כמה שאלות בנוגע לאימון אישי

eladshany6

New member
כמה שאלות בנוגע לאימון אישי

היי, רציתי לדעת, איזה אביזרים צריך מאמן אישי שיהיה לו כדי להעביר אימון אישי מלא? בנוסף, איך אתם מעבירים אימון אירובי שהוא לא הליכה או ריצה. אני כרגע משתמש בגומיות, משקוליות , ופיט בול ( שכרגע מהווה בעיה עקב העברה ממקום למקום ) אשמח לקבל קצת מהידע והנסיון של האנשים המנוסים. בברכה, אלעד.

האביזר הכי חשוב זה:

המוח. היכולת לאגור, לארגן וליישם ידע שמותאם לצרכי המתאמן. והיכולת לעשות זאת בצורה מעניינת, מאתגרת,מהנה, בתהליך שבונה ומקדם ולא פוצע ומעכב.

תשובה לגבי אימון אירובי

אני מבינה שאם אתה לא רוצה לעשות אימון ריצה או הליכה כנראה שהאימון מתקיים בבית: אם כך יש אפשרות לעבוד עם מדרגה, לגבי אימון אישי אין צורך באביזרים שונים, אפשר בהחלט לעבוד עם כוח הגוף ולאו דווקא עם אביזרים.

eladshany6

New member
תודה רבה על התשובות + שאלה על ברכיים

כמובן שאני יודע, שאין כמו הנסיון והידע האישי שלי שהוא הכלי הכי חשוב. בנוסף, האם יש אפשרות לאמן אדם הסובל מכאבי ברכיים בזמן פשיטת הברך או שמשאירים את העניין לפיזיותרפיסט או שעובדים איתו על טווח תנועה חלקי?

הר ניר29

New member
תלוי בבעיה

האם אובחנה? האם יש מגבלות תנועה? מתי מופיע הכאב? גיל המתאמן, היסטוריה רפואית/אימון...

ליא18

New member
אישור רפואי חובה!

א' ב' בקבלת מתאמן חדש: אישור רפואי המעיד על כשירותו/אי כשירותו לביצוע מאמצים //או מגבלות רפואיות ספציפיות של המתאמן. אם קיימות מגבלות כמו בברך כפי שציינת=את ההוראות לאימון יתן הרופא המקצועי המטפל בו-בכתב,ואתה תיישם את הידע שלך בהתאם. זכור את סיסמתנו -"קודם כל אל תזיק" היוועצות בנושאי מגבלות בריאות =לעולם תהיה עם הרופא המטפל של המתאמן שלך..(ולא בפורום כזה או אחר..) בהצלחה !(מחזיקה לך אצבעות!) ליא מאמנת כושר ופעילות גופנית [email protected]

dinush2305

New member
לגבי אביזרים למאמן אישי

צריך שיהיו לו סוג משקולות מתאימים למתאמן צריך שיהיה לו גומיות וצריך מזרון טוב שיתאים לו לעשות כפיפות בטן וכמובן בנוסף צריך שיהיה לו מדרגה מפלסטיק. וידע מקצועי בתחום האימונים ושיראה טוב מבחינה גופנית יש כמה מאמנים שאני התאמנתי איתם אישית בפראק בשם יהודה בנעים מכיר?? הוא תותח אני הייתי מתאמן איתו קרוב ל 3 פעמים בשבוע הבן אדם ותח כרגע הוא מנהל רשת תוספים בודי בילדינג החנות. כנס לאתר תראה שם בלוח מאמנים

למעלה