כמה שאלות בנוגע לתהליך פדרלי

קרמי

New member
כמה שאלות בנוגע לתהליך פדרלי

שלום רב ניסיתי לחפש את השאלות בפורום אך קצת התבלבלתי ואשמח לקבל תשובה פשוטה.. אני נמצא בונקובר והבנתי שניתן להגיש מתוך קנדה את מסמכי ההגירה. איך זה מתנהל ואיפה מגישים? האם זה בבאפלו? אם יש AEO לדוגמה, זה בכל זאת יותר איטי מלהגיש בתל אביב? האם אפשרי לשלוח את הטפסים ולבקש ממישהו מהמשפחה להגיש בתל אביב? אם כן, איך זה מתבצע עם תעודת היושר ושאר התעודות? הרי צריך להיות נוכח.. לא? קראתי את טפסי ההגירה ובאמת צריך לציין את שמות המפקדים (מי זוכר?) ובדיוק איפה שירתתי? או מספיק משהו כללי? האם מצרפים את תעודת השחרור ביחד עם כל המסמכים? בנוגע לציון ב- IELTS. קראתי את ה- GUIDE באתר ההגירה ויש שם כמה טבלאות עם נקודות על רמות שונות של אנגלית. הראשונה היא כללית ואחרי זה יש את טבלת ה- IELTS. בשביל מה הראשונה? כתוב שם שצריך ציון 8 לפחות כדי לקבל את מלוא הנקודות בסעיף מסויים אך בטבלה הספציפית למבחן ה- IELTS כתוב 7. למה להתייחס? אשמח לקבל עזרה, קרמי

"נמצא" בקנדה באיזה סטטוס?

אם כתייר, אתה מגיש בישראל. אם באשרת עבודה/סטודנט/או-פר, תגיש בבאפלו אם באשרת PR/אזרח, אין צורך שתגיש בהצלחה.

קרמי

New member
אני סטודנט

אהלן האם ניתן כפי שכתבתי להגיש דרך נציג בתל אביב למרות היותי בקנדה? בבאפלו הבנתי לוקח יותר זמן אפילו אם יש AEO. כמה זמן בערך הממוצע? ויזת הסטודנט שלי היא לשנה.. אני יכול להגיש רק אחרי שאני מקבל את הדיפלומה. האם יש אפשרות להאריך את ויזת הסטודנט או להישאר כתייר ובזמן הזה להגיש את הבקשה?

בתנאים מסויימים, מייד אחרי קבלת הדיפלומה אתה

יכול אולי להאריך בשנה אם מצאת מעסיק שאתה יכול להשתלם אצלו במקצועך. את תיק הבקשה ל PR יחד עם ה AEO ושאר ירקות, אתה יכול לשלוח בדואר ישר לשגרירות בתל אביב אבל עדיף לשלוח קרוב משפחה מה שמבטיח שתקבל על המקום קבלה ומספר תיק, מה שייאפשר לך להקדים את הפרוצדורה של תעודת היושר. גש לכל נוטריון קנדי (20 דולר) תחתום בפניו על יפוי כח למשפחתך להוציא עבורך תעודת יושר. יש בוונקובר גם עורך דין ישראלי חבר לשכה מישראל, שיוכל לאשר שחתמת על יפוי הכח בפניו. התהליך בבאפאלו לוקח 19 חודש כי שם כולם בהליך רגיל עם תיק מלא. בתל אביב בעלי הליך רגיל מקבלים עיבוד מזורז ומועדף אז עדיף תל אביב.

shipy1234

New member
טבלאות שפות

בגדול הטבלה הראשונה מתייחסת לאם השפה היא השפה הראשית בהגשה והשנייה לשפה המשנית (לדוגמא אם צרפתית היא הראשית ואנגלית משנית). בטבלה הראשית, צריכים לקבל 7 בכל סעיף (דיבור, קריאה וכדומה) בשביל לקבל את המקסימום.

למעלה