כמה שאלות בקשר לעונה המשודרת עכשיו

יפעת2004

New member
כמה שאלות בקשר לעונה המשודרת עכשיו

שלום לכולם, הגעתי לסדרה די בטעות - היא פשוט משודרת מייד אחרי סדרה שאני אוהבת -ועכשיו אני ממש ממש מכורה. אני חושבת שהתחלתי לראות מהפרק השלישי של העונה הראשונה והייתי שמחה אם תגידו לי מה בדיוק הקשר של ויל טיפין ל-SD6? מי הבחור הזה שהוא מדבר אתו בכלא? למה הבת שלו נשלחה לחו"ל? אגב, הבחור מהכלא - קן אולין - שכחתי את שמו בסדרה כרגע שיחק בסדרה המיתולוגית שלושים ומשהו, ואשתו (במציאות) התארחה בפרק אורח, היא הייתה הבחורה שבאה "לצעוק" על ווהן שהיחסים שלו על סידני נעשים קרובים *יותר מדיי* :) הבלונדינית עם השיער הארוך - מה שנקרא הכול נשאר במשפחה! :) תודה, יפעת

בוביץ

New member
הוא לא ממש קשור

ויל טיפין הוא ידיד של סידני אחרי שדני ארוסה של סידני מת הוא חקר לגבי נסיבות מותו. ואיכשהו הגיע לאס די 6.

קרלוצה

New member
הבלונדינית שדיברה עם ווהן......

היא ד"ר ברנט (הפסיכולוגית של ה CIA) והמצב הוא הפוך, קן אולין הוא המשני שלא נראה אותו יותר מעכשיו, וד"ר ברנט היא השחקנית הקבועה בסדרה

יפעת2004

New member
תודה בוביץ.. וקרלוצה........

עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מ-ת-ה על השחקנית הזו - בשבילי היא תישאר לנצח ננסי משלושים ו, אבל תמיד טוב לראות אותה. אגב שאלה: איך יוודע לסידני שויל היה קשור לכל העסק? ועוד קצת חידוד של השאלה הראשונה: מה הקשר של הדמות של קן אולין - אני לא זוכרת איך קוראים לו בסדרה - לעלילה????? אני ממש טירונית בכל הקשור לסדרה - אני מבינה שבארה"ב זו כבר עונה שלישית - וואו! שוב תודה, יפעת

קרלוצה

New member
היא באמת שחקנית טובה.......

למרות שהתדירות בה היא מופיעה בסדרה לא כל כך גדולה כי היא מאוד מישנית אבל עדיין זה אחלה שהיא שם וטוב לראות אותה..... לגבי הדמות של קן אולין, טיפה הלכתי לאיבוד עם הדמות שלו, ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שהוא פעם היה סוכן ב SD-6 ואני לא הכי יודעת איך טיפין הגיע אליו..... אני אישית לא אוהבת כל כך את וויל בעונה הזאת, הוא טיפה מעצבן, ולגבי איך שסיד תגלה שוויל יודע זה יהיה דרך אבא שלה שינסה לעצור את וויל מלחקור על כל הפרשה הזאת כדי שלא יהרגו אותו, האמת הקטע המצחיק באמת יהיה לראות את וויל מגלה על סיד....
וזה יקרה רק בפרק 21 (שזה פרק לפני אחרון של סיום העונה, לעונות של אליאס יש 22 פרקים כל עונה)

Moreiro

New member
הוא לא היה סוכן. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

הוא פיתח תוכנת מחשב שSD6 רצו לקנות ממנו והוא לא הסכים. בגלל זה הם נקמו בו.

למעלה