כמה שאלות בקשר לבואה

mor1mz13

New member
כמה שאלות בקשר לבואה

קודם כל אני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור בואה אורך מטר+אבן חימום+אקווריום פנורמי 70,80 ס"מ? ועועד שאלה איך אני עושה לחות באקווריום? כל הזמן זה יבש אבל הנחש משיל את הנשל שלם אה ואמרו לי שלפי השיניים בביב אני יודע שזה זכר, זה נכון???

MIKI20008

New member
כנס

אם הנחש השיל אז יש לחות כמו שצריך (זה דרך אחת לדעת אם הלחות טובה ) אי אפשר לדעת לפי הדורבנות (שיניים) אלה לשער אני היתי קונה ב700-800 תלוי במצב של העסק איזה אבן ?

mor1mz13

New member
אבן המלבנית הזאת הנה תמונה של הכל

אה ויש גם מנורה לנחשים המיוחדת הזאת בצבע ורוד כזה

naja

New member
האבן לא מתאימה לחימום בואה.

לא ממליץ לך להשתמש בה, היא יכולה לגרום לנזק.

tesnake

New member
../images/Emo45.gif

כמעט כל הכוויות שנתקלתי בהם אצל חובבי זוחלים נגרמו מאבני חימום, אח"כ ממנורות שהורכבו לא נכון. זהירות! אם אתה רוצה ללמוד עוד על חימום נכון של הנחש שלך חפש במנוע החיפוש של הפורום מאמר על חימום נחשים.

MIKI20008

New member
אל תכליל בבקשה

האבן של אגזוטרה זה אחד מאמצעי החימום הטובים שידועים היום לדעתי

naja

New member
לא שמעתי על האבן של אקזוטרה.

על סמך מה אתה קובע שהיא אחד מאמצעי החימום הטובים הידועים? אבני חימום, מכל הסוגים המוכרים לי, נחשבות לאמצעי חימום גרוע ביותר עבור נחשים. לא מכיר מגדל רציני אחד בארץ או בחו"ל שמשתמש או ימליץ על אבן כאמצעי חימום לנחש.

בiטן

New member
אני ממליץ

להשתמש בכבל חימום שישב מתחת לטרריום ויכסה חצי מהשטח שהסידור הוא צפוף בהתחלה ומרווח יותר לקראת החצי

mor1mz13

New member
אני חושב שאבן זה יותר טוב

קבל חימום גם קשה יותר לתחזק וגם יותר בעיות האבן חמה אבל אני לא נותן לה להגיע למקסימום שלה ואם אני לא בבית והפעלתי את החימום הנחש לבד חוזר למחבוא שלו בגלל שחם אה ואחרי שהאבן הייתה חמה אחרי 10 שעות נגעתי בה ולא הרגשתי הכי חם אבל שלוחצים עליה עם היד מרגישים שרפה והנחש יושב עליה רגוע אז כנראה שבגלל זה הוא לא נשרף, הנחש נולד עם האבן הזאת מבינים..

בiטן

New member
תשמע..

זו בחירה שלך איך לחמם את הנחש, אבל גם אני ומאמין שעוד הרבה אנשים כאן יגידו לך שאבן חימום זה לא האמצעי חימום הנכון לנחשים ולנחשים גדולים בפרט, לגבי הכבל חימום אני לא כל כך מבין על איזה תחזוק אתה מדבר ועל איזה בעיות.. אצלי הכבל נמצא כבר שנתיים+ בלי שהתעסקתי איתו פעם אחת אפילו והכל עובד תקין. לפי מה שהבנתי אין לך מד טמפרטורה בטרריום אני מציע שתקנה אחד ותניח אותו על האבן בשביל לראות שהטמפרטורה מסכנת את הנחש שלך ואולי אז תשנה את דעתך.

mor1mz13

New member
חחח כנס

איך אתה יודע שאין לי מד חום? חקרת כבר ניראה לי חחח כן אחי אני ינסה למדוד את זה ניראה מה יהיה גם ככה קיץ ולא צריך להפעיל את האבן אולי קצת שקר

mor1mz13

New member
בוטן כנס רגע אחי

אני יכול ללפף על האבן נייר סופג כזה (כמו ששמתי בתגובה למטה תיראה) ואז הוא לא יקבל כוויאה? או שזה גם יתחמם ולא ישנה כלום, אני יכול ללפף על האבן נייר סופג כזה (כמו ששמתי בתגובה למטה תיראה) ואז הוא לא יקבל כוויאה? או שזה גם יתחמם ולא ישנה כלום

האבן שלך היא למעשה בלוק

ריק שדחפו לתוכו מחמם של אקווריום ומילאו מסביב בחול. זה משהו מאולתר שכמו שכולם כתבו לך מסכן את הנחש שלך. ותתפלא כמה נחשים נשרפו למרות שהם יכלו לרדת מהאבן ולא להשרף.

רן333

New member
../images/Emo45.gif

נראה שאין לנחשים יכולת טובה להבחין בכך שהטמפרטורה של העצם שעליו הם נחים גבוהה מדי. למרות שבד"כ הם מצליחים לזוז בזמן ממקורות חום עיליים (כמו נורות חימום למיניהם) שמייצרים חום רב מדי, ישנם הרבה מאוד מקרים של כוויות קשות, שנגרמו על-ידי "אבני חימום" למיניהן. בסה"כ - כפי שכבר נכתב כאן - מאוד לא מומלץ.

mor1mz13

New member
מה אני עושה במצב של כוויאה?

הנשל יירד במצב רגיל או שידבק או משהו?? אה ואחרי שהנחש עם עניים עכורות כאלה לפני הנשל כמה זמן לוקח לו עד שהוא מוריד שכחתי.. אחר כך העניים רגילות ואז אחרי 5 ימים ככה לא???

במקרה של כוויה סביר להניח

שהנשל לא ירד בחלק שנכווה. ובכל מקרה תצטרך לקחת את הנחש לוטרינר בשביל לטפל בכוויה. בערך יומיים שלושה אחרי שהעיניים חוזרות לצבען הרגיל הנחש מתנשל.

mor1mz13

New member
צדקו בסוף כל אלה שאמרו על האבן אה??כנסו

הנחש נכווה שאני יסתכלתי מקרוב ראיתי כוויאה לא גדולה ממש אבל יש אם אתה אומר שהנש לא ירד טוב אז אני בבעיה אה..אני יחכה אחרי שירד הנשל ליראות אם זה ירד באיזור הזה או ללכת לפני הנשל ??... אני יכול ללכת לכל וטרינר או רק לאחד שמבין בנחשים?? כמה יעלה טיפול כזה בערך??? וכמה עולה קבל חימום? לפי מטר זה הולך לא??? בנתיים לפפתי על האבן נייר שלא יהיה בעיות למרות שאני מדליק אותה לפעמים תודה

למעלה