כמה שאלות בנוגע אלי

כמה שאלות בנוגע אלי

קודם כל נכנסתי במשתמש הזה כדי להשאר אנונימי במהלך הזמן האחרון אני מרגיש שאני פחות ופחות מתאים למערכת, התחלתי את השירות עם המון מוטיבציה שירדה עם הזמן אני לא מסוגל שצועקים עלי ושמתייחסים אלי כאילו אני אפס, בנוסף אחרי שבחודש האחרון אני סובל מכאבים בברך ולא קיבלתי טיפול רפואי (הייתי בביקורופא שם נאמר לי שהם לא יכולים להפנות אותי לאורטופד עד שאני אקלט ביחידה) נכון לעכשיו נקלטתי ביחידה בה הרנ"ג לועג לצורת ההליכה שלי (כיוון שאני צולע מכאבים בברך) וטוען שאני מעצבן אותו שאני הולך ככה בנוסף שיקרו לי בכל מקום שהייתי בו לגבי תפקיד שאני אהיה בו (אמרו לי שאני נשלח ליחידת מיון ששם יחליטו איפה למיין אותי וזרקו אותי באיזה בסיס) כרגע אני עם פרופיל 64 נפשי ומשרת בלוגיסטיקה, שגם שם מטרטרים אותי לעשות כל מיני דברים שהברך שלי כואבת נורא רציתי לדעת מה התנאים ליציאה מהצבא על אי התאמה וכיצד זה משפיע על המשך החיים כיוון שנכון לעכשיו אני מתוסכל מאוד וקרוב לדיכאון, אני לא יודע מה לעשות כבר כי לא נראה שיש שם מישהו שמוכן להקשיב לי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולייעץ לי מה לעשות אני אודה לו

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כשהכל מתסכל..

והשירות הצבאי שלך מלווה בעצב, זה יכול לגרום לך להתייאש, להרגיש שאין אף אחד שיקשיב לך, יעמוד לצידך ויבין אותך כשאתה מחפש תמיכה.. וכשבנוסף לכל גם הכאב הפיזי לא מרפה ממך, אתה יכול להרגיש שנתקלת במבוי סתום וחסר תקווה, ולחשוב שכבר אולי עדיף לך לוותר ולא לשרת בכלל.. ואולי, יקר, אם תוכל לנסות לדבר עם המפקדים שלך, לספר להם מה אתה מרגיש ולהתייעץ איתם, הם יוכלו לנסות לעזור לך ולכוון אותך בכיוון הרצוי מבחינתך.. ואולי גם תוכל לפנות לקב"ן או מש"קית ת"ש, כדי לנסות ולמצוא תפקיד שפחות יכביד עליך מבחינה פיזית.. ובינתיים, אנחנו מצרפים קישור שאולי תוכל להיעזר בו, לקרוא וללמוד מניסיונם של אחרים.. רוצים שתדע שאנחנו כאן איתך, מקשיבים לך ומבינים אותך, מלווים אותך במהלך השירות הצבאי שלך ומזמינים אותך לספר עוד על ההתלבטויות שלך.. מחכים לעדכונים..

היי....

אני חושבת שכדאי שתבחן באיזה שלב ירדה לך המוטיבציה... אתה לא חייב להיות אימפולסיבי ולרצות לעזוב הכל ברגע אחד שרע לך. בצבא זה הכל לפי תקופות, חלקם פחות טובות, כמו שקורה לך עכשיו. אתה בהחלט יכול לנסות לעבור, לפנות למשקית ת"ש, לקב"ן, לבקש שיחה עם מפקד הבסיס ולנסות לעבור בסיס ואולי תקבל תנאי שירות יותר קלים.. דבר שני בקשר לטיפול בברך - אל תזניח.אתה יכול ללכת לקצין העיר ובמקרה קשה גם לבית חולים.. תנסה למצוא בבסיס כמה חברים טובים הם יעזרו לך להעביר זמנים קשים.. תזכור שהכל עובר בחיים.....תמשיך לשרת גם אם קשה...באזרחות לא יותר קל!מניסיון!!

wall e

New member
לצאת זה הבחירה הקלה

ואם הדברים לא מסתדרים אני לא מתנגד לדרך הזאת. אבל לפני כן אולי כדאי לך לקחת עוד טיפה את הזמן ולנסות בכל זאת למצוא את מקומך בצבא ביחידה אחרת או חיל אחר אולי. ניסית טופס 55? אפשרויות אחרות לצאת מהמקום שאתה נמצא בו?

למעלה