כמה שאלות דחופותת

כמה שאלות דחופותת

שלום, אני הסתכלתי בפורום והוא נראה לי ממש מעניין רק לא הבנתי ממש מה הולך פה מי מתקשר עם מי ואיך טוב אז אני אתחיל עם השאאלות[: הבנתי שאם אני נותנת את הפרטים אתם יכולים להגיד לי מה הייתי בגלגול הקודם ואאני מקווה שזה בסדר אם תגידו לי על כמה. 1.שם: חלי תאריך:4.11.95 2.שם:יעל תאריך:5.4.69 3.שם:לירז תאריך:13.11.95 4.שם:יערה תאריך:1.5.96 אתם יכולים לתקשר אם כל אחד ולדעת מה יקרה בעתיד? דרך אגב הנושאים הללו עניינו אותי המוןן אז אני מקווה שתענו

שלום בלקרית יקרה,

א. אי אפשר לתקשר עבור מישהו שלו פונה וגם לשאלות על אדם שלישי אנו לא נוהגים לענות..מלבד אם הוא אפוטרופס של האדם השלישי..ולפעמים נענה בשאלה אודות בן משפחה אחר..במקרה של דאגה... יש כללתי אתיקה תקשוריים.. +גלגול נשמות זה עסק רציני ולא משחק.. ודרוש שם האם אם תחליטי לפנות לגבי עצמך...

אוקי כנסי בבקשה

בנוגע לגלגול נשמות אז אם אי אפשר לשאול על אחרים אני אשאל על עצמי חלי בת יעל 4.11.95 את יכולה גם לתקשר למשל עם סבתות וסבים שלי או מי שאני אבקש ולהעביר לי מסר מהם ?

אנחנו מתקשרים עם ישויות שהן..מקושרות אלינו...

לפעמים האדם אליו פנית ולפעמים יענה מישהו שיעביר להם..את המסר.. אפשר לנסות.. בגלגול קודם היית מפוצלת... מישהטי שהייתה קשורה לחייל בריטי שנהרג במלה"ע הראשונה..ואז נישאה נישואי נוחות..למישהו שתפגשי גם בחייך אלו.. ועוד משהו..לא ברור לי..משהו שקשור למוסיקה למה את שואלת? למה זה חשוב? צפים זכרונות? משהו ממלה"ע..מחבוא..או משהו כזה לא?! זה משהו שאני קולטת לא לי ברור למה...לא מוסרים לי

אמ כנסי

יכול להיות באמת שזה קשור כי אני מרגישה שאני נורא אוהבת את בריטניה את אנגליה ואני אוהבת גם בחורים בריטים.. אבל איך הייתי קשורה אליו? ענייני אהבה? וחוץ מיזה למה התחתנתי נישואי נוחות למה השתמשתי בו? ומשהו שממש חשוב לי! את יכולה לתקשר עם הסבתות שלי משני הצדדים ולבקש מהן למסור מסר להוריי ולי? וגם לסבא שלי מצד אבא ומצד אמא שנפטר שהיא הייתה בת שנה ולא הכירה אותו אז אני באמת רוצה לשמח אותה שתקבל מסר ממנו ואני מקווה שאני לא מציקה לך או משהו אני פשוט נורא סקרניתת ורוצה מאוד לקבל מסר מהסבים והסבתות האהובים שלי. דרך אגב לאמא שלי יש חברה שהיא יכולה גם לתקשר וכאילו הנשמה של סבתא שלי נכנסה אליה והחברה של אמא שלי הייתה עם עניים עצומות ודברה ממילים של סבתא שלי והיא חיבקה אותי ונישקה בדיוק כמו סבתא שלי ואמא שלי נשבעה שהיא לא גילתה לה כלום.. טוב תודה על התשובה הקודמת ואני מקווה שתעני לי על זאת ועוד על הרבה שאני אשאל אם זה בסדר[=

ח...מאמי, "נישואי נוחות"

משאהובך מת בצבא נישאת שלא מאהבה..אך לא נישואי סבל הכוונה שבמלחמה מתה אהבתך...היו לך אז שלושה אוו ארבעה ילדים..הראשון שבהם..הוא בנו של אהובך שמת...(אז) ורישמי את שמות הסבים....והסבתות והורייך...

אוקיי[:

תמיד ידעתי שיהיה לי 3 ילדים גם מגדת עתידות שהכירה את אמא שלי אמרה לי. לאבא של אמא שלי קוראים זומר לאבא של אבא שלי קוראים איזו ( יצחק) לאמא של אמא שלי קוראים רבקה לאמא של אבא שלי קוראים רוזי(אסתר) מקווה שזה לא הרבה ובאמת תודהההה!! ושאלה שבאמת אני רוצה לדעת אם את יכולה לשאול את העתיד אני הייתי ב25.6 עד 1.7 בטיול ברומניה ונדלקתי על משהו ממבט ראשון שם מישהו שעבד במלון ואבא שלי הבטיח לי שאם אני אצליח בלימודים אנחנו נטוס לשם עוד פעם אז רציתי לדעת אם אני אפגוש אותו האם יש לי סיכוי? דרך אגב קוראים לו יוניצי או יון :)

בקשר לתקשור

תשאלי את סבתא רוזי איך קראו לאח שלה שנפטר בשואה אבא שלי רוצה לדעת איך קוראים לו כי הוא לא הכיר אותו

הקפצההההה

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

למעלה