כמה שאלות בנוגע לטיול

makmak

New member
כמה שאלות בנוגע לטיול

היי כולם, פעם ראשונה שאני בפורום הזה מאחר ואני מתכננת לטוס לדרום אמריקה. התחלתי להתעניין בעיקר באינטרנט לגבי הטיול ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור... אז ככה, ממש שהבנתי חודש בארגנטינה זה בסביבות ה- 800$-1000$ (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה מה הסכום הזה כולל? האם זה כולל בתוכו את השהייה באכסניה, אוכל, בזבוזים (ברמה סבירה), תשלום כניסה לאתרים וכו', טיסות פנים, נסיעות באוטובוסים...בקיצור מה פחות או יותר זה כולל בתוכו הסכום הזה. שאלה נוספת, אני מתלבטת אם להתחיל את הטיול בפרו. אני מתכננת לנסוע בנובמבר(כן כן יש עוד זמן..צריך כסף..) וכפי שהבנתי זאת לא התקופה הטובה ביותר לטייל שם. מצד שני אני יכולה לסיים את הטיול בפרו ולעשות מה שנקרא בלשון המוצ'ילרים את הגל העולה..אבל נראה לי קצת מבאס לסיים את הטיול שם לא? אחרי הקנבל בריו והנופים של ברילוצ'ה זה לא "לרדת ברמה" מבחינת התנאים? אני בטוחה שהנופים מדהימים אבל זה יותר טרקים שלפי דעתי כדאי לעשות בתחילת הטיול ואז לנוח כמו שצריך בארגנטינה וברזיל...או שאני בכלל מדברת שטויות..חח מי מכם שטייל ועשה את הגל העולה- אני אשמח לטיפים ועצות :) תודה רבה,

מיקה2008

New member
הינה קצת עזרה בשביל התחלה

אני כבר יכולה להגיד לך שחודש בארגנטינה לפחות 1500דולר(ואפילו ליותר מ1800דולר) כנס לאתר יש מחשבון תקציב מעודכן ועוד כמה דברים שיעזרו לך לבנות את הטיול שלך

makmak

New member
תודה :)

אתר מצוין, עזר לי מאוד! בכל זאת אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בקשר לגל העולה? האם כדאי ללהתחיל את הטיול בצ'ילה ארגנטינה ברזיל ולבסוף את פרו/בוליביה? (בידיעה שזה מתאים לפי העונות) מצד אחד נראה לי כיף יותר להתחיל במדינות אלו את הטיול ולסיים בקרנבל מצד שני לא בא לי לוותר על פרו ובוליביה... האם זה משהו שצריך תכנון מראש או שבמהלךהטיול ניתן להיות ספונטנים ואם נשאר כסף אז לעבור לפרו ומשם לחזור לארץ?

למעלה