כמה שאלות בקשר לUSB ונגן mp 3

כמה שאלות בקשר לUSB ונגן mp 3

שלום... לא יודעת עם כולכם שמעתם,אך אולי חלקכם שמעתם על המבצע של נגן mp3 שנערך בסניפי "הום סנטר" ברחבי הארץ... 128 מגה-150 ש"ח 256 מגה-200 ש"ח 500(או 500 ומשהו,לא זוכרת כרגע)-300 ש"ח 1 ג'יגה=400 ומשהו ש"ח. בכל אופן,אני לא צריכה יותר מ256 מגה,אז הזמנתי אותו אתמול והוא יסופק בשבועות/ימים הקרובים. הנגן תומך בטייפ מנהלים וברדיו. יש לי מספר שאלות: 1)כמה שירים/קבצי מוזיקה דחוסים נכנסים ב256 מגה? 2)כמה כל שיר/קובץ מוזיקה לוקח? (אמרו לי שבסביבות 5 מגה....) 3)טייפ מנהלים זה אפשרות להקלטה? 4)כשאומרים שקיים רדיו בmp,אפשר לקלוט את כל התחנות המרכזיות (כגון:לב המדינה,99 esc וכו')? והשאלה הכי חשובה לי: 5)האם במחשב פנטיום 3,שמצוי בו windoas 98 ישנה תמיכה של כבל USB? מקווה שאקבל תשובות במהרה, ואפילו עם הינכם יודעים את התשובות לחלק מהשאלות-אנא תגיבו-זה יעזור לי מאוד... תודה מראש, וסליחה עם זה לא המקום.... מאיה. (נ.ב.-תוכלו גם להסביר לי למה אנשים מוציאים 700 ו1000 שקל על mp3 כשאומרים שכל הפונקציות האפשריות נמצאות גם בנגן שעולה בסביבות ה200-300 ש"ח? כי יותר מ50-60 שירים שיכנסו לי בנגן,ורדיו וטייפ מנהלים-אני לא צריכה,ומתארת לעצמי שגם רובכם לא...אז למה המחיר כ"כ שונה? מה ההבדל? ואל תקחו בחשבון את הגודל והעיצוב-זה לא כ"כ משנה לי...)

shay0600

New member
יש דרייבר בדיסק

ווינדוס 98 לא מסוגל ליקרוא את המכשיר אבל זה בסדר כי מקבלים אם המכשיר דיסק הפעלה ובו יש את הדרייבר המתאים בקשר לכניסת USB אם יש לך כניסת USB במחשב אז אין לך בעיה

OrrKislev

New member
מממ

שיר ממוצע הוא באמת בממוצע 5 מגה, לכן ב256 מגה, יכנסו לך 51.2 שירים ממוצעים. בעצם חישוב יותר קל - 256 מגה = 256 דקות, בד"כ. כלומר - 4 ורבע שעות. טייפ מנהלים זה אפשרות להקלטה, כן. כשקיים רדיו זה אומר שזה בדיוק כמו רדיו, את יכול לקבוע תחנות, המנעד הוא מ87 ועד 106 או משהו כזה, כלומר, תוכלי לקלוט כל מה שבא לך. אני כמעט בטוח ב-100 אחוז שבמחשב שלך יש USB... הענין הוא שזה לא בסוג המחשב וזה לא כמה הוא מתוחכם, זה רק האם בחיבורים של המחשב שלך, יש חיבור של USB, ואני כמעט בטוח לגמרי לגמרי לגמרי הכי הכי שבעולם שיש לך חיבור כזה. אז אל תדאגי. אני הוצאתי הרבה מאוד כסף על מכשיר שהוא גם קטן, וגם נוח, וגם מגניב, וגם על זה שיש בו 5 ג'יגה, כי אני מאוד אוהב לשמוע הרבה מוזיקה.. יש לי בערך 100 ג'יגה של מוזיקה, ואני חושב ש-5 זה הגיוני,קניתי אותו ממש לא מזמן וכבר מילאתי בו 2 ג'יגה, ואני שומע את הכל, כל הזמן, זה נורא כיף. מעבר לזה שקניתי מותג, ושילמתי המון על היותו מותג, ושיש לי הרבה אחריות עליו, ושהוא ישרוד יותר טוב, אבל שטויות, תהני מהמכשיר שלך.

