסף, מאשר להרוויח עוד כמה דולרים. כשאני מתיישב בשולחן כסף, אני מתיישב עם כל הכסף שאפשר (buyin מלא), וה-"חוק" שלי אומר שאני לא אשב בשולחן שאין לי לפחות 25 קניות כאלו בבנקרול (מה שאומר שבשביל לשבת בשולחן של NL25, אני צריך 625 דולר לפחות). מבחינת טורנירים ו-SNGs אין לי חוק מסויים, אבל אני יודע מה הגבול שבו אני מסכן יותר מידי כסף (לדוגמא, אני לא משחק בטורנירים של-10 דולר ומעלה, או SNGs של מעל ל-6 דולר), ואני לא עובר אותו (חוץ מטורנירים מיוחדים, פעם בהרבה זמן). זה חשוב מאוד לקבוע גבולות ולא לעבור עליהם, ולדעתי כדאי לכל מי שמשחק באינטרנט בצורה לא מקצועית לקבוע לעצמו חוקים. ועכשיו לליגת האלופות.

הלוואי והייתי יותר קשוח עם עצמי

אני מלא פעמים הולך לשחק רק בגלל שיש משחק ואני יודע שאני ממש לא במצב לשחק,ובכלל כשאנחנו משחקים טורנירים עם ריביי בשעתיים הראשונות(נדיר מאוד) הרבה פעמים אני מפסיד וכבר יודע שאם אני אכנס עוד פעם אני אפסיד ונכנס ונכנס ונכנס או עד שנגמר לי הכסף או עד שנגמר הזמן

DoubleN

New member
אני בנקרול ניט

בפול טילט אני משחק HU sngs של 5$ למרות שהבנקרול שלי מאפשר לשחק משחקים של 10$,זו מעלהמסויימת, אבל על מנת להרוויח צריך להמר, ואני ממש לא אוהב להמר,בסטארס הפכתי 5$ ל-230$ עם גריינדינג עקבי. הבעיה הכי קשה שלי היא טילט, אני צריך בד ביט אחד כדי לאבד את הראש,למרות שגיליתי שאני מתחרפן בעיקר במשחקי ראש בראש ובמשחקים אחרים אני רגוע יותר.

inteli

New member
מנסה להיות קשוח

אני משתדל מאד להיות קשוח מאד, ולהכנס ולצאת משולחנות (קאש) כשאמור. אבל יש לי בעיה שאחרי באד ביט רציני, או אחרי כמה ידיים שממש לא הלך אני זורק את הסבלנות לעזאזל ונכנס למקומות שאני לא אמור ומתחיל לשחק מניאק. BRM זה בהחלט משהו שצריך לדבוק בו עם משמעת ברזל, ורק אחרי שאתה מפסיד את כולו אתה מבין שלא משנה כמה אתה חושב שאתה טוב, אם לא תשמור על החוקים שלך - את תפסיד בסופו של דבר..

urik61

New member
אתמול הייתי קשוח

אתמול שיחקתי בסטארס פוקר 5 קלפים HU בלינד fixed 30/60 כמעט 5 שעות עם ילד עשיר בן 22. הוא היה עצבני וניצלתי את זה לקחתי לו 4000$.

DoubleN

New member
סחתיין

שמתי לב שרוב שחקני הפייב קארד דרואו מקייב, ממש מעניין אותי האם זה משחק לייב נפוץ שם שגלש לאינטרנט. יוצא לך לשחק הרבה פייב קארד דרואו? נראה לי משחק רווחי.

urik61

New member
יש איזה 8 שחקנים קבועם שמשחקים שם ואני בינהם.

יש אחד שהוא ממש עשיר ובלי שכל. אם הוא משחק אפילו 30\60 אני איתו

eilat11

New member
אתמול.

יום קשה מאוד, הורדתי 295 דולר שהרווחתי בעקביות , ל-15 דולר. איך? שיחקתי בנו לימיט 15 בהתחלה, התחילו לי רצף של בד ביטים- 5 ביי אין של 15 הלכו. לאחר מכן הפסדתי 12 תורנירים סיט אנד גו ברצף של כניסה 5-6 דולר. וכולםםםםם עם AA KK או QQ באול אין לפני הפלופ --->בד ביט בשלב הזה התחלתי להיות טילט כי פשוט לא היה אכפת לי על הכסף כבר, נכנסתי לתורנירים של 10 דולר והפסדתי כמו אדיוט. ה-100 האחרונים שלי הלכו לתורנירים גדולים כאלו . ב-15 דולר עצרתי... היום שיחקתי בבוקר ראש בראש, ניצחתי 4 של 4 שחקנים, אני כרגע על 110 דולר. מקווה לחזור לעצמי, בנתיים לא נוגע בקאש- רק סיט אנד גו והדס הפ שזה הצד המאוד חזק שלי.

eilat11

New member
לגבי הבאד ביטס בתורנירים

באמת אתמול שלא האמנתי יותר בפוקר סטארס, AA מפסיד ל-42 QQ הפסיד ל-95 סוט KK ל-55 ועוד המון המון וכולם ברצף זה פשוט שבר אותי , הרגשתי כאילו מישהו מתנקם בי.

Papito

New member
מסתבר שלא הייתי קשוח עם עצמי מספיק

הפסדתי את כל הכסף שהרווחתי ב50 של החידון, ועכשיו אני מחפש לקנות עוד כמה דולרים כדי לחזור לבנקרול סביר

אתמול הייתי מטומטם!

נכנסתי ב100 שקל בקאש 1,2 ובשעת יציאה(2 בלילה) הייתי מורווח ב435 ובמקום לצאת נשארתי ירדתי בהמון ובסוף הייתי מורווח ב245 חבר שלי שאל אותי אם אני רוצה עץ או פלי ובשביל לקצר את הסיפור בוא נגיד שיצאתי מורווח בסוף הערב ב10 שקל שבכלל רציתי לצאת ב2 בלילה פשוט טימטום

למעלה