Lechoke Lames
New member
כמה שאלות בנושא רובוסטה
בזמן האחרון אני משחק קצת עם קלייה של רובוסטה ושילוב של בין 10% ל-30% בתערובות. התוצאה נחמדה מאוד, ונראה שעוזרת להקטין חמיצות ולהגדיל את כמות הקרמה. הייתי שמח לשמוע דיעות נוספות.
- באילו סוגים של פולי רובוסטה אתם משתמשים?
- מה האחוז שלהם בתערובת?
- האם אתם קולים אותם ביחד עם פולי הערביקה, ואם לא, האם רמת הקלייה שונה?
- האם יש לדעתכם קשר כלשהו בין המראה של הפולים לאיכות שלהם?
בזמן האחרון אני משחק קצת עם קלייה של רובוסטה ושילוב של בין 10% ל-30% בתערובות. התוצאה נחמדה מאוד, ונראה שעוזרת להקטין חמיצות ולהגדיל את כמות הקרמה. הייתי שמח לשמוע דיעות נוספות.
- באילו סוגים של פולי רובוסטה אתם משתמשים?
- מה האחוז שלהם בתערובת?
- האם אתם קולים אותם ביחד עם פולי הערביקה, ואם לא, האם רמת הקלייה שונה?
- האם יש לדעתכם קשר כלשהו בין המראה של הפולים לאיכות שלהם?