כמה שאלות בנושא שיער

כמה שאלות בנושא שיער../images/Emo13.gif

אני מאוד מאוד שמחה שיש את הפורום הזה
מקווה שתוכלו לעזור.. 1) יש לי שיער חום חלק ארוך שאני מאוד מרוצה ממנו (אף פעם לא צבעתי או עשיתי פן או דברים כאלה).. לפני שנה עשיתי פוני,יצא יפה אבל הרגשתי שהוא חלק בצד אחד, ומקורזל ומתולתל בכמה חלקים שלו.. אז הארכתי את הפוני (מגיע לי עד למסגרת הפנים כרגע) ואני מעלה אותו למעלה עם סיכות.. הייתי רוצה לדעת האם יש חומר מסוים שמחליק את השיער או פותר קרזול? 2) היו לי קשקשים, אז השתמשתי בהד אנד שולדרס, ונעלמו הקשקשים, אבל הריח לא מחזיק! אני חופפת ואחרי שעה נמוג הריח כלא היה.. אז חזרתי לשמפו+מרכך שאני הכי אוהבת- הרבל אסנס.. אבל השמפו שלהם נגד הקשקשים לא עוזר.. ואני לא יודעת מה לעשות.. 3) סליחה שאני מציקה עם השאלות
אבל שמעתי שיש איזה קרם שמחליק את השיער.. שפשוט מורחים אותו ומסרקים והוא מחליק את השיער ויש כזה ללוריאל אאל"ט.. מישהו ניסה? תודה רבה רבה רבה! אתם נהדרים

הוו הרבל הסנס זה שמפו נהדר

אני ממליצה אולי תחפפי עם השמפו נגד קשרשים ומרכך שימי של הרבל הסנס

נכון! תודה רבה! ../images/Emo9.gif

מישהו יודע לגבי השאלות האחרות? תודה רבה רבה אתם באמת נהדרים

הממ..

1) בדיוק ככה אצלי, כל השיער חלק רק הפוני מקורזל/גלי בחלקים. אז אני פשוט מיד אחרי שאני חופפת אני מחליקה עם המכשיר של בייביליס וזה לוקח 5 דקות גג, וזה נשמר יום לפחות 2) דווקא הריח של הד אנד שולדרס נשמר:-O... חפפתי בבוקר+עשיתי פן מאז ועדיין יש ריח.. אז יש לי טיפ בשבילך: תשימי קרם לחות, ממש טיפה, של פנטן, יש לו ריח מ-ע-ו-ל-ה, כולם מסניפים לי את השיערXD ממש קצת וזה גם עושה את השיער הרבה יותר רך וכמובן ריח מעולה.. [פחח אני נשמעת כמו פרסומתסמויה!!!1] 3)לדעתי הקרמים האלה הם שטויות. לא עוזרים=//

תודה!

ניסיתי לעשות מחליק אבל זה לא עובד.. פשוט לא עובד.. אני יוצאת לשנייה והכל מתחרב לי.. וכן ניסיתי מחליק מעולה של שוקי זיקרי.. ואני מיואשת.. האם אפשר לעבור החלקה יפנית רק לפוני? אני משתמשת בקרם לחות של קרמה.. והוא לא עוזר לריח.. ותודה רבה רבה אתם נהדרים!

בקשה../images/Emo9.gif

ותרטיבי את השיער לגמרי לפני המחליק, תחממי אותו לפחות איזה 3 דקות על החום הכי גבוה.... ולא נראה לי שאפשר לעשות החלקה יפנית רק לפוני. ומקסימום אם לא הספקת תעשי את השיער לאחור עם קשת או עם סיכה[אלא אם כן יש לך אוזניים כמו שליD:] וקרמה לדעתי יש לו ריח נורא ועושה את השיער שומני.

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

1)כן, יש.. לי יש ג'ל מחליק של שוקי זיקרי, הוא עובד מאוד יפה על חלקים קטנים של השיער (כמו פוני..) ולא צריך לעשות עם זה כלום חוץ מלחכות שזה יתייבש.. 2)יש לי כמה דברים להגיד בקשר לזה
, קודם כל ראיתי לפני אני חושבת שנה בערוץ 8 שהיה מחקר כזה על מוצרי טיפוח, והראו שם איך הם מרמים אותנו וכאלה.. ואז הראו שאם תסתכלי עם זכוכית מגדלת בקטן בקטן על הבקבוק של הד אנד שולדרס הם לא כותבים שמובטח שיעלמו הקשקשים, אלא ש'מובטח שהקשקים לא ייראו במרחק שגדול יותר מ10 סנטימטר' -משהו כזה.. ולגבי הרבל אסנס- בהתחלה מאוד אהבתי אותו, יש לו ריח נפלא אבל את העבודה הוא לא עושה כמו שצריך וקראתי בהמון מקומות שהוא הורס את השיער ומאוד לא בריא לו.. אז אני ממליצה לך לאחד הפארמים ולשאול את הדיילות משהו עם הדרישות שאת צריכה
3) לפי מה שאני הבנתי זה לא בדיוק ככה, הקרם שיש להם הוא קרם שמחזק ומשמר פן/בייביליס אז שמים אותו לפני ההחלקה אבל הוא לא מחליק בפני עצמו.. מה שכן- גם לשוקי זיקרי וגם ללוריאל (יש גם עוד חברות כמובן) יש 'ג'ל מחליק שיער' שבעיקרון מורחים אותו על השיער ואז השיער חלק. זה נכון אבל זה עובד עם משתמשים בזה על חלקים קטנים של השיער (כמו תיקון פן למשל) ולא ממש עם מורחים את זה על כל השיער..
בהצלחה

רוני P

New member
אההמ ..

1.את יכולה לנסות לשים קרם מחליק ברגע של נטורל פורמולה ^^ 2.לדעתי את צריכה לחזור לד אנד שולדרס, ואם חשוב לך כ"כ להיות ריחנית שימי בושם וזהו :) 3.לא שמעתי,לא ניסיתי
מקווה שעזרתי :]

למעלה