כמה רציתי..

liranush39

New member
כמה רציתי..

רק אני ואלוהים, יודעים באמת כמה רציתי להרגיש אותך קרוב כמה רציתי אותך, ורק אותך לאהוב. זו הייתה הפעם הראשונה שלי בחיי, שברגע שראיתי אותך- ידעתי שזהו -מצאתי-ושום דבר אחר אני לא רוצה. מלכתחילה הודעת לי שאתה לא בנוי למחויבות, מלכחתחילה- לא התקשרתי ונתתי לך לנווט את הקשר, היינו מדברים רק שאתה התקשרת, הייתי שולחת לך הודעות אזכור שאני קיימת. בתוכי- הייתי מתפוצצת מגעגוע, מליטוף מהרצון הזה להיות בקרבתך כל הזמן. לשמוע , להקשיב ובעיקר לתת את החום. לקרב אותך לביית הורי ואז היית יונק משם עוד יותר חום כי באיזשהי פינה אני יודעת שהמשפחתיות חסרה לך, כלכך רציתי להביא אותך לבית הוריי- אבל איך בתור מה??? אני כיוונתי לזוגיות ואהבה, ואתה לחום שמסתיים בפרק זמן מסויים בלי רצון להיות מחוייב, פשוט לעשות רק מה שבא ומתאים עכשיו. היה לנו אמנם קשר מיוחד חם, מקרב מלטף ,תמיד היה לנו הכי כייף. לשחק, לצחוק,לדבר על הכול וכל הזמן רק בזרועות אחד השני להתעטף אבל תמיד זה היה נגמר באותו לילה, תמיד אחרי זה התעלמת ממני למשך יומיים. הייתי מתחרפנת, ובתוכי ידעת שאני בתוך קשר לא בריא. כל הזמן אמרתי שזהו אני חותכת כי היינו רבים על זה שאני לא בסדרי העדיפויות שלך וזה הטריף אותי. יום חמישי- זה היה הקש ששבר את גב הגמל אתמול דיברנו ואמרת לי שאתה אוהב תמיד אמרת שיש בינינו חיבור- ואין לי ספק שגם אני מרגישה ככה רק שאני מרגישה קצת יותר מחיבור, ולכן אני רוצה יותר. אני רואה אותך כבנזוגי- אבל נכון לעכשיו החלטתי לוותר. אני רק מקווה שהזמן יהיה לטובתי ושתבין שהפסדת משהו באמת טוב בידיים ועם כל הפחדים שלך- אני בטוחה שאני האדם הכי אמיתי שיש לך בחיים כרגע, אבל אתה לא רואה את זה ולא ממש מעריך. אני מאמינה שיום יבוא והגלגל יתהפך בינינו- ואתה זה שתרצה איתי קשר מחייב. אני מקווה- אבל אני לא מחכה.

../images/Emo42.gifהיי לירנוש

כתבת יפה ומרגש, קשה לפקוח לאחר את העיניים, קשה לתזמן את האהבה, מקווה שתתחזקי ותראי כמה מגיע לך להיות עם אדם שיידע לתת בחזרה את אשר מקבל, ושירצה את אותו סוג קשר שאת כל כך כמהה לו. דבי

למעלה