כמה שאלות ברשותכם (גם אני חדש ) !!!

rozgil

New member
כמה שאלות ברשותכם (גם אני חדש ) !!!

קיבלתי הפניה "למרפאת דיאטה" בבית חולים איכילוב בת"א הפסיכאטר שלי ביקש הפניה לדאטנית עקב טיפול פסיכאטרי גילו אצלי : "עליה ברמת שומני הדם" (טריגלצירידים)................-ושלחו אותי למרפאה בבית חולים איכילוב בת"א !!!!!!!!!! שאלותי : האם מישהוא יודע משהו/פרטים על המרפאה - הצפציפית - הזואת ??? מדוע לא נתנו לי דיאטנית באזור מגורי (חדרה - נתניה) ??? האם מישהו יודע על "הוכחה" בין טיפול /כדורים פסיכאטרים לאורך שנים לבין עליה ב-שומנים בדם ??? (טריליגצירידים) ??? תודה מראש למשיבים : גילי-חדרה

rozgil

New member
שכחתי לציין ש- ..........:

אני נכה צה"ל המוכר על נפש (ההפניה ניתנה ממשרד הביטחון) ואני בן 44 ושוב תודה למשיבים גילי-חדרה

נשמח לעזור

נשמח לעזור לך במסגרת המרפאה לתזונה ודיאטה ביה"ח איכילוב לקבלת ייעוץ מתאים. יש קשר בין טיפול בתרופות פסיכיאטריות לעליה בשומני הדם. קשה לענות לך ספציפית כוון שלא ברור על איזה תרופות אתה מדבר. בהצלחה.

rozgil

New member
תשובה ל: רוני ברוך דיאטנית

אני מקבל תרופות פסיכאטריות קבועות : זיפרקסה 15 מ"ג ליום קלופיקסול (נע בין):10-15 מ"ג ליום קלונקס 0.5 ליום (או לפי שעת הצורך) ואומגה 3 (תוסף מזון) 1 קפסולה ביום ------ הכדורים האלו אני לוקח כבר 6 שנים רצופות -------- (לפני זה היתי מקבל כדורים/זריקות אחרות-במשך ה-20 שנים האחרונות) אשמח אם תעזרי לי לפי המידע הזה תודה

למעלה