כמה שאלות בכשרות
1. כדי לשמור על סט כלים כשרים בבית, כמה סטים בעצם צריך? כלומר, האם צריך 3 סטים (בשרי חלבי פרווה) של כל דבר (סירים, מחבתות, צלחות, סכו"ם וכו')?
2. אם בישלתי אוכל פרווה בסיר בשרי/חלבי, האם אכילת האוכל הופכת אותי לבשרי/חלבי כאילו אכלתי בשר/חלב?
3. האם יש דרך לשמור כשרות עם תנור אחד ומיקרו אחד בבית? (בהנחה שרוצים להשתמש בהם גם לבשר וגם לחלב...)
4. איך מכשירים תנור ומיקרו ?
מקווה שהשאלות מובנות,
תודה
1. כדי לשמור על סט כלים כשרים בבית, כמה סטים בעצם צריך? כלומר, האם צריך 3 סטים (בשרי חלבי פרווה) של כל דבר (סירים, מחבתות, צלחות, סכו"ם וכו')?
2. אם בישלתי אוכל פרווה בסיר בשרי/חלבי, האם אכילת האוכל הופכת אותי לבשרי/חלבי כאילו אכלתי בשר/חלב?
3. האם יש דרך לשמור כשרות עם תנור אחד ומיקרו אחד בבית? (בהנחה שרוצים להשתמש בהם גם לבשר וגם לחלב...)
4. איך מכשירים תנור ומיקרו ?
מקווה שהשאלות מובנות,
תודה