כמה רולדות שהכנתי מבצק שק''ם - השיגעון האחרון

רותי410

New member
כמה רולדות שהכנתי מבצק שק''ם - השיגעון האחרון

שלי
רולדות ממולאות בשוקולד, חלבה, ריבה, אגוזים וכו'
 

רותי410

New member
ומשהו לא מתוק - לאזן את התמוונה

אחד התבשילים שהכנתי לשבת - צלי בשר
 

יוכי68

New member
רותי, איזה יופי של כרוכיות../images/Emo3.gif

את יודעת שפירגה הכינה בצק שק"ם עם שמן במקום מרגרינה ויוצא גם נהדר.....יש כמה אפשרויות וכולן מומלצות - יופי של קינוח......נשאר משהו?
 

רותי410

New member
במקור זה היה מיועד לשבת. אני כל כך לחוצה

שאני מכינה מראש, ואז לא נשאר כמעט כלום. אבל מאחר שבשבת כמעט לא נוגעים בעוגות, אז זה בסדר. (אם לא, הייתי צריכה להכין ולהקפיא או - אל תספרי לאפחד בפורום - לקנות מוכנות, רחמנא ליצלן) כדאי באמת לנסות את הבצק הזה עם שמן, גם יותר בריא. אבל אז זה לא שק''ם, לא? חחחח
 
רותי הכל נראה מעולה. תאמת שאני

עד היום לא השתמשתי בבצק שק"ם ונראה לי שאת מתחילה לפתות אותי.... וזה לא טוב לפיגורה!!!! אני מכינה רק עוגות שכולם אוהבים כי ככה אני לא האחראית היחידה לאכול אותן... אז אני חושבת לבדוק אם אוהבים את הבצק הזה. בכולופן אחותי מברוק על היצירתיות ובכלל על החריצות.
 

רותי410

New member
תודה, חמודה, ואת שמה לב שאני כבר לא מייללת

על קוצר ידי וחוסר הידע שלי בבישול, למרות שאני מתקדמת בצעדים מאוד מדודים. ועדיין הולכת על דברים קלים ולא מסובכים. לדעתי, הבצק הזה טעים מאוד. אני אישית אוהבת אותו יותר מבצק שמרים. והכנתו הרבה יותר קלה. אבל בגלל שהאחרים אוהבים גם בצק שמרים, אני מכינה גם. שווה לנסות בצק שק''ם. אני, בכל אופן, ממליצה. ואני רוצה לנסות גם עם מלוח. נראה מה יצא.
 

רותי410

New member
לא לטעמנו. והוא פריך מאוד וטעים.

אבל אני מבינה שאפשר להמיר את המרגרינה בשמן, אז אולי אפשר לנסות. בכל אופן, זה ממש קל להכנה. יש לי חברה ששנים אמרה לי שהבצק הכי טוב שהיא מכירה זה בצק שק''ם, והיא מכינה ממנו הכול. כולל עוגיות. אבל אני רק לאחרונה ניסיתי, אבל הצצתי ונפגעתי. .... עד לשיגעון הבא.
 

ddh1

New member
אחל'ה של שיגעון

רותי את משבוע לשבוע רק עולה ועולה. אני ממש שמחה בשבילך שאת נהינית ורואים תוצאות ושהכל נעשה באהבה גדולה. כל הכבוד!
דינה
 
למעלה