כמה שאלות בעקבות פרק 77...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
כמה שאלות בעקבות פרק 77...

טוב, עלו כמה שאלות וכמה תהיות בעקבות הפרק. אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי עליהם (כי חלק כבר יצא לי קצת לשכוח):
  1. למה העין של אודי כחולה?
  2. למה אגם כעסה על לירון? היה בנתה על משהו? היה בניהם משהו? (קצת יצא לשכוח מה היה בחלק הקודם).
  3. איך בדיוק איתן הופלל? אני זוכר משהו במעורפל, אבל הייתי שמח אם מישהו כאן היה יכול לסגור לי את הפינה הזאת.
  4. למה רחלי כעסה על לירון שהוא נתן את המטה לאגם?

וכמה הערות:
- אם נחש מכיש אתכם - אל תעזו לזוז
זה רק גורם לארס להתפשט וזה מסוכן!
- סצנת המכות בבריכה הייתה לא הכי אמינה (בלשון המעטה).

אבל בלי קשר לכל זה - פרק הפתיחה של החלק הזה מעולה - אני שמח שהסדרה חזרה ומקווה להיות יותר פעיל כאן בפורום במהלך החלק הזה ובכלל (פשוט היה לי סמסטר מטורף בלימודים!! וגם עוד יומיים יש לי בחינה ועוד כל מיני הגשות).

1) העין של אודי כחולה?

2) אגם הבינה שלירון עשה כאילו הוא התחיל איתה כדי להעסיק אותה בזמן שרחלי תחפש את המטה.
&nbsp
3) העוזר של נינה טען שהוא המנהיג.
&nbsp
4) רחלי צריכה את המטה כדי שהיא תוכל לנצח בכמה הימורים קטנים, וככה להשיג כסף כדי לשלם את החוב של בנדה על האוטוביאנקי שהטמבל שכח על אדום לבן כמה שנים...
&nbsp
5) זה נחש מיוחד!

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה לא זוכר שאודי התקוטט עם מישהו?
נראה לי מיטל או משהו...

ny22

New member
מנהל
תודה על התשובות יוסי
לגבי 3...

אני עדיין לא ממש מבין - איך הם ישר האמינו לו?
הרי הם צריכים לבדוק עוד קצת לפני שהם מאשימים....

Roei152

Well-known member
מנהל
נתאי קראת את הפאפניק של יוסי?
נכון שהוא מקסים...

Roei152

Well-known member
מנהל
ככה קוראים לסיפור מעריצים על יצירה שהם קראו או ראו ...
פאפניק ... קראת את הסיפור של יוסי בשבוע האחרון?

panda0zombie

New member
כן זה באמת לא נראה אמין במיוחד

אני זוכרת שג'וני הרביץ לאודי.. לגבי 1
לאגם היה קראש על לירון והיא הייתה בטוחה שמתפתח בינהם משהו אבל אז היא התעצבנה כשהיא גילתה שהוא היה איתה בבריכה כדי להעסיק אותה בזמן שרחלי בבית שלהם מחפשת את המטה
יכול להיות שרחלי כעסה גם על כך שהוא נותן את המטה לאגם מקנאה גם או משהו. בנוסף לכך שהיא בנתה על המטה כדי לשלם את החובות של בנדה (שוב)

למעלה