כמה שאלות בקשר למיונים ועדכון הצבא בפרטים

happychan

New member
כמה שאלות בקשר למיונים ועדכון הצבא בפרטים

*אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אשמח אם תגידו לי לאן ללכת

שלום!
אז ככה: אני בת 17 וקצת (מסיימת י"א השנה), צו ראשון היה לי בדצמבר ויום המא"ה היה לי החודש מתישהו. יצאו לי נתונים די טובים מהצו הראשון (פרופיל 97 קב"א 56 דפ"ר 80).
יש לי כמה שאלות: ראשית, בצו ראשון אמרתי להם שאני מרחיבה פיזיקה 5 יחידות אבל בינתיים פרשתי בגלל כל מיני סיבות, אני צריכה להודיע להם על זה או שזה לא באמת משנה?
שנית, היו לי השנה קצת בעיות של דיכאון וחרדה בגלל כל מיני לחצים שונים והתנסיתי בכל מיני, אמממ, דברים. פעם אחת חתכתי את עצמי והגעתי לבית חולים ונשארה לי צלקת די בולטת על היד. עכשיו כבר די יצאתי מזה (יש עוד קצת עבודה אבל בכללי הכל בסדר), וראיתי פסיכיאטר ופסיכולוגית כמה פעמים. לא נתנו לי תרופות או משהו כזה. כל זה קרה אחרי הצו הראשון אז בינתיים הצבא לא מעודכן. השאלה שלי אם אני חייבת לעדכן אותם על זה? ואם כן, הם יורידו לי פרופיל/קב"א או יפגעו בי באיזושהי דרך? אמרו לי שאני יכולה להשתחרר ככה בקלות משירות צבאי. אני דווקא ממש ממש רוצה ללכת לצבא ולשרת בצורה משמעותית וזו לא איזו בעיה כרונית שאמורה להפריע לי או להשפיע עלי בטווח הארוך (סתם כמה חודשים בודדים לא טובים בגלל כל מיני אירועים יחסית חריגים שקרו לי), אבל אני לא רוצה שיקרה מצב שבמיונים לדברים אני אפול על זה או שיגידו לי שאני מסתירה מהם מידע (שמעתי שבמיונים לטייס יש שיחות עם פסיכולוגים ובדיקות רפואיות).
שאלה שלישית ואחרונה- מתי מקבלים זימונים למיונים והאם זה קשור ליום המא"ה ולשאלון העדפות (שטרם קיבלתי)?

תודה מראש, סליחה על החפירה ושוב סליחה אם אני בפורום הלא נכון.

למעלה