כמה שאלות בנוגע לגינדיס 2

vearbear

New member
כמה שאלות בנוגע לגינדיס 2

היי, אני משחק כבר כמה זמן בגינדיס 2, אחרי שכבר שיחקתי ב-1, ויש לי כמה שאלות: 1) בשביל מה אני צריך עצים ושמן והכל? הם לא עוזרים לי לכסף... ראיתי שרשום שאפשר לבנות כלי נשק, איפה??? 2) האם אני יכול לשנות עכשיו את המשטר שלי? (דמוקרטי, דקטטורי?) כי בחרתי אותו כשלא ידעתי מה היתרונות של כל אחד... 3) למה אני יכול להתקיף רק בסוג מתקפה אחת? covert action כשבעזרה כתוב שיש הרבה סוגים, ואפילו קניתי את כל הנשקים שצריך מינימום בשביל מתקפה מסויימת ועדיין אין לי אותה ברשימה. 4) איך אני מגדיל את האוכלוסייה? 5) איך אני עושה הרבה כסף? תודה רבה למי שיהיה תותח ויענה לי על מה שהוא יודע.... רון

תשובות

1.אתה צריך אותם בישביל ליבנות נשקים תילך לפיתוחים פיתוח נשקים אחרי שאתה מפתח משהו הוא כותב לך לידו design ואז שאתה לוחץ על זה זה מראה לך כמה משאבים אתה צריך כדי להוציא אותו למכירה 2.לא ניראה שאיפשר לשנות תמישטר 3.כי ערן לא הוסיף עוד סוגי תקיפה 4.אתה מגדיל תאוכלסויה בכך שאתה יכול גם לשפר את UBIZION משהו כזה ואז אתה מקבל יותר אזחרים על כל אדמה 5.יש כמה דרכים שיהיו לך הרבה אזרחים ואז כל פעם שאתה חוקר תאדמה אתה תקבל הרבה כסף או שתימכור נשקים

למעלה