כמה שאלות בקשר לאנטאה בבקשה :)

freestyler3

New member
כמה שאלות בקשר לאנטאה בבקשה :)

אני נוסעת לאנטאה ב23 לחודש רציתי לברר.. יש שם סירים לבישול או צריך להביא מהבית? יש שם שירות חדרים או להביא סדינים מהבית? איזה אטרקציות יש בפארק מים שכולם מדברים עליו? כמה זמן זה השייט בספינה? תודה מראש!!!!!

gza1

New member
תשובות

יש באנטאה סירים לבישול אל תסתמכי על שירות חדרים בפארק מים יש מעל ל 8 מגלשות שונות עם אטרקציות שונות , חלקן באבובים , חלקן סללולמים , יש אחת עם ירידה מטורפת...יש אחת שיורדים ואז חוזרים ברוורס אחורה...אתם תראו כבר...אסור לוותר על זה והשייט בספינה הוא בערך 4-5 שעות..גם עליו אסור לוותר

freestyler3

New member
תודה ועוד כמה דברים...

יש מגבות בחדר? השייט זה כולל ארוחה או משהו? האמת שאני בת 22 ומרגישה קצת זקנה חחחח כולם פה 16-18 מקווה שאני יהנה איך המלון בכללי?

gza1

New member
עוד תשובות

יש מגבות בחדר.. השייט לא כולל ארוחה אבלאת יכולה לקנות מגוון של ארוחות צ'יפס ב 2 פאונד.. ויש שם גם הרבה בגיל שלך..רוב האירופאים בגיל שלך לדעתי..

lazimi

New member
שטויות מאמי שם את תראי שכולם בגיל שלך

ואת תעשי שם חיים

Kurayami

New member
תקשיבי..

ממישהו שיחסית קרוב לגיל שלך[20], הייתי בנאפה פעמיים... לדעתי ותרי על השייט ממש לא שווה את הכסף ואני לא אומר את זה מקמצנות, במקום זה לכי לים תעשי ספורט ימי. הייתי בפעם הראשונה שלי בנאפה בשייט בפעם השנייה כבר לא, אני באמת לא מבין מה ההתלהבות מהשייט, סך הכל דבר נחמד אבל לא יותר מזה.. לגבי הגיל שלך אל תדאגי רוב התיירים בני 23-24, וגם בספטמבר רוב הישראלים בוגרים יותר... ולגבי אנטאה אני משאיר לאחרים לענות לך לא הייתי שם.

Kurayami

New member
חח נראה לך שיש לי עודף כסף?

פעם לפני שנתיים ופעם השנה.

DamnBug

New member
אז ככה...

ליד הישראלים באמת תרגישי גדולה (ככה אנחנו הרגשנו) ולכן לא מסתובבים איתם, אלא יותר עם תיירים. יש סירים באנטאה, וגם אם לא יהיה (לנו היו רק 2 קומקומים), אפשר לבקש מהחדרניות בבוקר והם יתנו לך. יש חדרנית כל בוקר שבאה לנקות את החדר, אבל זה די בקטנה. אמורות להיות מגבות בחדר, ואם אין, לבקש מהחדרנית. יש סדינים על כל המיטות. (אין שמיכות עבות, אבל גם לא צריך, חם טילים!) שימי לב שאם את רוצה מזגן בחדר, זה עולה 3 פאונד ליום !!!! ולא אומרים את זה בסוכנות נסיעות. לפארק מים לא הלכנו, נראה לנו קצת דפוק... והשייט בספינה, לי אישית אמרו שאם אני רוצה מסיבת ערסים מזרחית של ישראלים, אז מסיבת ספינה זה המקום...וכמו שאת בטח מבינה, לא הלכנו לזה. אם כבר, אז המקומות ששווה ללכת אליהם זה הפאבים: רוק הבן, פיראטס, רד סקוור, אמבסדור, זה של הפלינסטונטס, סקיי בר, ואלה שאחרי המועדון "קאר ווש". מועדונים שאנחנו היינו בהם והיה מעולה: קסטל, סטארסקי, אייס, קאר ווש. (אמרו לנו גם על אביס ובלו מון, אבל הם די מלאים ישראלים) וזהו, אל תתכנני יותר מידי מראש, תזרמי כשתהיי שם כבר. אגב, יוצא יותר זול לנסוע במונית לים וחזרה 4 אנשים (1 פאונד לכל אחד בכל כיוון), מאשר לשכור איזה רכב שעלול להתהפך ותשלמו קנסות... וזהו, תעשי חיים !!!

אורז orez

New member
אשמח אם תגיד לי איך היה ב"קאר וואש".

מוזיקה, סוג אנשים שמגיעים לשם, בנות ועוד דברים מעניינים שבטוח שכחתי

noa8989

New member
לפני יומיים חזרתי

הקאר וואש מקום מגניב ברמות..הוא לא כמו כל המועדונים ששמים את אותם טראנסים ידועים יש שם שירים ישנים של שנות ה 80 וה 90 וגם שירים חדשים יחסית..המועדון משלב סגנונות ואני אישית הכי נהנתי שם..גם אין ככ הרבה ישראלים שם והמקום סבבה אגוזים...

DamnBug

New member
מקום מעולה

מוזיקה 80,90, שירים טובים וידועים שכולם אוהבים. ולא רק שחורה וטראנסים כמו האחרים. יש אנשים סבבה. לצערנו כמו בכל מועדון אחר, אחוז הבנים גדול מאחוז הבנות...אבל כשאנחנו היינו היו בחורות סבבה שזרמו ורקדו בכיף. אה ויש בחורות רוקדות על הבר...(אבל לא רק שם)

TomTK

New member
היית בקסטל? בירושליים?

מה עם לשפר את האנגלית במקום לבזבז כסף על נאפה? השם של המועדון הוא קאסל ולא קסטל.. אחלה מועדון :D

למעלה