כמה שאלות בקשר לגדנ``ע צלילה

Swoosh

New member
כמה שאלות בקשר לגדנ``ע צלילה

רציתי לדעת כמה דברים על הגדנ``ע, לא הגיבוש, אז ככה: 1. מה עושים שם חוץ מהצלילות? לא נראה לי שכל הזמן עובדים על זה 2. מה סידורי השינה? איפה ישנים? מתי וכמה? 3. יש מאמצים פיזיים בגדנ``ע? אם לא, אפשר לבקש? תודה רבה, רפאל

0ren

New member
תשובה :

אז ככה.. רק שתדע שזה עומד להיות אחד השבועות הכי סבבים שהיו לך בחיים. קודם כל בבוקר ע``פ מה שאני זוכר אתה קם, אוכל כמו שצריך מסדר הכל עולה על ציוד והולך לצלול. אחרי זה אתה חוזר לבסיס ששם אתה מסדר את הציוד שלך ( לכל חניך יש ציוד משלו ) אם אני לא טועה יש לך איזה שעתיים לעצמך, ארוחת צהריים ואז בערב הם מארגנים לכם כל פעם פעילות אחרת.. ממש כמו קייטנה, פעילויות שאני זוכר זה הביאו מישהו שהראה לנו סרט על איזה מדוזות אתה לא רוצה להחיתקל בהם, היה גם פעם הראו לנו על מקרן את ``הפריצה לאלקטרז`` , פעם הביאו לנו את כל מיני לוחמים של שייטת לדבר איתנו לפני הגיבוש, פעם לקחו אותנו לבסיס שלהם לראות איך הם חיים, דברים ממש נחמדים. סידורי השינה - אוהלים, אין יותר מידי מה לפרט פה, 10 אנשים באוהל. חוץ מבר - אור שעושים לך בלילה לפני האחרון אם אני לא טועה אני לא חושב שהיה מאמצים פיזים, כמובן היו את הפוזיונרים האלה שבשעתיים שלהם שיחקו אותה ויצאו לרוץ בשביל לחלץ עצמות.. בתחת שלי..לחלץ עצמות בשביל שיהיה להם כוח לעלות לאוטובוס ביום הראשון של הגיבוש. אבל אם אתה ממש מבקש מאמצים פיזים אז לך תסחוב לכולם את המיכלים של החמצן.. לא קלים במיוחד... מקווה שעזרתי.. אורן

Swoosh

New member
עזרת מאוד, עוד שאלה

הבר אור שעושים קובע משהו ביחס לגיבוש? מה נחשב תוצאות טובות שם? כמה אתה עשית? רפאל

0ren

New member
לא כל כך...

מה שהעיקרון הכי חשוב של הבר אור הוא לקטלג אותך לקבוצה. אצלנו בגדנ``ע כל קבוצה הייתה מובנת מכאלה שהיו ממש תותחים בבר אור ופחות תותחים ועד שבכל קבוצה גם היו אלה שלא הלך להם טוב הם אומרים שמתחת ל8:00 באלפיים זה גרוע. אני עשיתי 7:00 96 בכפיפות מרפקים 85 בטן ובכל זאת לא הייתי קרוב להיות הכי טוב אצלי בקבוצה היה זה שהגיע הכי טוב באלפיים.. (6:20)

למעלה