matke

New member
דוגריי חחח אני לא יכול להכניס

מאה ג'יגה על המחשב

OrrKislev

New member
יש לנו בבית 4 מחשבים

במחשב שלי יש 20 ג'יגה, כמעט רק ג'אז. במחשב של אח שלי יש בערך 80 ג'יגה, של כל השאר. אין לי מושג כמה יש לאבא שלי, אבל יש לו המון המון המון המון, בטח גם שואף ל-80 או 100... כן, אוהבים מוזיקה... וה20 ג'יגה שלי כמעט ולא הורדתי, זה מהספריה של תלמה ילין. וההמון של אבא שלי זה מהדיסקים שלו, ומדיסקים של חברים שלו. וה-80 ג'יגה אצל אח שלי זה מsoulseek...

mc 69

New member
תשובות

1.בערך 60 שירים (בחישוב של בערך מגה בייט אחד לדקה בביטרייט 128 קילו בייט לשניה אאל"ט) 2.זה תלוי בגודל ובביטרייט...בביטרייט ממוצע (128)בערך ארבע דקות. 3.כן,יש לך אפששרות בתפריט ואת בוחרת ברקורדינג ומקליטה 4.כן,אבל לא יודע עם באיכות גבוהה במיוחד 5.כן(גם לי יש פנטיום 3 550) תשובה על הנ.ב הנגן שאת קנית הוא לא באיכות כלכך טוב ולמעשה יש אנשים שמתלוננים לפחות פעם ביומיים..לנגן שקנית קוראים נגן מדבקה ומיצרים אותו מעודפים של מפעלים גדולים ביצור המוני...כאשר הוא מגיע לארץ "מדביקים עליו שם(של חברה..נגיד ארגוטק לשם העניין)ומכן השם "נגן מדבקה". הנגן הזה נוטה להתקלקל בקלות יתרה והמון אנשים מתלוננים עליו(כאמור)... הנגנים שקונים ב700 שקל הם נגנים של חברות פאר שיש להם גב ואיכות צליל מעולההטייפ מנהלים והרדיו יותר טובים ויש כל מיני תוספים(למשל זמן בטריה...לחלק מן הנגנים שקונים ב1000 שקל יש זמן בטריה של 25 שעות(אני מדבר על נגני הפלאש למי שלא הבין עד עכשיו)ואילו לנגן שלך יש 6 שעות בערך ואני מדבר מניסיון...גם לי היה נגן מדבקה באיכות גרועה והוא התקלקל כעבור חודש... לסיכום:עדיף לקנות את ה נגן שלך ב700 שקל מאשר לשלם על תיקונים ועוגמת הנפש שתיגרם ברוב המקרים "you get what you pay for"

אבל יש לי אחריות מלאה במשך שנה.

ואני לא צריכה איכות שמיעה והקלטה,עיצוב וכו'. אני צריכה לשמוע מוזיקה,נטו. וגם לא כ"כ הרבה. המיתוג לא חשוב לי וגם לא הגודל אז נראה לי שעשיתי בחירה נכונה. יום טוב

תודה רבה רבה רבה רבה לכל מי שענה

עזרתם לי מאוד
ועוד משהו אחד קטן...מה זה דרייב? באמת אמרו לי שמצורף דיסק עם תוכנה או משהו... פרטים מישהו??? תודה

יאיר B

New member
בדרייב כנראה שמתכוונים לכונן

כלומר לנגן שמכיל כונן (נייד). או שאת מתכוונת לדרייבר - שזו התוכנה שצריך להתקין על מחשב עם חלונות 98 כמו שלך יש. הערה קלה: ממה שאני זוכר, ניתן להתקין את הדרייבר רק על חלונות 98 בגירסת SE. במידה יש לך חלונות 98 בלי SE, אני חושב שעלולה להיות בעיה!

יאיר B

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

את המשפט מצאתי בספרו של פרופסור אהרון בן זאב: ישר מהלב, רגשות בחיי היום יום (גם היה לי העונג ללמוד אצלו קורס בעל שם דומה...). המשפט עצמו מיוחס לליבי פודים (אין לי שמץ של מושג מי זאת) והוא מופיע בעמדו 29 בספר הנ"ל (שער פרק 2). את כמובן יכולה לאמץ אם את רוצה

למעלה