כמה רחוק?

tlingit

New member
כמה רחוק?

כמה רחוק תיסעו כדי לפגוש מתאמן? יחסית לאיזור מגוריכם, האם אתם בעיקר עובדים עם מתאמנים שנמצאים קרוב אליכם? איזו חשיבות יש בעיניכם למרחק? עד כמה בעיניכם המתאמן הוא שצריך לכסות אותו ועד כמה אתם? |אטו|

ואני אגב גם עושה אימון טלפוני

אבל זה פתרון חלקי. שיכול לכסות רק על חלק מהפגישות וגם לא מתאים לכל סוג של מתאמן.

tlingit

New member
ברוך הבא אסף גלינה ../images/Emo140.gif

אכן, גם מנסיוני אימון טלפוני מאד יעיל וממוקד. איזה יופי שאתה מצטרף אלינו לפורום
אני רואה שאתה בעיצומו של תהליך שינוי אישי גדול ומיוחד
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם אתה רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

אכו הנושא שמעסיק אותי

לפני שנה עברתי לזכרון, ומאוד רוצה לפעול באזור הזה. מתוך רצון שלי לטעת שורשים ולפעול באזור. כמובן שזהו אזור די מוגבל. ועדיין אני מנסה להתמקד בו. כמובן שיש לי מתאמנים מכל מיני מקומות בארץ וכל פעם אני מתלבטת מחדש מה לעשות. כאשר אני לוקחת מתאמנים מאזורים רחוקים אני מדגישה שאני פועלת מזכרון. אבל בד"כ יש בכך נגיסה ואני כן מוצאת את עצמי חלק מהזמן נוסעת את המתאמנים. האמת שאני לא משתגעת על זה. עוד חסרון בלהגיע אל אזור המגורים של המתאמן זה שהאימון מתקיים בבית הקפה. דבר שלרוב אני ממש לא אוהבת. אני מעדיפה לאמן אצלי במשרד, לטעמי זה יותר ממוקד ולרוב יותר מקצועי. מה איתך? איפה את גרה וכמה את מוכנה ליסוע?

המרחק לא בהכרח קובע

למדתי באמצעות עבודתי עם מתאמנים, שהמרחק אינו בהכרח קריטריון עבורם כלקוחות לבחור במאמן וגם לא עבורי כמאמנת. אם משיחת היכרות אני מתרשמת שהלקוח הוא אכן מועמד לאימון (ולא לטיפול למשל או שאינני מומחית בתחום האימון אותו הוא בוחר ),אני מציעה לו בחירה אימון פנים מול פנים או אימון טלפוני . על פי רוב ,אנו כן מקימים פגישה ראשונה פנים מול פנים ועוברים אח"כ למפגש טלפוני. קרה לי לא פעם, שמתאמן בחר בי כמאמנת והחליט לקיים פגישה ראשונה באמצעות המחשב עם מצלמה. מתאמן אחר שאינו מאזור המרכז החליט לשלוח אלי את התמונה שלו כדי שאדע עם מי אני מדברת וקיימנו כבר את הפגישה הראשונה בטלפון. אני מוצאת את האימון הטלפוני כעוצמתי לא פחות מאימון רגיל. דורית אימון אישי פיתוח אירגוני www.doritcoaching.com

המרחק דווקא לא קובע...

היי אני מאמנת מחיפה כשהבסיס הבית או בתי קפה נחמדים בחיפה ויום בשבוע תל אביב יש אשר בוחרים באימון טלפוני שהוא מדהים , ולא רק בגלל גאוגרפיה אלא זמן.. מקום לא נוח וכדומה לצערי באזור הצפון נושא האימון האישי "רדום" ביחס לאזור המרכז, אזי הנסיעות לתל אביב מאפשרות לי התפתחות לקהלי יעד שונים ומגוונים כיף אישי , והזדמנויות. סופש נעים וקסום אירית שעל

