כמה שאלות בנוגע לאי פוד

weird dust

New member
כמה שאלות בנוגע לאי פוד

אם משאירים את האי פוד בתוך הדוק שלו זה גורם להרס הבטריה? או שהוא מפסיק לטעון לבד במצב של פול באטרי? 400 טעינות זה ממצב ריק למלא אבל אם אני בחצי? זה נחשב טעינה אצלהם? (או אצל המכשיר) ישנה אפשרות של שדרוג התוכנה באי פוד? (גם למישתמשי פי סי) ישנה אפשרות שבעתיד תיצא גירסה שתאפשר לנגן לנגן עוד סוגים של מוזיקה? תודה לכול העונים

Nמו

New member
YES

כן כן כן.... זה מעוד מזיק לסוללה!!! (למדתי על בשרי) מצב אופטימלי זה לטעון כל פעם שמצב הסוללה מגיע ל40% וברגע שהסוללה נטענת למצב מלא, להכניס למקרר עד לשימוש (מצב אופטימלי) פעם בשלושים טעינות לערך יש לתת למכשיר לרוקן את הסוללה עד הסוף. (מצב אופטימלי) ו.... בכלל תתעניין בנושא הסוללה בנט.... כן, אני משתמש PC.... אין בעיה, המכשיר עובד עם iTunes... שאפשר להורידו מהחברה ללא תשלום לווינדואס. כל כמה זמן מוציא החברה עידכון תוכנה למכשיר אותו יש להוריד מהאתר של החברה. הנגן יכול לנגן מספר סוגים של קבצי קול, בנוסף אפשר להשתמש במכשיר בתור כונן נייד להעברת קבצים (כל סוג) כמו כן, אפשר להשתמש במכשיר בתור לוח שנה, שעון מעורר (כמה הייתה רוצה להתעורר לצלילי המוזיקה האהובה עליך?,אפשרות מועדפת עלי,מתי להיכבות ומתי להידלק) יומן פגישות, מחזיק פרופילים אישיים (בדומה לתוכנות E-mail למינהם) ומה לא? אפשר לחסוך מספר דולרים בקניית "תוספים" מהחברה אפל, ובמקום לנסות דברים דומים (אומנם פחות אלגנטיים) בעשירית המחיר לערך, בחנות האלקטרוניקה המקומית. (או, אפילו, להרכיב לבד... לא מסובך כמו שחשבת)

lony21

New member
מה שאתה אומר בעצם

זה שאמורים לטעון מ-40% בערך...? ולשים במקרר? אה? זה לא מזיק לבפנוכו שלו וכאלה...? וכמה זמן זה נטען עדהסוף ואיך לרוקן ת'סוללה עד הסוף, ולמה זה טוב? אלרונד...? אפשר תשובות...? כל פעם מוצאים משו מפחיד חדש... סיבוכים עם האייפודים האלה

האמת שהוא צודק , מכשירים חשמליים

אוהבים קור שימו לב למעבדים שמתחממים או למחשבים בכלל ששמים בחדרים מקוררים אם תכנסו פעם לחוות שרתים אז הקור שם זה ממש מקרר אפשר לשים שם אוכל במקום במקרר ממש חוסכים קנית מקרר אצלהם
לגבי ריקון סוללה פשוט תשתמש בו עד שהאיפוד יכבה לבד אבל יכבה לחלוטין לא רק יסגור את המסך וריקון סוללה מידי פעם מאריך את חייה זה נכון לכל מכשיר וסוללות שאתה משתמש ואגב למה סיבוכים? ככה זה גם בטלפונים סלולרים ואנחנו לא חושבים אותם למסובכים נכון?

lony21

New member
לא חושב

יש לאמא שלי טלפון נוקיה 3210 אם אני לא טועה ואממממ יש לה אותו כבר 4 שנים (!!!) ותמיד שמים אותו בהטענה בכל מצב והוא נשאר המון גם עם סוללה מלאה אבל בהטענה.... ואממממ לא קרה לו כלום... וזה 4 שנים כבר

GoatGuy

New member
מקרר?!

אתה בטוח? אחרי טעינה מלאה כדאי להכניס את המכשיר למקרר? הוא לא יצא לי משם פגום?
הטמפרטורה משנה?

omni96

New member
תבדוק בחוברות הוראות

לכל מכשיר יש את העמידות שלו ועמידות בפני קור של מקרר זה משו בסיסי בכל מקרה נראה לי די מוזר שאני אבוא להוציא אוכל והדבר היחידי שאני אראה במקרר זה מחשבים ניידים מחשבי כף יד פלאפונים ו-iPod-ים וסנדל תנ"כי למטה...מאוד חשוב סנדל תנ"כי

Dood1000

New member
חחח, גידי גוב ישנה את שירו הנודע ל-

אפונה ואיפוד, ישבו במקרר, יחד עם הלפטופ, התחילו לזמר....

oren*

New member
לא את המכשיר - את הסוללה ../images/Emo70.gif

הכנסת המכשיר למקרר תיצור לחות שעלולה לגרום לקורוזיה (חלודה). לאחר הוצאת הסוללה מהמקרר רצוי לאפשר לה להגיע לטמפרטורת החדר ורק כאשר היא יבשה לגמרי להכניס למכשיר (שוב - בגלל הסכנה שבהיווצרות לחות בתא הסוללות).

אתה מפרק את האיפוד? מוציא את הסוללה

? אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות?

oren*

New member
לי אין אייפוד, הגבתי להודעותיהם של

האנשים ששאלו אם צריך להכניס את המכשיר למקרר. כיוון שבפורום אחר כבר קרו תקלות כשמישהו המליץ לנקות פאלם-פיילוט עם מים, העדפתי להזהיר מראש.

Dood1000

New member
בשביל להוציא את הסוללה

חייבים לפרק את המכשיר. זה לא מומלץ אלא במעבדות האלקטרוניקה המוסמכות לכך...

Nמו

New member
נתתי קישור למישהו שמסביר בדיוק איך

לעשות את זה.... לסיכום הוא כתב: "לא מומלץ לפרק את האיפוד מיני" נגיד שהוא ... תקראו בעצמכם...

omni96

New member
מכניסים בשקית אחרי שהוצאת ממנה

את כל האוויר נראה לי שזה הפתרון הכי טוב

למעלה