כמה שאילות....

T54321

New member
כמה שאילות....

1) אני לא מצליחה להכנס לעמדת מידע....השאלה היא אם זה רק אצלי או אצל כולם.... משם מה כאשר אני לוחצת "שלח" בעמדת מידע...הוא עושה כאילו את הפעולה של "נקה"... 2) איפה אפשר לראות אם אישרו לי מועד מיוחד או לא? 3) לשגיא... יש אישזהו קורס, שנכשלתי בו סימסטר שעבר...ובתחילת סימסטר הזה...נרשמתי לקורס שהוא קדם לקורס שנכשלתי... עכשיו הבנתי שהקורס (של סמסטר ב') היה אמור להמחק אוטומטית מעמדת מידע....בינתים הוא לא נמחק...האם זה בסדר? פשוט שלא יצא בסוף מצב, שאני אכשל גם בו...בלי שאני אמורה לגשת עליו בכלל.

slking

New member
א-ביסלה תשובות

1. בעיה זמנית 2. היית אמורה לקבל מייל תגובה לבקשה ושתרוץ לך הודעה בעמדת המידע (בהנחה כמובן שהגשת אישורים רלוונטיים...) 3. זה בסדר

T54321

New member
מועד ג'...

למייל לא קיבלתי כלום...ואני כן מקבלת מיילים מהמכון...(מהספריה ועל כל מני מפגשים או מהמזכירות) ובעמדת מידע...היתה הודעה שהבקשה התקבלה בנימוק OK...השאלה האם ה-OK היה זה שהמערכת קיבלה את הבקשה או הכוונה היתה לזה שהבקשה אושרה...אההה וכרגע ההודעה הזאת כבר לא מופיע בעמדת מידע... תודה מראש

eran139

New member
במידה ואישרו את בקשתך

את אמורה לקבל הודעה הן במייל והן בעמדת מידע. תוכן ההודעה אמור להיות:" בקשתך למועד מיוחד בשיעור X התקבלה בנימוק:מאושר"

למעלה