tlingit

New member
תודה על כל התגובות והשיתופים

מצאתי את עצמי מסכימה עם כולכם - מרוז, דורית, אסף ואירית. כל אחד האיר או שאל על פן נוסף. זה מאד תורם לי בעניין
לכם
אני גרה במרכז ומאחר שנסיעות לא מציקות לי, אני עובדת עם לא מעט מתאמנים רחוקים יחסית, למשל: גדרה ומושבים באיזור, י-ם, נתניה ומושבים באיזור. מדי פעם יש לי מתאמן/מתאמנת שיוצרים "שיא" מרחק
אני עובדת עם תחבורה ציבורית יותר, כי זה מאפשר לי זמן לעצמי - לקריאה
, שינה
, סתם הרהורים
, בעוד שנהיגה דורשת תשומת לב ומיקוד
ואני תמיד מרגישה שיש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן הזה
גם מנסיוני אימון טלפוני הוא מאד יעיל וממוקד. אלא שגם לי, כמו שאמרה מרוז, הראה הנסיון שיש מתאמנים שחשים לא נוח לקיים אימון רק בטלפון. הפתרון שלי הוא שאני מציעה למתאמנים רחוקים תהליך אימון שמתנהל במעורב: בטלפון ופגישות פנים אל פנים. דבר נוסף שאני אוהבת ליצור, אם אפשרי, הוא שניים-שלושה לקוחות מאיזור מרוחק, ואז אני יכולה בנסיעה אחת לשזור את כל האימונים באיזור הזה. מה שבאמת אומר שימוש בבתי קפה בדרך כלל. אני משתדלת למצא בית קפה שקט יחסית, כי בעיקרון פגישות בבתי קפה עובדות בשבילי לא רע בכלל. הרבה מתאמנים כשאני מציגה להם אפשרות בחירה (שאני יכולה לאפשר באיזור מגורי) בין מפגש במשרד למפגש בבית קפה מעדיפים את האחרון. ואירית - מצא חן בעיני הערך המוסף שמצאת בעבודה עם מתאמנים רחוקים..

האם כדאי להיפגש בבתי קפה?

אולי מכיוון שאני עובד בשילוב עם טכניקות אחרות ולא רק שיחה ..אז אני מוצא פגישה בבית קפה לא יעילה.. בדרך כלל המתאמן לא יהיה פתוח מספיק על מנת לעבור תהליך שהוא לא מחשבתי בבית קפה.. במיוחד כשאני עובד הרבה עם מוזיקה וזה לא קיים בבית קפה.. כמו כן עבודה אנרגטית בסביבה כזו מאבדת מהעוצמה שלה מכיון שיש השפעות אנרגטית מכל האנשים ופתאום אני מוצא את עצמי מטפל לא רק במאומן אלא גם בחצי מבאי המקום.. מאותן סיבות גם אימון טלפוני בעיני הוא חסר.. ולכן רק פגישות פנים אל פנים ובדרך כלל אצלי על מנת שאוכל להכין את המקום לפני שהוא מגיע ולא בביתו או במשרד שלו שם יש השפעות מעכבות... אך זו רק דעתי וניסיוני... אור ואהבה

tlingit

New member
מה שעובד..

יש מתאמנים שאני מקיימת איתם פגישות בגינה שקטה, ועושה שימוש במרחב ובמה שיש מסביב לפי הצורך. קיימתי כבר פגישות בקניון, שהיו מדהימות בתובנות שהעלו, היה לי מתאמן שהסביר שהוא מעדיף בית קפה כדי לא להרגיש שהוא על ספת הפסיכולוג... האוירה ה'לא מחייבת' מבחינתו איפשרה לו להגיע רחוק מאד. בקיצור, מתחברת אליך בעניין של לעבוד במקום שיוצר את העבודה היעילה לדעתך. ואם זה מאפשר לך, זה חשוב לא פחות ממה שזה מאפשר למתאמנים שלך. נשמע לי גם שאתה באמת משלב טכניקות ואמצעים נוספים וזה כמובן בהכרח משפיע על בחירת המיקום והדינמיקה.. מקסים
וגם סיקרנת אותי
איזו עבודה אתה עושה עם מוסיקה?

עבודה עם מוזיקה...

איך אני עובד עם מוזיקה?.. זה משתנה מאוד מאחד לשני.. כיוון שאין לי "שיטה" שבה אני עובד.. אלא יותר עבודה אינטואיטיבית מתוקשרת.. כך גם התהליכים שאני עושה... לפעמים המוזיקה נועדה להעלות את רמת גלי האלפא שאחראים לאינטואיציות ולרגשות.. לפעמים המוזיקה מלווה תהליך של עליית נשמה.. לפעמים יש למוזיקה תפקיד של מנקה.. המוזיקה מנקה איזור רגשי לאחר שעבדנו שם ויוצרת השלמה לתהליך לפעמים המוזיקה מעבירה מסרים ברמת החוויה - שם המתאמן מקבל את המסר המתאים לו ברגע זה לבד.. מעצמו מהאני העליון שלו לפעמים המוזיקה מעצימה תהליך של דימיון חופשי או מודרך כל פעם יש אינטואיציה לעשות תהליך אחר.. לפעמים מגיע תהליך חדש שלא עשיתי עוד וכך גם המתאמן וגם אני צומחים ביחד.. אור ואהבה

למעלה