מה האתר שלהם(אם יש להם בכלל)?? והחנות שלהם בתל אביב(באלנבי), איך היא גדולה???? אה ואני זוכר שהראו בחדשות פעם שפתחו חנות בגדים שיש בה דיג'יי בר ועוד כל מיני שטויות, אתם יודעים אולי איזה חנות זאת?
לא יודעת בקשר לאלנבי, אבל.. בהרצליה יש להם כמעט קניון שלם (לא הייתי שם, רק שמעתי) יש שם גם outlet של פוקס זה אמור להיות באיזור מדינת היהודים, על פרטים נוספים אני לא יודעת.
לא יודעת בקשר לאלנבי, אבל.. בהרצליה יש להם כמעט קניון שלם (לא הייתי שם, רק שמעתי) יש שם גם outlet של פוקס זה אמור להיות באיזור מדינת היהודים, על פרטים נוספים אני לא יודעת.
הייתי שם ביום ראשון וזה בכלל לא משהו... זה לא כ-זה גדול כמו שזה נשמע
האזורים עצמם איפה שהבגדים הם בגודל של חנות רגילה של קסטרו (בגודל חנות של קסטרו במתחם הזה בנתניה של הג'מבו..) אולי קצת יותר גדול אבל עדיין זה לא הכי גדול כמו שזה נשמע.. והפינה של הדי ג'יי נחמדה.. הבית קפה נמצא במתחם שלהם אבל זה לא של קסטרו.. וגם החנות סבונים לא של החברה (קסטרו) וגם האזור שיש בו קישקושים כאלו.. אני ראיתי, זה של STUFF
הם לא מציגים את הסבונים (של סבון של פעם, אגב) ואת הפיצ'יפקעס (של סטאף, כמו שאמרת) ואת המספרה (גזוז האלוהית) כשלהם.. הם עשו קומפלקס טרנדי שכזה שמכיל בו הכל מהכל. ואגב, בית הקפה-שלהם הוא עונה לשם "פידל" כמה מפתיע.. פידל קסטרו
וקניתי את החולצה עם החץ!! זה כל כך יפה... אה וקניתי דגמח פצצה, עם החוטים האלו שיוצאים מאחורה! סתם חשבתי שיעניין אותכם, פשוט אני בקושי קונה בפוקס, והקלוקציה החדשה מאווד יפה