כמה שאלות! [אחת מהן כוללת
]

mikmik000

New member
כמה שאלות! [אחת מהן כוללת ../images/Emo58.gif]

1.האם היום פרק הסיום של העונה הראשונה? [ככה שמעתי אבל אני לא יודעת אם זה נכון..] 2.האם העונה השנייה תתחיל ישר לאחר העונה הראשונה? 3.שאלת
למטה..:
אלכס תיהיה מהפרק הראשון של העונה השנייה? ואם לא אז מאיזה פרק היא תופיע? סוף
תודה מראש לעונים, מיכל.

תשובות

1.לא- היום לא פרק הסיום של העונה הראשונה, אם נכונה העובדה שישדרו היום 2 פרקים ברצף, אז ישדרו את פרקים 25 ו-26, הפרק האחרון לעונה הוא פרק 27 שכנראה ישודר בשבוע הבא. 2.לפי מה שהבנתי אז כן- גם העונה השניה של "מגרש ביתי" התחילה ישר בסיום הראשונה,ובנוסף בפרומואים לערוץ שמתי לב לכמה קטעים מהעונה השניה, מה שמרמז על כך שיס אכן רכשו את הסדרה.
שאלת הספוילר: 3. לא- אלכס לא מופיעה בפרקים הראשונים, אם אני זוכרת נכון היא תופיע החל מפרק 3.

Aviad1987

New member
העונה השניה תתחיל כנראה

אחרי שיסיימו לשדר את 'פגישת מחזור 3'.

mikmik000

New member
סליחה.. תפוז טיפששש!

וואט?! מה אחרי פגישת מחזור 3?! אבל זה אפילו לא באותה שעה! נצטרך לחכות לעונה השנייה?!?!?!?! חודשים בלי האו.סי?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! אני אמותתתתתתתתת!

Aviad1987

New member
אבל אל תדאגי

אחרי שנגמרת העונה ובמקביל לפגישת מחזור 3 (שתשודר בשישי ב21:15) ישודרו 2 פרקי הספיישל של האו סי.

mikmik000

New member
וואלה?

טוב זו קצת נחמה.. מה יהיה שם..? [חח הרבה שאלות יש לי היום..]

ayala65

New member
טחחח מה את מתלוננת?

כאילו לא ראית כבר את הפרקים של העונה ה-2
איך אני מתה שהיא תתחיל כברררר
למרות שהתוכן לא משהו יש סיבה נורא ממשית למה אני רוצה שהיא תתחיל
אני אשתוק עכשיו =\

M i l k y W a y

New member
מה???מתי אמרו את זה??

פגישת מחזור זאת התוכנית ריאליטי הכי מפגרת שיש!!!!!! איזה באסה

בוביץ

New member
לא.....

אחרי שובע שעבר תשודר שני ספישלים של אוסי אבל הספישלים יהיו מהשעה שבע ורבע ואז אחרי זה תתחיל העונה השנייה של אוסי... בשבע ורבע

mikmik000

New member
בטוח?!

אם כן אז.. ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!

למעלה