כמה שאלות בקשר לטיול בהודו.. :)

sabi33

New member
כמה שאלות בקשר לטיול בהודו.. :)

אני טסה להודו עם אמא שלי בסוף אוגוסט למשך חודש (זה הזמן היחיד שיש לנו)
ורציתי לשאול אם המסלול שתכננו הגיוני (מאוד אינטנסיבי) ואשמח לטיפים ושיפורים
נחיתה במומבאי ומשך טיסת המשך לגואה -> האמפי -> חזרה לגואה וטיסה לדלהי -> לג'איפור -> פושקר -> אודייפור וחזרה למומבאי
האם זה הגיוני בהתחשב בזמן הקצר (חודש)???

שאלה נוספת.. האם 1000$ לכל אחת יספיק לנו לתנאים טובים = גאסט האוסים ואוכל ברמה טובה ולא להתכלב (לא כולל טיסות כמובן)

תודה רבה לכל המגיבים!!! :)

צול1

New member
חודש זה לא מעט זמן

משום מה נהייתה נורמה לכך שלאירופה אפשר לטוס לשלשה ימים ולמזרח צריך לטוס למינימום חצי שנה. רוב מה שעושים החבר'ה שמטיילים חצי שנה או שנה במזרח זה יושבים במקום אחד ומשחקים בו טאקי.
חודש זה הרבה זמן ואם אתן אוהבות לזוז הרבה ולראות דברים אז לפי דעתי המסלול שלכן בסדר. אני גם לא אוהב להיתקע במקומות.
זה משאיר לכן כולל הנסיעות בערך שלשה ימים בכל איזור. תצטרכו להיות ממוקדות בהיכן אתן רוצות לטייל ומה אתן רוצות לראות.

sabi33

New member
תודה :)

טוב אז כבר שיפרת לי את ההרגשה בקשר לזמן ואני אכן מסכימה איתך!
תודה רבה :)

צול1

New member
שמח לשמוע:) אנחנו גם טיילנו חודש

ואני לא הרגשתי שרצנו ממקום למקום.
במשך חודש טיילנו במומבאי, בלה ובלדאק, במנאלי, באיזור פרוואטי, בצ'נדיגאר, בהארידוואר וברישיקש ובדלהי.

sabi33

New member
ומה דעתך בנוגע לתקציב?

כמה דולר היית ממליץ לי לקחת איתי בהתחשב בכמות הנסיעות ורמת מחייה טובה?

צול1

New member
לא יודע מה להגיד לך

למעט מומבאי (שהלינה בה יקרה) ודלהי (פחות יקרה אבל עדין מעל הממוצע), לא הייתי באף אחד מהמקומות שאתן הולכת לטייל בהם. אני מתאר לעצמי שהמחירים בגואה יותר יקרים מברג'סטאן, אבל אין לי באמת מושג...
כדאי שמישהו אחר יענה לך בקשר לזה. אני מניח שזה בסדר אם זה לא כולל את הנסיעות אלא רק את האטרקציות והאוכל והלינה.

למעלה