כמה שאלות...גם על סקס

kuki28

New member
כמה שאלות...גם על סקס../images/Emo6.gif

יש לי כמה שאלות (אני נודניקית?
) - 1)מתי קיבלתן את מענק הלידה ודמי הלידה מיום ההגשה לביטוח לאומי? 2)אחרי 6 שבועות שהולכים לבדיקת רופא נשים- הוא נותן גלולות (אם רוצים כמובן) רק שאת הגלולות ניתן לקחת ביום הראשון של המחזור. השאלה שלי- אם אני אשכב עם בעלי אחרי 40 יום- יש סיכוי גדול שאכנס להריון שוב לא? אמרו לי שעדיין הכל טרי ופתוח.....
אכן כך ? 3)מענין לדעת איך היה אצלכן- במשכב הלידה- האם הרגשתן ריחוק מסוים מהבעל בגלל שלא היתה אינטימיות מסוימת בינכם? אני רגישה ריחוק מסוים אולי בגלל העייפות אולי בגלל שאין זמן גם לחיבוק...אבל משהו מוזר ביננו. אני בכלל לא חושבת על סקס אולי גם בגלל שכואב לי... ההרגשה מוזרה. ואצלכן איך היה ?

אמיתמי

New member
;-לקבוע תור לרופא לפני תום 6 שבועות

הרופאה צריכה לבדוק אותך שם למטה ולתת O.K. להמשך. כדאי לקבוע תור לשבוע חמישי אחרי הלידה כדי שלא יהיה יותר מדי עיכוב אחר כך. לגבי החשק, מזדהה מאוד. אנחנו שומרים על דיני נידה ולכן גם לא נגענו כל הזמן הזה. אבל גם אחרי שטבלתי, שמתי לב שאנחנו נוגעים ממש מעט. גם כשרציתי מגע, רציתי בעיקר חיבוקים ונשיקות. זה גם עייפות אבל גם אנרגיה רגשית חזקה מאוד שמושקעת בתינוק. זה עובר לאט לאט. חשוב להיות קשוב לאדון, וגם אם לא מתחשק ממש סקס, לתת יחס חם, כמה שאפשר.

nubi

New member
אני לא חשבתי

על סקס משהו כמו 5 חודשים אחרי.... וכן, אחרי לידה אפשר בקלות להכנס לעוד הריון.

kuki28

New member
5 חודשים? וואו.....................

אני כן רוצה לשכב איתו כי אני מאוד רוצה לחזור לאינטימיות שלנו.. מרגישה ריחוק. רוצה יותר חום ואהבה מאשר סקס- וזקוקה לזה נואשות. אבל כמעט שבועיים...יש עוד זמן.. חודש 9 בכלל לא שכבנו כי לא היה לי נוח וכבר היה נורא כבד. ועכשיו..,וזה עוד יתמשך. שונאת ריחוק... איך את יכולה 5 חודשים בלי קרבה מסוימת? לא קשה ?

הרבה זמן לא היה לי צורך בסקס

היה לי צורך בקרבה, חיבוקים, נשיקות אבל לא הרגשתי מינית וגם לא היה חשק. החשק שהיה לי לפני הלידות חזר אחרי קצת יותר משנה מהולדת הקטנה. אני הייתי מחכה לבדיקת רופא.

nubi

New member
כאב לי נורא

לא יכולתי ללכת כמעט חודשיים, אז סקס?

kuki28

New member
כן גם לי כואב. לכן לא חושבת על זה .

רק שהריחוק מפריע לי .. אני מתגעגעת אליו.

lulyK

New member
סקס זה לא רק

חדירה. יש דברים שאפשר לעשות גם לפני בדיקת הרופא.

swann

New member
נכון....

כשאנחנו חזרנו לפעילות (מצומצמת בגלל עייפות, הנקה וחוסר זמן. בעיקר עייפות...) אחרי ברכתו של הרופא, הכי מוזר היה לי הנשיקות. אחרי שכל היום אני מנשקת בונבונת קטנטנה, פתאום הגיעו הנשיקות הגדולות, והיה לזה שמץ של הרגשה של פעם ראשונה, עם ההתרגשות והכל.

kuki28

New member
ברור. רק שהעייפות גוברת כרגע..

על הכל. ואם יש שעה לישון אז מעדיפים לישון... וזה אחרי שהיתה ביננו אינטימיות ותשוקה רבה ....ופתאום כלום. הכל לה..כל היחס אליה... מחכה להרגיש יותר טוב ......ולאנוס אותו

פלגיה

New member
לשאלתך הראשונה

עבר בערך חודש וחצי מאז שהגשתי את הבקשה לביטוח לאומי, ועד שהגיעו דמי הלידה. לגבי הגלולות, היות ואני מניקה, ואני יכולה לחכות למחזור, יכול להיות שהוא לא יגיע -- באמת לא חיכיתי, ולקחתי מיד את הגלולות. בימים הראשונים הכיסוי הוא לא במאה אחוז, אבל זה הכל.

ksanti

New member
בדיוק רציתי לקרוא משהו

על הנושא כי היום זה קרה פעם ראשונה אחרי לידה והיה ממש מאכזב ההרגשה שם למטה ממש היתה מוזרה ולא כמו שהיה פעם הרגשתי שם ממש ענקית סליחה על הפרטים והתחלתי לבכות מרוב מבול רגשות ואחר כך גם כן כאב לי לא נורה אבל לא נחמד בכלל...

kuki28

New member
יוווווווווווווו רק שלא ארגיש שיש..

בור שם למטה. אמאל'ההההההההההההההה זה הפחד הכי גדול....שיהיה לי מאכזב בסקס- כי היה לנו סקס מדהים לפני כן. יוווווו מחכה כבר לנסות. בנות אחרי שבועיים התפרים נמסים כבר נכון ? כי שאני שוטפת אני לא מרגישה אותם..אבל יש תחושה מוזרה של סגור כזה ..ומעט כואב

lulyK

New member
העור עוד מתוח מהצלקת.

זה עובר. התפרים באמת כנראה כבר נמסו.

למעלה