כמה שאלות בקשר להופעה

jodo1

New member
כמה שאלות בקשר להופעה

ברשותכם, כמה שאלות למי שכבר היה בהופעה במצדה. כמה זמן לפני כדאי להגיע כדי לאסוף את הכרטיסים? איך מתבצעת הישיבה במקום? שמיכות, כסאות? אני מניח שזה מי שבא ראשון תופס מקום? מוכרים במקום אוכל ושתייה או שכדאי להביא מהבית? אני מניח שנהיה רעבים אחרי הנסיעה... ושאלה אחרונה - מישהו יודע איזה טמפרטורות צפויות לנו בליל המופע? תודה מראש!

glitter8

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo209.gif../images/Emo72.gif../images/Emo42.gifכמה תשובות..

זמן הגעה...רצוי להגיע בסביבות 2 ישיבה-כל הקודם תופס מקום,יש טריבונות מסודרות, אין צורך להביא כסאות,ולא בטוח שמרשים להכניס, אוכל ושתיה
-בשנים קודמות מכרו שתיה קלה אולי גם בירה ולמיטב זכרוני גם קצת נישנושים, כן הייתי ממליצה להגיע מוכנים מהבית, עם הרבה מים,, (האזור יבש מאד ובבוקר נהיה חם מהר מאד מרגע הזריחה)או לחלופין, לעצור ב"מוזה" בערד, אם עוד יש מקום, לארוחת לילה, קחו בחשבון שיהיה שם עמוס מאד הערב,בכל מקרה, תצטיידו בפירות וסנדביצ'ים מהבית, לא יזיק, לגבי טמפרטורה, בדרך כלל המופע ביולי, ואז מאד נעים במשך הלילה, בבוקר, בתום ההופעה כבר חם מאד, אם תרצו להמשיך להסתובב באתר- רצוי כובע,מסנן קרינה וכו'... תהנו מהמופע וברוכים הבאים לפורום דיויד ברוזה, אנחנו נהיה בשורה הראשונה, תבואו להגיד שלום...אי אפשר יהיה לפספס אותנו....

glitter8

New member
ככה נראינו לפני שנתיים

קרוב לבמה , אני מאחורי המצלמה..לידי חנית ושרית (שלא תצטרף הפעם, אבל דיר בלאכ, שנה הבאה...)

glitter8

New member
וזו אני, למי שלא מכיר,

בדרך כלל עם תלתלים, וזה מלפני 3 שנים בסוכות בפסטיבל התמר... יאללה..שרשרו תמונות נוסטלגיה..

glitter8

New member
והוא הולך להרים את השמש../images/Emo42.gif

זה דיויד ברוזה והגיטרה שלו...

g i d o n

New member
איזה עולם קטן....

ענבל חברה של אביבה מיקנעם... זוכרת אותי? היית בהופעה היום / אתמול ? גם אני. היתה הופעה מדהימה.

n33e

New member
עוד שאלה אפשר?

נאמר לי כי ניתן להגיע להופעה רק דרך כביש ערד, מדובר על כביש 31? ואז פונים שמאלה בצומת זוהר לכביש 90, עד לצומת מצדה? תודה ותשנו טוב לפני

glitter8

New member
תיסע אחרי...

בוקר טוב מצדה...ישנתי מצוין... קצת קשה לי להסביר, נוסעים רק דרך ערד, יש שילוט...

דרך ערד בלבד

אחרי צומת שוקת מגיעים לערד דרך כביש 31. בערד ממשיכים עם השילוט לכיוון מצדה מערב ואז יש לקחת את כביש 3199 מכיוון שההופעה דרך מצדה מערב...הצד של הסוללה, שם האמפיתיאטרון אם תמשיך לכביש 90, בירידה לים המלח, אתה תגיע לבסוף אחרי נסיעה די ארוכה לצדה המזרחי של מצדה (שביל הנחש) אם אתה מסתבך אפשר לשאול תמיד אנשים...

למעלה