כמה שאלות בנוגע לשירים

Xylophone

New member
כמה שאלות בנוגע לשירים

CREEK MARYS BLOOD על מה הוא מדבר? על האינדיאנים או שבט אחר שגורשו מהאדמה שלהם (לפי מה שאני הבנתי מהמילים) אז למה שרים שם מריה מריה, יענו על מריה הבתולה, הנצרות וכולי? וגם יש משהו כמו תפילה בפינית בסוף השיר, אז מה הקטע של התפילה? ותומאס שר אותה לא? דבר שני, NIMPOMANIAC FANTASIA כאילו מה הקטע של השיר הזה? זה כאילו הם היו צריכים שיר אחד מיני? פנטזיה נימפומנית, לא מתאים להם כול כך... ובכלל השירים שלהם די ברוח הנצרות, אז מישהו מהם נוצרי אדוק או משהו, אני פשוט לא מכירה אותם כול כך טוב...

Xylophone

New member
ויש לי עוד שאלה

החיים הפרטיים של חברי הלהקה, בקשר לתומאס הוא נשוי? פשוט אני יודעת על שאר החברים ועליו לא. ולטאריה יש ילדים? אני יודעת רק שהיא נשואה.

LadySilkworm

New member
תומאס לא נשוי..

ואין לי מושג אם לטאריה יש ילדים. אני חושבת שגם אמפו לא נשוי, אלא יש לו חברה.

LadySilkworm

New member
אז ככה..

קודם כל לפני שאת שואלת, כדאי לך להיכנס לאתר המעריצים הרוסי שלהם שיש בקישורים [ואם את רוצה, אז קישור פה- http://www.nightwish.com.ru/]. יש שם FAQ או שאלות נפוצות בעברית, ואחת התשובות שם נותנת הסברים לכל מיני מושגים לא מובנים מהשירים, או את הרקע לסיפור של השיר, וכו'. בקשר לקריז מריז בלאד.. את הקטע של התפילה שר האינדיאני ששר איתם ומנגן איתם בשיר[אפשר לראות אותו בהופעה ב end of an era]. יכול להיות שה"מריה מריה" מתקשר למריה הבתולה מהנצרות, מאחר ובדי הרבה שירים יש מעין הזכרים לנצרות, ואפשר להניח שתומאס מרגיש קרבה חזקה כלשהי לדת[לאו דווקא מאמין אדוק] מכיוון שהוא נוצרי ונולד ביום שבו ישו נולד לפי הנצרות, את יכולה לראות גם בשירים the carpenter [אבא של ישו היה נגר] או Gethsemane. את גם מוזמנת להיכנס למאמרים ולקרוא ניתוחים שונים לשירים שנעשו ע"י חברי הפורום. קריז מאריז בלאד זהו ספר, את יכולה לקרוא עליו עוד פה - http://www.nightwish.com.ru/english/faq.htm#once [תדפדפי עד שתגיעי לקריז מאריז בלאד], אז אולי זה יהיה מובן לך. ניפומאניק פנטזיה.. וול, אין "קטע" מיוחד לשיר הזה. תומאס עצמו לא מבין איך הוא כתב שיר כזה, אבל אולי השיר בעצם מספר על כאב, שלהיות נימפומנית, ועל אמ נקודת מבטה. לא כל השירים שלהם ברוח הנצרות, אבל זה די נכון שיש כמה כאלה. כמו שכבר כתבתי, תומאס, שהוא מקים הלהקה וזה שכותב את כל השירים[חוץ מהקאברים P:], מרגיש זיקה מסויימת לדת, וכבר גם כתבתי מאיזה סיבות אפשריות. למרות שאפשר להניח שזאת סתם תיאוריה או השערה, אני חושבת שאפשר להבין את זה מחלק ממה שהוא כתב, מהתאריך לידה שלו וגם מהעובדה שהוא אכן נוצרי. שתומאס עצמו נשאל אם הוא דתי זה מה שהוא ענה: Tuomas: Not religious, more like a thinking, open-minded individual. Religions and their dogmas are not necessarily bad. Human beings interpreting them are. וסיימתי.

LadySilkworm

New member
הקישור השני לא יצא טוב \:

פשוט תיכנסי לאתר, תלחצי למעלה על FAQ, תלחצי על שאלה 6 ושתגיעי לשם יש את כל האלבומים וקישורים, אז תלחצי על ONCE.

TheImpactBoy

New member
איזו תשובה! כל הכבוד לך!!

וזה נכנס למאמרים!

למעלה