כמה שאלות אליכם..........

כמה שאלות אליכם..........

דיון קצר: מה אתם עושים אם אתם נתקלים בבעיה ברכיבה? אתם רוכבים קצת ומנסים להבין יישר פונים למדריך? או מה?...... טוב ועכשיו שאלה יש לנו תסייח הזה באורווה הוא ממש חמוד ומשחק איתי כמו כלב קטנצ'יק אבל אני יודעת שהוא יגדל ויהיה גדול ואם ילד קטן יכנס לתא שלו והוא ינסה לחשחק יאתו זה לא יהיה טוב למרות שאני מתה על המשחקים איתו אני חייבת להפסיק והוא גם נושך נור טוב הוא קטנצ'יק איך להבהיר לו (בעדינות כמובן!) שזה אסור? מה אתם הייתם עושים? זה פשוט הרגע עלה לי בראש

Sweet SuGaR

New member
בעיקרון

הרכיבה שלי היא רק עם מאמן.. ככה שאם יש לי בעיה הוא מאתר אותה יותר מהר ממני ומנחה אותי מה לעשות... אם אני רוכבת לבד וקורה לפעמים אני אצל סבא וסבתא אז אני מנסה לפתור את זה לבד... אם לא הולך מדברים עם המדריך...

בקשר לסייח...

דבר ראשון על תשתפי איתו פעולה.. אם הוא משחק איתך או נושך לכי ממנו.... שיבין שזו לא צורת משחק ושככה הוא רק ירחיק אותך...

../images/Emo58.gif

הנשיכות והמשחקים, זה דבר הורמונלי אצל סייחים!.. ובמקרה של נשיכה או משחק אפשר להעיף לו מכה על האף..

זה לא ממש עובד ככה

המשחק שלנו זה שאנחו רודפים אחד אחרי השני וכשאני הולכת הוא סתם רודף אחרי ממשיך לשחק ולנשוך אני בדרךל כלל בורחת החוצה אבל אני רוצה ללמד אותו לא לנשוך אני נותנת לו פליקים קטנטנים על האף כשהוא נושך וזה ממש לא עוזר

niko girl

New member
תשובות!!

אמ שיש לי בעיה אני מיד פונה אל המדריך כי הוא או היא מכירים את הסוס יותר ממני. אמ אם הסוס נושך אז נותנים לו מכה קטנה על האף או שפשוט אל משחקים איתו ככה.

טוי בוי

New member
אני עם יש לי שיעור אז../images/Emo60.gif

אני פונה למדריך או שהמדריך כבר רואה שאני לא מסתדרת ואם לבד אז מנסה לסדר את עצמי כמה שיותר ואם לא מצליח לי אז אני פונה לאחד המדריכים לידי[אף פעם לא היתה צריכה לפנות למדריך אבל אני חושבת שזה מה שאני יעשה...]

בקשר לשתי השאלות:

אם זאת בעיה שהמדריכה שלי לא מעירה לי עליה, אני אשאל אותה ואנסה להתיעץ עם אנשים יותר מנוסים ממני... אבל אם זה משהו לא רציני אני אנסה להתמודד לבד. בקשר לסייח. כשהוא קופץ על אנשים בעדינות להגיד לו "ואווו" ואם הוא לא מקשיב להרים את היד במפתיע, שיבהל. אותו הדבר כשהוא נושך, אם זה רציני, אז מיד (!!) לצעוק "היי!!!" או משהו אחר, שיבין שהוא צריך להפסיק.

טוף אז...

1.) אני רוכבת 3 פעמים בשבוע ופעמיים מהם זה עם המאמן שלי.. ככה שבפעם שאני לבד אני מנסה לפתור בעיות בעצמי.. ברגע שאני נתקלת בבעייה עם הסוס אני חושבת על איך להתגבר עליה ולחשוב מה לעשות.. אם אני לא יודעת(שזה עוד לא קרה לי) כי בדר"כ אני מקשיבה למאמן שלי אבל אני מניחה שאני יפנה לאחד המדריכות וישאל אותן... למשל היום שרכבתי ליאון היה ובלונז' הוא רק אמר לי אם זה בסדר או לא.. אבל ברכיבה הוא לא הסתכל כי הוא הלך לאנשהו.. אבל גם לא היה לי מה לשאול אותו כי הוא היה מדהיים היום! פשוט התנהג למופת!! תשאלו את שיוש! חחח 2.) בקשר לסייח אני חושבת שהוא עדיין קטן ולא מבין כל כך עניין... אבל אני ממליצה לך שפשוט אם הוא נותן לך ביס אז תני לו מכה קטנה על הפה שיפחד קצת ולא ינשך!!.. ורק ככה הוא ילמד פשוט תצעקי היי!! כמו שפיצי אמרה... ואת גם יכולה לדבר אליו כמו טיפש!! או אם הוא מתנהג ממש יפה אז להגיד לו בראבו וכל הכבוד... אני מתחילה לדבר לסוס שלי וזה ממש ממש עוזר הם מבינים אם הם רוצים...

RMXXX

New member
מכות עדינות לא תמיד יעזרו

לפעמים צריך להיות קצת אגרסיבים, קחי שוט או איזה רצועה ליד, וברגע שהוא מנסה לנשוך אותך תני לו הצלפה או שניים חזקות מאוד, פעם אחת זה יכאב לו אבל הוא בחיים לא יעשה את זה יותר גם כשיגדל, אם הוא יתרגל לנשוך יהיה קשה להוציא את זה ממנו בעתיד...

למעלה