כמה שאלות הקשורות לתכנון טיול (כל טיפ יתקבל!)

כמה שאלות הקשורות לתכנון טיול (כל טיפ יתקבל!)

אני מתכנן לטוס בחודש יולי התכנון הוא להתחיל בפרו, בוליביה, ארגנטינה בסביבות אוקטובר לרדת דרומה... ואז לחזור צפונה, איגואסו ולסיים בברזיל בינואר 1. מבחינת המסלול והחודשים זה כדאי?? 2. חלק המליצו על קולומביה וחלק דחו אותה על הסף... האם כדאי להגיע אליה ומתי? (לנחות ומשם ולהדרים? בסוף המסלול אחרי ברזיל ושם לסיים?) 3. במסלול הנוכחי, איזה טיסות פנים כדאי לקחת? (לגבי טיסות פנים הבנתי את השיקולים, אך האם יש מקומות שבהם זה הכרחי או מומלץ?) 4. המליצו לי על כרטיס טיסה עם נחיתה בלימה, חזרה מסאו פאולו ב1700$. מחיר סביר?!

WxHxNx

New member
בקשר לכרטיס

זה בערך גם המחיר שהציעו לי באיסתא מאה דולר פחות (גם עם אותם יעדים) לא יודע אם זה סביר, אבל הסבירו לי שהמחירים פשוט עלו..

natyh

New member
מכיר את המערכון של הגשש :

העולה המליון .... אתם שואלים אותם שאלות ומקבלים אותם תשובות .... מה השתנה בשאלה הזו משאלה זהה ששאלת בעבר וכבר ענינו עליה ....

ענתוש 24

New member
קולומביה

יש מס' מקומות ממש מקסימים, ובעיני הכי הרבה: העיירה סנטה מרתה/טגנגה בצפון- ממנה אפשר לעשות צלילות, או לצאת לטרק "העיר האבודה" חוויה מאד מיוחדת. מצד שני לפי המסלול שאתה מתאר- תוך 3 חודשים פרו בוליביה וארגנטינה- זה די ריצה והמרחקים הם ארוכים אז להכניס גם קולומביה יכול להיות מוגזם.

למעלה