כמה שאלות בקשר ל-UFC

lionardo11

New member
כמה שאלות בקשר ל-UFC

התחלתי לצפות בזה מידי פעם בערוץ אגו טוטאל לפני כמה חודשים. רציתי לדעת מדוע לשופט יש ככפות גומי על הידיים ? אתמול צפיתי בשידור של UFC8 ,והאלוף שם היה בחור ברזיאלי מרשים בשם רואס שגבר על שניים יותר כבדים ממנו (אחד מהם 40 קילו יותר). מישהו יודע מה עלה בגורלו מאז ? ממש תותח !!! כנ"ל לגבי רויס גרייסי . ולזמננו אנו, ניסיתי לחפש מידע על הלוחמים טים סילבה ופדור אמילננקו ומשום מה באתר ה-UFC אין פרטים עליהם. הם נטשו ? חוץ מזה ,אחלה אומנות לחימה שגורמת לי לישון מאוחר בלילה בגלל צפייה בקרבות.

AmericanDragon

New member
סילביה עזב את ה-UFC

וילחם בארגון אפליקיישן. פידור- לא היה מעולם ב-UFC לפי מה שידוע לי. יהיה קרב ביניהם ב-19.7.

תראה

הufc זה אירגון mma והמידע שהוא מוסר זה רק על הלוחמים שלו ולא תמיד מדוייק.. אם אתה רוצה אתר טוב אז תכנס לsherdog. שם תמצא מידע על כל לוחם mma גם מהעבר וגם מהיום..

ועד כמה שאני יודע/זוכר..

מרקו רואז זה שם גדול בעולם הmma. הוא פתח אקדמיה גדולה ואפילו אימן בifl. פידור וסילביה ילחמו באירגון חדש בשם אפליקיישן ב19 ליולי. לגבי הכפפות והשופטים, אני לא יודע אבל אני מניח שזה יותר סטרילי ויכול להיות שזאת בקשה של הרופאים..

favor

New member
תוספת לגביי הכפפות

כשלוחם מאבד את ההכרה צריך להוציא לו את מגן השיניים מהפה. אבל סטריליות היא המילה העיקרית.

lionardo11

New member
תודה לעונים, מצאתי משהו על רואס

סרטון וידאו מעניין וקראתי קצת כמה כתבות שמצאתי. מסתבר שהוא אכן עבר לאמן לוחמים ושמו הולך לפניו. אהבתי את מגוון הסגנונות שלו ובעיקר !!!! איזה אומץ לב ....מדהים !!! לגבי פידור אמילננקו, ראיתי שהוא בארגון אחר וניצח את כל הקרבות שלו פרט לאחד..... אבל האם הלוחמים שהוא ניצח ,הם ברמה גבוהה כמו ב-UFC ?

פידור..

אם יש מישהו ששמו הולך לפניו זה פידור! הוא ניצח את כל הטופ בתקופתו ללא הפסד! נחשב ללוחם mma הטוב בכל הזמנים! מה שכן, כבר עברו איזה שנתיים מאז שהוא עמד למבחן רציני ויש רבים שמפקפקים בכושר שלו היום.. אם מצאת מידע על רואז אני בטוח שתמצא מידע על פידור..

למעלה