1פרה משוגעת
New member
כמה רציתי לכתוב ולא היה לי זמן
אין לכם מוסג כמה רציתי ליכתוב לכם,אני מעריצה של דנה ובימים האחרונים נעשה לי עוול עם כל פרשת יואב קוטנר האיש הכי לא ניסבל בימים האחרונים לבין דנה אינטרנשיונל. במילים פשוטות דנה היא זמרת שלאורך כל הדרך סכינים נישלפו אליה ללא רחמים,יש שרואים בדנה גימיק וטו לא.יש אנשים שלא רואים בדנה יצור אנושי, יש מי שניתפס בדנה והחליט שדנה היא הקורבן הראשון במוסיקה!קשה לעכל את דנה והיא חדרה להם לגרון כמו קוץ של דג. בימים האחרונים לא מעט מזכירים את דנה וכל פרשת ערוץ 24 יש קולות של צפרדעים שמפזזות אחרי יואב קוטנר ומרכינים לו ראש ואני כועסת.
והם מעטים וטוב לא להתקל ביצורים האלו דעתי אומרת אלה אנשים רקניים מתוכן באוטובוס אני מעדיפה לימוד ולא לשבת לידם יש רב שהולך עם דנה ומשמיע את קולו בכעס ודווקא אלה אנשים החיים את היום יום ואין להם עדיפות על זמר זה או אחר דנה מירי או נינט לאנשים כאלה אני אוהבת להקשיב,אלו אנשים שפתוחים לכל הסיגנונות ומבינים עניין ויודעים להגיד תודה בשעת הצורך ולפרגן מה שנעשה עם דנה זה חטאים שלא ניתן לסליחה.לדנה לא יודעים להגיד תודה ודנה ראויה למעמד של זמרת עם כבוד יותר מזמרת השנה.יש קהל גדול שלא הצביע בעדה ולא בעד שום זמר אחר כי פשוט לא מעניין אותם תחרויות והצבעות, זה הקהל הכי אמיתי ואמין זה קהל שרואה את דנה וכל הזמן מתפעל בגברת מחדש.הרב אומר ש"סרט הודי" זה אחד השירים הכי טובים שנעשו בשנים האחרונות במוסיקה הישראלי. וזאת האמת דנה היא זמרת עם עוצמות ונוחכות שאין לאף זמרת וכל מי שרואה אותה מופיעה אין מצב שלא יתרגש גם אנשים שלא הכי שרופים עליה,לדנה יש מגנט שממגנט קסם על,ויצא ליראות את דנה מופיעה במועדונים ואני שומעת את הביקורות והמחמאות אנשים נישארים בשוק ופעורי פה ולוקח שעות עד שניתן לעכל כמה שדנה היא באמת יצור אנושי הקורנת קסם ומלכות היא מכוסה בהילה ציבעונית.כח ועוצמה שמי שמבין חושב עוד רגע כל התאורה הולכת להתפוצץ, דנה את דיווה ומגיע לך את כל עוצמת הכבוד את יותר מעוד זמרת את דיווה בהתגלמותה דנה אל תיתני לאף אחד לשבור אותך אם את מחזיקה מעצמך ערוץ 24 קטן עליך הוא יתקפל ויזחל אליך בחזרה,דבורות תמיד חוזרות אל הכוורת בכוורת שלך יש את הדבש הכי משובח,את לא מקליטה ומצלמת עוד שיר או קליפ למען שיראו ויראו אצלך הכל זה אמיתי ואת מחוברת לאומנות ונאמנה לעצמך...ולקהלים שלך!! שהשנה הזאת תביא לך עוד עליות חדות אל פיסגת השאיפות אלבום חדש קליפים שסוחפים ובע"ה שחול תיקרוץ לך מקומך גם מעבר לים. אני אוהבת אותך ואיתך לאורך כל הדרך שנה טובה ומתוקה בהצלחה!!
אין לכם מוסג כמה רציתי ליכתוב לכם,אני מעריצה של דנה ובימים האחרונים נעשה לי עוול עם כל פרשת יואב קוטנר האיש הכי לא ניסבל בימים האחרונים לבין דנה אינטרנשיונל. במילים פשוטות דנה היא זמרת שלאורך כל הדרך סכינים נישלפו אליה ללא רחמים,יש שרואים בדנה גימיק וטו לא.יש אנשים שלא רואים בדנה יצור אנושי, יש מי שניתפס בדנה והחליט שדנה היא הקורבן הראשון במוסיקה!קשה לעכל את דנה והיא חדרה להם לגרון כמו קוץ של דג. בימים האחרונים לא מעט מזכירים את דנה וכל פרשת ערוץ 24 יש קולות של צפרדעים שמפזזות אחרי יואב קוטנר ומרכינים לו ראש ואני כועסת.