כמה שאלות דחופות !

another girl 7

New member
כמה שאלות דחופות !

בלוח הזמנים של אגד רשום שיש יציאה מת"א ב10:00, 12:00 ו-14:00 לערד. החזרה ב6.10 (לת"א) זה ב2:30 בבוקר. ביררתי גם עם הסעות דורון ושם רשום שיש הסעות ב10:00 לערד וחזרה ב6.10 ב1:30 ו2:30. במטרופולין לא הצלחתי להבין את הלוח זמנים והשעות. 1) כמה זמן בערך יערך "רוק ישראלי"? (מ19:00) 2) כמה זמן בערך יערך "רוק בנד'ס"? (מ24:00) 3) האם יש דרכים אחרות להגיע מערד לת"א בקווים שציינתי? הרי לא הגיוני שמערד לת"א החזרה תיהיה באמצע ההופעה של רוק בנד'ס.. משהו פה לא מסתדר.. תודה מראש

כמה תשובות

1. שני המופעים ייארכו לפחות כשלוש שעות . כך שאם אינך מתכוון להגיע למופע רוק בנד'ס אין בעיה עם זמני ההסעות. בנוסף דורון הסעות יפעיל קו בשעה 3:30 ולא 2:30, לכל אלו שמעוניינים לעזוב את ערד אחרי מופע רוק בנד'ס. אתה מוזמן להתקשר למספר 052-6321997 או להיכנס לאתר של דורון הסעות לקבל את כל הפרטים לגבי הסעות חזור. http://www.doronbus.co.il/

another girl 7

New member
תודה!

קודם כל, אני בת:) עכשיו בנוגע להסעות בתוך ערד : כשאני מגיעה, איך אני מגיעה לאיצטדיון? יש הסעות מסודרות במקום מסוים? שוב, תודה:)

shlomi810

New member
אהלן בת...חחח...:) אז ככה:

האיצטדיון ושאר הבימות של כל המופעים נמצאים במרחק הליכה אחד מהשני של כמה דקות. ערד עיר קטנה...ממש קטנה...ברצינות!! לגבי המופע בתל ערד, ישנם הסעות מסודרות, ללא תשלום, ומדובר בנסיעה של פחות מ-5 דקות ואני לא מגזים. את כבר תראי בעצמך... מקווה שעניתי לך:)

doronhasaot1

New member
מערד לת"א

תכנסי לאתר שלנו שוב www.doronbus.co.il ותראי שהחזרה שלנו היא אחרי המופעים בלילה הראשון ב3 וחצי ובשני ו2 וחצי ואם יהיו עיכובים אנחנו מחכים לכולום.

למעלה