כמה שאלות ובקשות

כמה שאלות ובקשות ../images/Emo13.gif

1. אני כרגע משתמשת בבסיס של אסי ונראה לי שהוא הצהיב לי את כל הציפורניים [מאז שהתחלתי להשתמש בו הציפורניים שלי נהיו צהובות
] יש המלצות לבסיס אחר? 2. יש לי מסיר לק [ללא אציטון] שלא שווה כלום.. בקושי מוריד את הלק. יש לכן המלצה למסיר לק טוב יותר? 3. מייבש לק- איזה מומלץ? כמובן שעדיף אחד שלא מכווץ את הלק
4. אני מחפשת לק אפור עם תת גוון כחול.. אשמח לקבל המלצות מכן. תודה רבה
נועה

תולי01

New member
כמה תשובות ../images/Emo13.gif

לגבי בסיס - אני משתמשת בשניים לסירוגין - האחד הוא Crystal clear base coat של Seche שנועד למנוע הצהבה והשני הוא המחזק של OPI שאפשר להשתמש בו גם בתור בסיס מסדרת הנייל אנבי - השתמשתי בגרסת הסנסיטיב ועכשיו אני עם ההמשך שלו שנקרא Maintenance - מאוד מרוצה ממנו. לגבי מסיר לק - טרם מצאתי את שאהבה נפשי. אני יכולה להגיד לך מה לא - המסיר לק הורוד של לייף. הוא עושה את העבודה אבל לא יכולתי לסבול את הריח שלו. אני משתמשת כרגע בגלון של נייל סטודיו שהוא מאוד משתלם מבחינת המחיר, אבל הייתי שמחה למצוא משהו שגם לא מייבש וגם משתלם. מייבש לק - הכי טוב שעד עכשיו ניסיתי הוא באמת זה של Seche. הוא אמנם כן קצת מכווץ, אבל הוא היחיד שעושה את העבודה הכי קרוב למושלם מכל אלו שניסיתי והוא באמת מייבש גם מהר וגם עד הסוף. לגבי לק אפור עם תת גוון כחול - ישר קפץ לי לראש ה- Pixie Dust של אורלי - הוא מעין תכלת אפרפר עם נצנצים קטנים, מקסים לטעמי, רק השאלה אם הוא לא יהיה יותר מדי תכלת לטעמך..... מקווה שעזרתי

תודה ../images/Emo13.gif

אני אנסה את הבסיס
אין לי בעיית ריחות במסיר לק. [יש לי בכל דבר אחר בערך]. מימלא אחרי זה אני שוטפת ידיים והריח נעלם. מה שחשוב לי שיוריד טוב את הלק [אני לא משתמשת בנצנצים ככה שלא אמורה להיות בעייה מדי] אבל אני מוצאת את עצמי מורידה לק במשך הרבה זמן וזה דיי מציק
איך הטיפות של OPI? היה לי בזמנו Seche ולקראת אמצע הבקבוק זה הפך למשהו גושי ודביק שבלתי ניתן למרוח איתו
הלק יפיפייה! בהחלט מעט כחול מדי [רציתי יותר אפור].. אבל הנצנצים מפריעים לי. אני לא אוהבת לקים עם נצנצים. ושוב, תודה על התשובה

Harlot

New member
לגבי לק אפור

Mirror Mirror של אורלי אולי יענה על הצרכים שלך. הוא אפור בהיר מקסים עם תת גוון כחול ובלי נצנצים.

Marble Arch

New member
מוסיפה גם ממני-

אני משתמשת כבר די הרבה זמן בבסיס של CND, והציפורניים שלי פשוט לבנות ברמות שלא הכרתי! מסיר לק- אני משתמשת באלה של אורלי שעולים 10 שקלים, לא הכי מרוצה בעולם אבל זה עושה את העבודה... מייבש- המייבש של CND שנקרא Speedey מעולה בעיניי, מייבש מהר, לא מכווץ, נשאר שמיש לאורך כל הבקבוק ללא צורך בדילול...

תודה../images/Emo70.gif

את הבסיס והמייבש של CDN את מזמינה דרך הנט? או שיש גם בארץ?

lilo4

New member
גם ממני, בקטנה

2- אין לי סבלנות למסירי לק. אני אישית דבקה באציטון שלי [נכון- זה הורס את הציפורניים, אבל לא באמת איכפת לי כי הן ממילא גדלות לי דיי מהר]. 3- אני משתמשת במייבש לק של חברת תפוח הישראלית, ואני מרוצה. לא יודעת להשוות למייבשים של חברות אחרות, אבל הוא נותן תוצאה סבבה והוא מכווץ את הלק בקטנה, כמעט ולא שמים לב. אגב, תבדקי אם מה שאת רואה זה באמת כיווץ של לק או שחיקה טבעית של הלק בגלל הפעולות שאת עושה עם הציפורניים. יצא לי לשים לב לכמה פעולות יומיומיות שאני עושה, למשל הקלדה או פתיחה של מעטפות [בכל זאת, עבודה משרדית....] וזה שוחק בול את הקצוות.

למעלה