כמה שאלות בנוגע להגרלת גרין קארד

liat129

New member
כמה שאלות בנוגע להגרלת גרין קארד

1. מה תאריך ההגרלה הקרובה? 2. מהם התנאים להגרלה? ניסיתי לברר באתרים השונים אבל לא הצלחתי לקבל מידע כל עוד אני לא נרשמת בתשלום. 3. מישהו יודע אם אני זכאית להשתתף אם אני לא גרה במדינה בה נולדתי (נולדתי בארץ, אני גרה כעת בסין). 4. האם הטופס המצורף באתר מספיק להגלה? אני יכולה רק להדפיס, למלא את הפרטים ולשלוח? 5. שאלה כללית: יש לנו חבר בארה"ב בעל אזרחות אמריקאית, ובעל עסק. אם הוא מגיש בקשה עבורינו (לי ולבעלי) לקבל גרין קארד, כמה זמן לוקח התהליך ובאיזה עלויות מדובר? הבנתי שהוא צריך להוכיח שאין אפשרות שמישהו אחר ימלא את התפקיד המיועד, האם זה נכון? עד כמה לעומק בודקים את זה? 6. אם אנחנו רוצים לפתוח עסק בארה"ב, אנחנו חייבים שותף מקומי? או שאם יש לנו גרין קארד אז אנחנו יכולים גם לפתוח עסק? 7. בעיקרון, בשביל לעבוד בארה"ב אנחנו צריכים להגיש בקשה קודם לויזה או רק לגרין קארד?? אני מאוד אודה לכל מי שיכול לענות על חלק מהשאלות... תודה!

roy269

New member
תשובות לחלק מהשאלות

1. לפי המועדים של השנה, כנראה שמועד ההגרלה הבאה יהיה בסביבת ספטמבר אוקטובר 2003. 2. להגרלה כמעט ואין תנאים ראשוניים, מלבד זה שאת צריכה להיות בעלת השכלה תיכונית לפחות. 3 אפשר להשתתף מכל מקום בעולם, צריך רק למלא את הטופס בצורה הנכונה ולהקפיד על ציון ארץ הלידה, כי בהגרלה יש חלוקה לפי אזורים. 4. עם הטופס הייתי קצת מחכה, משהו כמו עד יולי / אוגוסט 2003 המועד בו יפורט כיצד יש למלא את הטופס. יש סיכוי שיהיו שינויים קטנים, אי עמידה בפרטי הפרטים הקטנים תפסול את הטופס. לא ניתן לשלוח יותר מטופס אחד לאדם. 5. החבר לא יכול להגיש בקשה לגרין כארד עבורכם. במקרה הטוב הוא יוכל להוציא ויזת עבודה עבורכם. תלוי בסוג העסק והאם אתם מתאימים מבחינה מקצועית, יש צורך להוכיח שהוא לא מצא תחליף מקומי - פרסום מודעות דרושים וכו´ עד כאן בשלב זה...

liat129

New member
תודה, עוד שאלה:

איפה מתפרסם הפירוט כיצד למלא את הטופס בצורה נכונה? יש לך אתר? בקשר לעסק - עסק פרטי למכירת צעצועים. הוא רוצה שנצטרף אליו בתור שותפים, לא בתור עובדים רגילים. זה משנה משהו? בכל אופן תודה, עזרת לי מאוד..

roy269

New member
אתר ה - INS

מצורף בלינק הבא http://www.ins.usdoj.gov/graphics/services/residency/divvisa.htm תוכלי למצוא את הפרטים לגבי ההגרלה שהייתה השנה ובבוא המועד יתפרסמו כאן הפרטים להגרלה של שנה הבאה לגבי העסק אין לי מושג לגבי כניסה כשותפים.

roy269

New member
כן..

אם את יודעת קרוא וכתוב וכראה שכן אל תתפתי לחברות שרלטניות שישלחו במקומך את הטופס עשי זאת בעצמך בהצלחה

Taliy

New member
הוראות להגרלה

ההוראות בדר"כ כלל מתפרסמות באיזור אוגוסט. בעיקרון מה שמצורף באתר פה מספיק, אבל יש לבדוק את הניואנסים הקטנים שמשתנים כל שנה ועליהם קם ונופל עניין. אפשר לשלוח מסין אבל הלאום שעליו את מבקשת ג"ק הוא ישראלי (יש דרך למלא את הטופס כך).

למעלה