כמה שאלות בשבילכם :)

othersider

New member
כמה שאלות בשבילכם :)

סתם שאלון נחמד. 1.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס? 2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד? יש סיבה לכך? 3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם? 4.איזה דיסקים יש לכם? (אם יש לכם כוח לכתוב). 5. ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: -------------------------------------------- תודה שעניתם :) מחכה לתשובות.

lollapalooza

New member
שאלונים זה מצויין. ../images/Emo9.gif

1.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס
נמ, ג'ון פרושאנטה לבד נחשב
כי הוא בהחלט האמן הכי אהוב עליי בעולם. אוהבת את הפינק פלויד, לד זפלין, ג'ף באקלי, נו מה אני אפרט הכל
2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד
יש סיבה לכך
אחד האחרונים של ג'ון, מן הסתם Shadows, כי האלבומים שלו מדהימים ואף פעם לא נמאס לי מהם, אז לא יהיה משעמם באי... 3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם
נמ. את כולם. (הראשון נעלם באורח פלא, אבל הוא נמצא איפושהוא) 4.איזה דיסקים יש לכם
(אם יש לכם כוח לכתוב). את הכל
אין לי המון אבל יותר מדי מכדי לפרט. אני אוסיף תמונה שלהם.
5. ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: נמנמנמנמנמנמנמ.

othersider

New member
יפה :)))))))

התכוונתי בשאלה 4, איזה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס. לא נורא :)

lollapalooza

New member
הא נו אבל זה לא היה ברור

זה היה צריך, אם כבר, לבוא בשאלת ה"כמה". הו וול.

מוצארט

New member
נו נו נו...

.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס? אלאניס מוריסט, פינק פלויד, ומוש בן ארי 2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד? את הדיסקים של פינק פלויד, הם לא נגמרים
3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם? את כולם, חוץ מהאוספים המיותרים שלהם 4.איזה דיסקים יש לכם? המון.. משו כמו 80 5. ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: יהיה טוב. אנ'לא יודע מתי, אבל יהיה טוב!

עונה

1.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס? עברי לידר, ירמי קפלן, גנז אנד רוזס, אירוסמית', גלעד שגב (פליזזז שיצא לי ללכת להופעה שלו הערב |מתפלל|) ועוד ועוד. 2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד? יש סיבה לכך? the corss-in blue. דיסק מתוק שאף פעם לא נמאס
3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם? 8 4.איזה דיסקים יש לכם? (אם יש לכם כוח לכתוב) ואם אין לי?, בעקרון של מי שרשמתי למעלה+עוד כמה... 5.ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: "I'm going to count to ten, and when I turn around, whoever took my rubber ducky had BETTER have it put back, or else."

backstreet girl

New member
גם אני עונה!!!

1.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס? בקסטריט בויז,כריסטינה אגילרה,אוונסנס,לינקין פארק,בריטני ספירס,אבריל לאבין,אנסטסיה,מדונה,דסטיניז צ'לד!!! 2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד? יש סיבה לכך? אני הייתיאת הדיסק backstreet's back של בקסטריט בויז!!! כי זה דיסק עם שירים מהממים!!! 3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם?2 , אבל אני מכירה המון מקשיבה גם להמון שירים מאלבומים אחרים שלהם במחשב!!! 4.איזה דיסקים יש לכם? (אם יש לכם כוח לכתוב). קליפוניקשיין ובלד שוגר.. 5. ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש מאשר שתדבר וידעו את זה!!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

1.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס? המון. אני אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה, אז אני אוהב גם אמנים מכל הסוגים. אירוסמית', אופספרינג, פו פייטרס, כריסטינה אגילרה, מיסי אליוט, קליס, היהודים, הדורבנים, וויטני יוסטון, מארי ג'יי בלייג', MxPx, גרין דיי, גאנס אנד רוזס, טיפקס, נירוונה, וואי. המון. אין לי כוח להמשיך. 2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד? יש סיבה לכך? דיסק אחד?
זה קשה להחליט. זה גם משתנה אצלי כל הזמן. אני ממש לא יודע. 3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם? 6, כולל האוסף. 4.איזה דיסקים יש לכם? (אם יש לכם כוח לכתוב). של הפפרז? יש לי את: OHM, BTW, BSSM, THE GREATEST HITS, RHCP, CALIFORNICATION 5. ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: לא'דע.

...

1.איזה עוד זמר/זמרת/להקה אתם אוהבים מאוד חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס? יש הרבה שאני די אוהבת, אבל אם אמרת כאלה שאני אוהבת מאוד אז זה משינה ומטאליקה. 2.איזה דיסק תיקחו לאי בודד? יש סיבה לכך? בשלב זה של חיי נראה לי שהייתי לוקחת את מכונת הזמן של משינה, כי זה דיסק ארוך ומעולה. 3.כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם? 6. 4.איזה דיסקים יש לכם? (אם יש לכם כוח לכתוב). Red Hot Chili Peppers Freaky Styley Mother's Milk Blood Sugar Sex Magik One Hot Minute Californication 5. ולסיום- מוטו לחיים/ציטוט/משפט כלשהו: אנשים ואומות נוהגים בחוכמה רק אחרי שמיצו את כל שאר האלטרנטיבות.

מיי../images/Emo41.gif

1. (אקראי) גי'מי הנדריקס (יוו אין לי כח לכתוב...) דלתות,וולווט אנגדרגרואד,זפ, ג'ון פרושנטאי,קלאש,סקס פיסטולס,פוגאזי,בוב מארלי, נירוונה... אממממ.... אם יהיה עוד אני אוסיף. 2.לוידעת.. אולי ניאנדרה לדס.. או... משהו יפה -אהה! הפתרון הנוח= דיסק צרוב עם שירים שאני אוהבת 3.יש לי את הראשון,מאדרס מילק וכל מה שיצא אח"כ חסרים לי FS וTUMPP. 4.יש לי את: תקליטים(של אבא)-לד זפלין2,קווין-הפועלים,לילה באופרה,ג'אז,פינק פלויד-הצד האפל של הירח... דיסקים= כל מה שאמרתי של רד הוט, ג'ון-ניאנדרה לדס,סמייל צרוב,להקליט רק מים, צללים מתנגשים באנשים, את החדש יהיה מתישהו אולי כשאני אטוס לחו"ל בקיץ, נירוונה-בליץ',צרובים של כל מה שהזכרתי למעלה+ ראמונס 2 דיסקים, נירוונה אנפלאגד עם כל מיני שירים חוץ מההופעה,עוד דיסק צרוב... יש אולי איזה 40 דיסקים. 5.שום ציטוט כי אין לי או שזה ידכא מידי.

אוקיי אז ככה

1.לא יודעת....אין מועדף 2.כל הדיסקים שאני שומעת עכשיו... 3. 8דיסקים נראה לי 4.אין יל כוח לכתוב :/ 5.אל תחשוב על העבר תחייה את ההווה ותצפה לעתיד.......

למעלה