מאמי!, סליחה שאני מלחיץ ../images/Emo192.gif
אבל זה לא "
כאילו", זה אכן "
כל-רגע"!
ע"פ ה-"נורמה", הלידה אמורה להתרחש +/- שבועיים מהתאריך המשוער. אז נכון מצד שני הלידה יכולה להיות גם בעוד חודשיים . . . אז קודם כל
תירגע!!! ושנית, קבל
גדול! אתה בטח יודע מה הדרך הכי טובה להתרגל למים בבריכה?! כן! כן! - לקפוץ ראש, ולהרביץ שתי בריכות. אז אני יודע שקל להגיד, אבל תתרכז ב-כאן ובעכשיו, במה שנשאר מההריון, וכל השאר יבוא כבר לבד - תאמין לי! וגם - אני בטוח, שאתה תהיה בסדר גמור!
דיברו פה קודם על החיתולי ג'ינס המפגרים האלו - ולא זוכר מי אמר את זה - אם מוכרים את זה, כנראה שיש קונים. כל הקורסים האלו של "ההכנה ל-" כיתה א', צבא, לידה, אוניברסיטה וכו' כו', הם עסק שמגלגל לא מעט כסף! ואם לא מוכרים קורס הכנה לאבאים, כנראה שאין קונים! לדעתי (וזו רק דעתי האישית) כל הקורסים הכנה האלו, הם בולשיט אחד גדול. אבל מי שמרגיש שזה טוב לו - שיהיה לו בכיף. ול-sno ו-hirshfe אני מרגיש שחייב להגיד את זה: זה לא שאנחנו לא נחשבים, או לא סופרים אותנו, אבל זה לא סתם ש-
הן במרכז. הגברים האלו (מבקש סליחה מראש אם יש פה כאלו
) שאומרים: "אנחנו בהריון" מחרפנים אותי! מה זה פה?! מפעל הפיס?! שמנו פה חצי טון פנסים?!, השקענו במסלול רקורדן משובחחח?! מה?! אנחנו שותפים?!
טוב כן - נו! אנחנו שותפים, נכון. אבל לא יותר מזה. זה
הן אלו שסוחבות ת'הריון תשעה חודשים, עם כל הבחילות, הוורידים, הטחורים, הבדיקות, הדקירות . . . זה
הן אלו שסובלות ת'צירים, ת'כאבים, את החתכים והקריעות . . . ואנחנו - כן, מ'לעשות - עומדים בצד, מקסימום מחזיקים ת'יד! האישה, האמא, היולדת, היא
במרכז וככה צריך להיות!!! הדבר הכי נפלא ומרגש שקרה לי בלידות (חוץ מהלידה עצמה כמובן) זה שהיא רצתה רק אותי שם! לא את אמא שלה, לא ת'אחיות שלה, לא אפ'חד! רק אותי! עד כדי כך, שבלידה השלישית, האחרונה, היא אסרה אליי להתקשר להודיע לאמא שלה(!) אלא רק לאחר מעשה!!! בלידה הזו גם, כשנכסנו למיון שלפני הכניסה לח. לידה (וזה היה כבר די עמוק בתוך ה-"תהליך", אבל זה נושא לשירשור אחר) והאחות שלחה אותי ל-reception לעבודת הניירת, היא הבהירה גם לי וגם לאחות הניכבדה, חד-משמעית, שאני נשאר איתה שם, ולא זז לשום מקום! וזה גרם לי להרגיש בעננים!
להרגיש נחוץ! כמובן -שאין לך שום סיבה לדאוג או לחשוש (מה שכמובן גם לא יפיג ת'דאגות והחששות שלך) הרי יש שמה צוות מקצועי ומיומן של אחיות, מילדות ורופאים, שיסתדרו טוב מאוד (אולי אפילו יותר טוב
) בלעדיך.
אבל מי שזקוק לך שם היא אישתך! היא תהיה זקוקה לנוכחות שלך שם. לא יותר ולא פחות. כל מה שאתה צריך לעשות שם - זה להיות נוכח! שלא לדבר על זה שזו הזכות המלאה, ואפילו החובה שלך - כלפי עצמך - להיות שם. אז? אז אל תדאג . . . או שבעצם, כן תדאג!, תתרגש, תהיה היסטרי, תתפס על הקירות! מותר לך!
דבר אחד אני יכול להבטיח לך - שזו תהיה החוויה הכי מדהימה בחיים שלך! ואפילו - שאני קצת מקנא בך!
כנראה שזה נכון - עם האוכל בא התיאבון, ו-"מנה שלישית" לא משביעה אותו! והנסיכה מקסימה הזו, עשתה לי רק חשק לעוד!
אמנם יש עוד זמן לזה, אבל נראה לי שעוד אדאג לפתוח ת'באסטה, שהיא הודיעה בחגיגיות שהיא סגרה!!!
ולסיום, לוקח מילה במילה (מזל שהמציאו את ה-copy-paste
) ת'שורה האחרונה בתגובה של מנהלנו היקר: "וכמובן - אנחנו כאן. תרגיש חופשי להשתפך, ולשאול, ולהתייעץ - אנחנו מקווים שנצליח למלא את החוסרים שיהיו לך "